Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πολύ όμορφο και τακτοποιημένο . το  s340 είναι το κουτί ε ? 

ποια υδροψυξη είχες και γιατί την άλλαξες με την  cryorig?  Συγκριτικά ποια θεωρείς καλύτερη ως αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο κουτί ?

συγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις και για το  οφ τόπικ άλλα είμαι στο ίδιο κουτί και είμαι μεταξύ αυτής της ψήκτρας η σε υδροψθχη nepton 120 xl  η   corsair h55..

αν μπορείς ανέβασε μερικές ακόμα να το χαζέψουμε και να δω με την ευκαιρία και πως κάθεται μέσα η cryorig

Καλησπέρα και γω το ίδιο κουτί με σένα και τον @giannaros έχω. Σε υδρόψυξη θα σου πρότεινα να δεις την Arctic Liquid Freezer 120 καλύτερη σε επιδόσεις από τις 2 που αναφέρεις. 

Είναι το s340. Υδροψυξη είχα custom σε άλλο κουτί αλλά είπα να πάω σε κάτι αρκετά πιο απλό και μαζεμένο οπότε τα έδωσα όλα και πήγα εδώ.

Γιαννη πολύ όμορφο το οπτικό αποτέλεσμα. Θα σου πρότεινα να κάνεις δυο μικρές αλλαγές, αν φυσικά γίνεται. Το 24pin sleeve να το περάσεις πίσω από την μαύρη λωρίδα ( θα φαίνεται πιο όμορφο και μαζεμένο ) καθώς και το φιδε μαρκύ καλώδιο που περνάει μπροστά από τους ssd πέρνα το από πίσω ή στην τελική βγάλε το από εκεί που βγαίνουν και τα καλώδια για την κάρτα και το κρύβεις πίσω από τους ssd. Επίσης συμβουλή, το κουτί θέλει δυνατά intake φανάκια, έχε το υπόψιν να τα αλλάξεις κάποια στιγμή . Και γω τα stock έχω για intake και δε κάνουν καλή δουλειά, είναι μονο για exhaust  ( το αναφέρουν και πολλοι σε ξένα φορουμ )

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπέρα, το 24pin αρχικά το είχα περασμένο όπως το αναφέρεις που είναι και το πιο λογικό. Στριμοχνόταν όμως πολύ το καλώδιο και είπα να το βάλω έτσι, να κάνει και τη διαφορά να φαίνεται και το sleeve. Το "φιδέ" καλώδιο είναι μια κόκκινη ledοταινία της nzxt που μου είχε μηνει από παλιότερα και είπα να τη βάλω.

Όσον αφορά τα fanακια είναι ένα από τους λόγους που το μετάνιωσα που δεν πήγα σε phanteks κουτί. Θα χρειαστούν σίγουρα αλλαγή.

Μην ανησυχείς για τα fanάκια και γω στο ψάξιμο είμαι. Ρίξε μια ματιά σε αυτά :

PHANTEKS PH-F140SP

ή Noctua A14

Α δε το είδα ότι ήταν led το καλώδιο. 

Μην ανησυχείς για τα fanάκια και γω στο ψάξιμο είμαι. Ρίξε μια ματιά σε αυτά :

PHANTEKS PH-F140SP

ή Noctua A14

Α δε το είδα ότι ήταν led το καλώδιο. 

Έχω δοκιμάσει διάφορα. Τα παραπάνω Phanteks είναι εγγύηση. Συγκεκριμένα έχω τα XP που είναι ίδια με τα SP αλλά έχουν 4 pin connectors (για 1-2 ευρώ διαφορά προτίμησα να πάρω τα pwn κι ας τα δουλεύω με 3 pin πάνω σε controller). Τα 12άρια έχουν ένα μικρό βουητό (μικρό) αλλά τα 14άρια είναι πολύ καλά.

• Like 1

Έχω και γω τα εν λόγω phanteks αλλά δεν θα τα έλεγα και κορυφή.

Δές για τα noctua αν δεν έχεις θέμα με εμφάνηση ή be quiet.

Εμφάνιση ( προσωπικά δεν με ενδιαφέρει - στα φανάκια τουλάχιστον )

Δηλαδή προτείνεις noctua; 

Ποια φοράς στο κουτί τώρα;

Ευχαριστώ

Επειδή σκέφτομαι κι εγώ να αλλάξω τα 4 Enermax Magma που έχω στο ψυγείο της Η100i, αλλά δεν θα ξανααγοράσω τον επεξεργαστή (για τα Noctua, λέω), τί καλό προτείνετε?

Εγώ πάντως και τα Corsair AF και SP quiet που είχα σε προηγούμενα builds μια χαρά ήταν. Αθόρυβα και νομίζω αρκετά αποδοτικά. Τα Noctua ίσως τα καλύτερα αλλά και πολύ τσιμπημένα.

Για μπροστά εχω πάρει 2 της nzxt τα fz 120..

Σχετικά με την υδρόψυκτο της Arctic την εχει κανεις ; Ειναι όντως πιο αποδοτική ; Απο αξιοπιστία τι γίνεται ; Βλεπω εχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση . Σαν τιμές ειναι πολύ φθηνές πάντως με μια γρήγορη μάτια . Με τα ίδια χρήματα που κάνουν αυτές που ανέφερα μπορώ να πάρω 240αρα της Arctic και να την βάλω στο μπροστά μέρος .

Τι λέτε ;

Εμφάνιση ( προσωπικά δεν με ενδιαφέρει - στα φανάκια τουλάχιστον )

Δηλαδή προτείνεις noctua; 

Ποια φοράς στο κουτί τώρα;

Ευχαριστώ

Tα phanteks μπροστά.Ένα nzxt πίσω και 2 corsair AF , SP.

Ένα be quiet που έχω είναι το καλύτερο αλλά δεν ταιρίαζει με τη σύνθεση.

Εισαι ικανοποιημένος δλδ ; Απο θέμα θορύβου τι γίνεται ;

Για τους κατόχους nzxt s340.. Επειδή το κουτι το εχω πακεταρισμένη μέχρι να Πάρθουν και τα τελικά κομμάτια έστω να τεθεί σε λειτουργία ..

Έχετε δοκιμάσει 120 αρι radiator σε διάταξη push pull στην μπροστά και κάτω θέση ; Πιστεύω οτι δεν θα εχει πρόβλημα ..

Έχετε κάνει καμια δοκιμή ;

Εισαι ικανοποιημένος δλδ ; Απο θέμα θορύβου τι γίνεται ;

Για τους κατόχους nzxt s340.. Επειδή το κουτι το εχω πακεταρισμένη μέχρι να Πάρθουν και τα τελικά κομμάτια έστω να τεθεί σε λειτουργία ..

Έχετε δοκιμάσει 120 αρι radiator σε διάταξη push pull στην μπροστά και κάτω θέση ; Πιστεύω οτι δεν θα εχει πρόβλημα ..

Έχετε κάνει καμια δοκιμή ;

Έχω δοκιμάσει.Δουλεύει αλλά είναι πολύ αντιαισθητικό.

Ας ποσταρω και εγω,τον ταλαιπωρο γεροντα: 

COSMOS2.png

και μεσα αλλιωτικο....mod (?!), για να κραταει την καρτα:

COSMOSPATENTA.png

Αυτο ειναι το 2ο Cosmos II που, "παιρνω"...Το πρωτο που ειχα αγορασει το 2012 απο ΠΟΛΥ γνωστο μαγαζι του χωρου και αφου τους το στειλα για αντικατασταση Ram (εντος εγγυησης), μου το φερανε πισω ρημαδιο, με σπασμενη πανω σιτα (εκει που μπαινει το βιδακι και το κραταει ειχε γινει κομματια), σπασμενη μπροστα σιτα και σπασιμο στο πλαϊνο πλαστικο πλαισιο. Μετα απο χοντρη μανουρα, προς τιμην τους, το αντικατεστηκαν με καινουργιο κουτι.

Στο συγκεκριμενο εργαλειο τα μονα που θελω να κανω ειναι custom υδροψυξη με χαλκοσωληνες, βαση να κραταει την καρτα και ενα βαψιμο.

• Like 8

Ας ποσταρω και εγω,τον ταλαιπωρο γεροντα: 

και μεσα αλλιωτικο....mod (?!), για να κραταει την καρτα:

Αυτο ειναι το 2ο Cosmos II που, "παιρνω"...Το πρωτο που ειχα αγορασει το 2012 απο ΠΟΛΥ γνωστο μαγαζι του χωρου και αφου τους το στειλα για αντικατασταση Ram (εντος εγγυησης), μου το φερανε πισω ρημαδιο, με σπασμενη πανω σιτα (εκει που μπαινει το βιδακι και το κραταει ειχε γινει κομματια), σπασμενη μπροστα σιτα και σπασιμο στο πλαϊνο πλαστικο πλαισιο. Μετα απο χοντρη μανουρα, προς τιμην τους, το αντικατεστηκαν με καινουργιο κουτι.

Στο συγκεκριμενο εργαλειο τα μονα που θελω να κανω ειναι custom υδροψυξη με χαλκοσωληνες, βαση να κραταει την καρτα και ενα βαψιμο.

Κουτάρα το Cosmos και νομίζω για τέτοιο κουτί το custom loop χρειάζεται για να το γεμίσει.(παρόλο που δεν θα το βλέπεις :/ )

Μια απορία όμως.Χρειάζεται αυτή η κάρτα στίριξη.? Μικρή είναι πόσο να γέρνει.Επίσης κάτι πιο διακριτικό απο(θήκη για cd είναι αυτό ¨ :P ) πρέπει να μπει.Μισό να ψάξω είδα δεί κάτι ωραία πραγματάκια για να κρατάνε την gpu.

Εδώ είσαι http://mnpctech.com/gpu-support-bracket/mnpctech-gpu-support-bracket.html

Προφανός δεν το αγοράζεις έτσι.Πάς σε ένα λαμαρινατζή και το κάνεις μόνος και στα μέτρα σου.

Αν και έτσι όπως βλέπω το κουτί μπορείς άνετα να κάνεις και καμμιά μόντα απο κει που βγένει το καλώδιο της μιτρικής για να κρατάει την gpu.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...