Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επομενο thread απο vasilissouvlaki θα λεει μονο την παρακατω προταση:

"αγορασα νεο τροφοδοτικο"

:lol:

YΓ, χουμορ κανουμε... χουμορ

• Like 1
  • Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλημερα παιδες!

Προσπαθησα και εγω εχθες να κανω ενα καλο cable management με το φιλαρακι μου..

το αποτελεσμα ειναι αυτο που παραθετω σε φωτο ..

Πειτε την γνωμη σας , και αν ξερετε κατι παραπανω τη συμβουλη σας για να το κανω καλυτερο...

post-326337-0-20786600-1469525635_thumb.jpg

post-326337-0-49060100-1469525637_thumb.jpg

post-326337-0-46788600-1469525639_thumb.jpg

• Like 7
Δημοσ.

καλημερα παιδες!

Πειτε την γνωμη σας , και αν ξερετε κατι παραπανω τη συμβουλη σας για να το κανω καλυτερο...

Πρακτικά έχει γίνει καλή δουλεια (να μην εμποδιζεται η ροή αέρα). 

Οπτικά σηκώνει πολύ βελτίωση ... με δεματικά πχ !!

Δημοσ.

Πρακτικά έχει γίνει καλή δουλεια (να μην εμποδιζεται η ροή αέρα). 

Οπτικά σηκώνει πολύ βελτίωση ... με δεματικά πχ !!

Ακριβώς το ίδιο θα έγραφα. Λειτουργικά είναι μια χαρά. Για θέμα αισθητικής, μπορείς να τα μαζέψεις για να φαίνονται πιο όμορφα, εφόσον έχεις side window. Αλλιώς...είσαι μια χαρά.

Δημοσ.

καλημερα παιδες!

Μηπως εχεις βαλει λαθος την ψυκτρα?

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο hitman δεν το πρόσεξα γιατί κοίταζα το cable management. Το πάνω κάτω δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει αλλά το στήσιμο των fans είναι λάθος. Τα έχεις βάλει να κοιτάζουν και τα 2 μέσα. Για μένα το καλύτερο είναι να αλλάξεις το πάνω και να το βάλεις κι εκείνο να βγάζει αέρα προς το πάνω μέρος του case.

Αν βάλεις και τα 2 να βγάζουν προς τα κάτω, θα τραβάς αέρα απο πάνω αλλά θα φεύγει όλος ο θερμός αέρας στην gpu.

Αν τα γυρίσεις να βγάζουν προς τα πάνω θα βγάζεις τον θερμό αέρα ευκολότερα έξω απο το κουτί (αν και πάλι θα τραβάει το cpu cooler ζεστό αέρα απο την gpu). 

Είναι λίγο ιδιαίτερο το στήσιμο. Πάντως αυτό που έχεις κάνει τώρα είναι πιθανότατα το χειρότερο.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λέει ο hitman δεν το πρόσεξα γιατί κοίταζα το cable management. Το πάνω κάτω δεν νομίζω να μπορεί να αλλάξει αλλά το στήσιμο των fans είναι λάθος. Τα έχεις βάλει να κοιτάζουν και τα 2 μέσα. Για μένα το καλύτερο είναι να αλλάξεις το πάνω και να το βάλεις κι εκείνο να βγάζει αέρα προς το πάνω μέρος του case.

Αν βάλεις και τα 2 να βγάζουν προς τα κάτω, θα τραβάς αέρα απο πάνω αλλά θα φεύγει όλος ο θερμός αέρας στην gpu.

Αν τα γυρίσεις να βγάζουν προς τα πάνω θα βγάζεις τον θερμό αέρα ευκολότερα έξω απο το κουτί (αν και πάλι θα τραβάει το cpu cooler ζεστό αέρα απο την gpu). 

Είναι λίγο ιδιαίτερο το στήσιμο. Πάντως αυτό που έχεις κάνει τώρα είναι πιθανότατα το χειρότερο.

Νομίζω αλλάζει αλλά ίσως να βρίσκει ο ένας ανεμιστήρας πάνω στις μνήμες... πάντως αν μείνει έτσι και αλλάξει τον έναν ανεμιστήρα ώστε να βγάζουν και οι δύο τον αέρα έξω θα είναι οκ...

και μια που μίλησα ας δείξω και εγώ το δικό μου... :-D

IMG_20160726_182725.jpg

IMG_20160726_182735.jpg

IMG_20160726_182745.jpg

IMG_20160726_182804.jpg

IMG_20160726_182821.jpg

IMG_20160726_183138.jpg

IMG_20160726_183151.jpg

IMG_20160726_183159.jpg

Phanteks Enthoo Pro window, Asus maximus viii extreme, 2X Samsung 850 Pro 128Gb Raid 0, Toshiba HDD 2Tb, WD Hdd 1Tb, 16gb HyperX@ 2166Mhz, i5 6600k, EVGA gtx 960 4Gb, Noctua Nh-D15, Corsait TX 850Watt, RGB light Jumbo :-)  :-)  :-)
  • Like 11
Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ ολα τα παιδια.. φιλε μου εχεις δικιο η ψυκτρα ητανε λαθος.. προσπαθησα μηπως εμπαινε 90 μοιρες αριστερα για να μπουν τα φανακια απο δεξια προς τα αριστερα αλλα δεν βρηκα ακρη .. προς το παρον εβαλα το πανω ανεμιστηρι της να βγαζει αερα προς τα εξω και το κατω να ριχνει προς τα πανω.. επισης προσπαθησα να κατεβασω μια θεση κατω την καρτα γραφικων αλλα ματαια γιατι βρισκει..

Δημοσ.

Καλοκαιρινή φώτο με νέο τροφοδοτικό. Η κάρτα λόγω ηλικίας γέρνει οπότε έχει δεθεί με δεματικο!

Πλατινούμπα evga supernova ...απλά τα λόγια περιττεύουν!Ωραίος... B)

• Like 4
Δημοσ.

post-234625-0-29529100-1469749140_thumb.jpgεβγαλα τη μαμα ψυκτρα και εβαλα την Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 την οποια ειχα,παρολαυτα ειδα και μια μειωση στη θερμοκρασια παρολο που δεν ειναι τιποτα φοβερο,απλα σαν οπτικη μαρεσει καλυτερα και γιαυτο την εβαλα βασικα.

• Like 5
Δημοσ.

attachicon.gifIMG_20160717_204246_739.jpgεβγαλα τη μαμα ψυκτρα και εβαλα την Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 την οποια ειχα,παρολαυτα ειδα και μια μειωση στη θερμοκρασια παρολο που δεν ειναι τιποτα φοβερο,απλα σαν οπτικη μαρεσει καλυτερα και γιαυτο την εβαλα βασικα.[/size]

+1 για την Arctic cooler.Αν και πιστευω οτι δεν εχεις δικιο.Ειναι καλη ψηκτρα.

Δημοσ.

+1 για την Arctic cooler.Αν και πιστευω οτι δεν εχεις δικιο.Ειναι καλη ψηκτρα.

ισως δε το ειπα καλα,με το τιποτα το φοβερο εννοωντας σε σχεση με τις θερμοκρασιες της μαμας και οτι αν δεν την ειχα δε θα την αγορασα για 2-3 βαθμους διαφορα

Δημοσ.

ισως δε το ειπα καλα,με το τιποτα το φοβερο εννοωντας σε σχεση με τις θερμοκρασιες της μαμας και οτι αν δεν την ειχα δε θα την αγορασα για 2-3 βαθμους διαφορα

οκ.Το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειται?? Μητρικη διακρινω (αν δεν κανω λαθος)την msi z170/b150 mortar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...