Formation Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 εκτος απο τους κραδασμους, εχει και καποιο μαγνητικο φορτιο Δεν θα έχει πρόβλημα, γιατί το μεγαλύτερο ποσοστού του μαγνητικου πεδίου απορροφάται από τον στάτορα του μοτέρ (αλλιώς δεν θα δούλευε). Για την ακρίβεια διαχέεται γύρω από τον ρότορα προς τον στάτορα, ενώ επίσης υπάρχει EMI shielding. Γι' αυτό (τον 2ο λόγο εννοω) και το κέλυφος ενός μοτέρ DC αν και μεταλλικό δεν έχει μαγνητισμό όταν δουλεύει. Edit: Προσοχή... ΔΕΝ εννοώ "γυμνά μοτέρ", εννοώ μοτέρ εντός κάποιου κελύφους. Οι κραδασμοί όμως είναι σοβαρό θέμα. 1
Νυσταγμένος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μερικες φρεσκες φωτο απο το δικο μου pc: 6
BlueBlood7 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Κάτω δεξιά αντί για απάντηση πάτρησε "Περισσότερες επιλογές απάντησης". Η συνέχεια είναι εύκολη.
Νυσταγμένος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Ευχαριστω πολυ.Διορθωσα το προηγουμενο ποστ.
cpttony Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Μερικες φρεσκες φωτο απο το δικο μου pc: Άντε επιτέλους! Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι διαφορετικό , μου είχες δημιουργήσει hype !
Νυσταγμένος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2016 Άντε επιτέλους! Να πω την αλήθεια περίμενα κάτι διαφορετικό , μου είχες δημιουργήσει hype ! Κατι διαφορετικο δηλαδη καλυτερο ή χειροτερο??
cpttony Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Κατι διαφορετικο δηλαδη καλυτερο ή χειροτερο?? Είχα στο μυαλό μου κάποιο custom κουτί.. Καλύτερο ας πούμε! Αλλά δεν πειράζει.. μια χαρά είναι και αυτό!
Νυσταγμένος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2016 Είχα στο μυαλό μου κάποιο custom κουτί.. Καλύτερο ας πούμε! Αλλά δεν πειράζει.. μια χαρά είναι και αυτό! Σαν τι ποιο custom?? Πχ table PC?? Δεν φαινεται καλα αλλα εχει αρκετες μοντες. 1
pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 (επεξεργασμένο) Νέο κουτί - Zalman R1. Είπα να πάω σε κανονικό πλέον κουτί (όντας κάτοχος mini tower) μιας και ήταν στριμόκωλα όλα εκεί μέσα. Λοιπά χαρακτηριστικά: Η97 Anniversary της Asrock, i5-4570, 32gb ram Kingston Fury X 1866, R7 370 Sapphire 2gb, 400w Seasonic Fanless Platinum, 500gb hdd 7200rpm 2.5''. Μετά τις διακοπές, άμεση αναβάθμιση του δίσκου - σε ssd, μιας και ξέμεινα από ssd. Δέχεται αρκετό cable management αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ άλλο σήμερα. Φώτο με κλειστό το πλαινό παράθυρο σε καμία εβδομάδα. Το έστησα σήμερα το απόγευμα και έφυγα για παραλίες Επεξ/σία 13 Αυγούστου 2016 από pita_kontosouvli 8
BabisTs Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Νέο κουτί - Zalman R1. Είπα να πάω σε κανονικό πλέον κουτί (όντας κάτοχος mini tower) μιας και ήταν στριμόκωλα όλα εκεί μέσα. Λοιπά χαρακτηριστικά: Η97 Anniversary της Asrock, i5-4570, 32gb ram Kingston Fury X 1866, R7 370 Sapphire 2gb, 400w Seasonic Fanless Platinum, 500gb hdd 7200rpm 2.5''. Μετά τις διακοπές, άμεση αναβάθμιση του δίσκου - σε ssd, μιας και ξέμεινα από ssd. Δέχεται αρκετό cable management αλλά βαριόμουν να ασχοληθώ άλλο σήμερα. Φώτο με κλειστό το πλαινό παράθυρο σε καμία εβδομάδα. Το έστησα σήμερα το απόγευμα και έφυγα για παραλίες Με γειές το καινούργιο case...βάλε και στο πρόγραμμα και μια απλή αερόψυκτρα aftermarket...και θα δείξει πιο ωραίο και θα κατεβάσεις και τα temps στο κουτί σου!!! 1
teo20net Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τα πέταξες όλα μέσα και έφυγες, πραγματικά. Αλλα η παραλία είναι μια πολύ καλή δικαιολογία. Με γειές!!! Να αναφέρω ότι πρόσφατα διάβασα από κάποιο μέλος ότι αγόρασε led για το case του από το Jumbo. Επειδή πήγα και τα είδα, παρακαλείται το μέλος αυτό, αν δεί αυτό το μνμ να μου στείλει ένα pm, να τον ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να βρώ ποιος ήταν. 1
tommybertsen Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 To zalman r1 τι φαση; 45€ το ασπρο απο το e-shop? Πως ειναι το κουτι αυτο; Απο χωρους πισω απο τη μητρικη εχει τιποτα για υποτυπωδες cable management?
pita_kontosouvli Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τα πέταξες όλα μέσα και έφυγες, πραγματικά. Αλλα η παραλία είναι μια πολύ καλή δικαιολογία. Με γειές!!! Και όμως, αν προσέξεις στην φώτο - το κουτί δεν σου δίνει την δυνατότητα για καλό cable management. To zalman r1 τι φαση; 45€ το ασπρο απο το e-shop? Πως ειναι το κουτι αυτο; Απο χωρους πισω απο τη μητρικη εχει τιποτα για υποτυπωδες cable management? Ναι, το λευκό των 45 ευρώ από ε-σοπ. Περιλαμβάνει 3 ανεμιστήρες (ο μπροστά με λεντ μπλε) με σύνδεση 3 πιν (ευτυχώς δεν είναι με molex) Σαν ομορφιά και κατασκευή αρκετά καλό - για 45 ευρώ. Έχει 1 x usb 3.0 και 2 x usb 2.0 στο μπροστινό μέρος. Για διαχείριση καλωδίων μην περιμένεις πολλά - πολλά. Έχει πολύ λίγο χώρο από πίσω για να περάσεις καλώδια (με το ζόρι κλείνει το καπάκι) - ενώ αρκετά καλώδια (πχ usb 3.0 front, τα usb 2.0 για μπροστά) είναι αρκετά μακριά , με συνέπεια να μην έχεις τι να τα κάνεις και, κυρίως, που να τα κρύψεις. Το προηγούμενο μου κουτί (Fazn Firefly ii) είχε πολύ καλύτερη διαχείριση καλωδίων, παρότι mini tower. 2
cpttony Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Τα πέταξες όλα μέσα και έφυγες, πραγματικά. Αλλα η παραλία είναι μια πολύ καλή δικαιολογία. Με γειές!!! Να αναφέρω ότι πρόσφατα διάβασα από κάποιο μέλος ότι αγόρασε led για το case του από το Jumbo. Επειδή πήγα και τα είδα, παρακαλείται το μέλος αυτό, αν δεί αυτό το μνμ να μου στείλει ένα pm, να τον ρωτήσω κάτι γιατί δεν μπορώ να βρώ ποιος ήταν. Πουλάει το Jumbo, led ταινίες, από πότε? RGB ή μονόχρωμες? Τιμή? Btw, εγώ βρήκα στο ebay πλήρες πακέτο RGB led strip 1m στα 7 ευρώ. To zalman r1 τι φαση; 45€ το ασπρο απο το e-shop? Πως ειναι το κουτι αυτο; Απο χωρους πισω απο τη μητρικη εχει τιποτα για υποτυπωδες cable management? Από την φωτογραφία φαίνεται να μην έχει πίσω από την μητρική χώρους!
teo20net Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2016 Πουλάει το Jumbo, led ταινίες, από πότε? RGB ή μονόχρωμες? Τιμή? Btw, εγώ βρήκα στο ebay πλήρες πακέτο RGB led strip 1m στα 7 ευρώ. Από την φωτογραφία φαίνεται να μην έχει πίσω από την μητρική χώρους! Έχει φέρει κάτι 3μετρες στα 12-13 ευρώ αλλα μην φανταστείς...του κ#\λου είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα