teo20net Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2016 Οι θερμοκρασίες κι εμένα μια χαρά μου ακούγονται για benchmark/πολύωρο gaming. Καλοκαίρι είναι, λογικό είναι να ζεσταθεί το κουτάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apocalyptica Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ψαχνομαι να το στυσω περιπου 5 μηνες και ηδου (περιμενω ακομα την gpu απο γερμανια),οπου να ναι το τελιωνω και θα ανεβασω φωτο αναμενο! https://postimg.cc/image/3xf6tyjox/ Υ.Γ πειτε κανενας πως να ανεβασω σωστα φωτο για τα σχολια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ψαχνομαι να το στυσω περιπου 5 μηνες και ηδου (περιμενω ακομα την gpu απο γερμανια),οπου να ναι το τελιωνω και θα ανεβασω φωτο αναμενο! https://postimg.cc/image/3xf6tyjox/ Υ.Γ πειτε κανενας πως να ανεβασω σωστα φωτο για τα σχολια postimage.org upload και μετά αντιγραφή το σύνδεσμο.Spoilers αν είναι πολλές.Aυτά. Πολύ καλό δείχνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mcrae13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Να και ένα rotated Raven rulez Απίστευτα ψυχρό κουτί,βασικά ότι πιο ψυχρό έχω δει/δοκιμάσει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Μόνο μια φωτό? Τι τσιγγούνης που είσαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλαγή κουτιού. update. Το κουτί σε γενικές γραμμές είναι καλο αλλα έχει τα ελαττωματα του,είναι κάτι το διαφορετικό με τρελούς χώρους για α κάνετε τρέλα πράγματα και το καλύτερο είναι η τιμή του. 90 ευρώ εξωτερικό ,Ελλάδα δεν ήρθε ακόμα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2016 από stathisgtr 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αλλαγή κουτιού. Μπόμπα το εργαλείο.Ωραίος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Αλλαγή κουτιού. Nα και κάτι διαφορετικό.Εντυπωσιακό Δώσε και μια photo με το Tempered Glass όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Nα και κάτι διαφορετικό.Εντυπωσιακό Δώσε και μια photo με το Tempered Glass όμως Ρε προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να βγάλω με την ανάκλαση που κάνει από το tempered .Με note 4 είμαι ,έχεις καμιά ιδέα πως ,γιατί όλη η ομορφιά του κουτιού εκεί είναι,είναι και φιμε το άτιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ρε προσπαθώ αλλά δεν μπορώ να βγάλω με την ανάκλαση που κάνει από το tempered . Με note 4 είμαι ,έχεις καμιά ιδέα πως ,γιατί όλη η ομορφιά του κουτιού εκεί είναι,είναι και φιμε το άτιμο. Ιδέα δεν έχω :/ δοκίμασε να μην έχει κοντά στο κουτί κάτι που να έχει φως.Όπως και να έχει όμως τράβα και πάλι ωραίες θα είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Ιδέα δεν έχω :/ δοκίμασε να μην έχει κοντά στο κουτί κάτι που να έχει φως.Όπως και να έχει όμως τράβα και πάλι ωραίες θα είναι. Έκανα update το αρχικό, δες το. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2016 Τούμπανο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλαγή κουτιού, αφαίρεση υδρόψηξης και αλλαγή gpu. Αυτό ελπίζω να μήνει για καιρό... Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2016 από giannaros_mes 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 πολύ όμορφο και τακτοποιημένο . το s340 είναι το κουτί ε ? ποια υδροψυξη είχες και γιατί την άλλαξες με την cryorig? Συγκριτικά ποια θεωρείς καλύτερη ως αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο κουτί ? συγνώμη για τις απανωτές ερωτήσεις και για το οφ τόπικ άλλα είμαι στο ίδιο κουτί και είμαι μεταξύ αυτής της ψήκτρας η σε υδροψθχη nepton 120 xl η corsair h55.. αν μπορείς ανέβασε μερικές ακόμα να το χαζέψουμε και να δω με την ευκαιρία και πως κάθεται μέσα η cryorig Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Είναι το s340. Υδροψυξη είχα custom σε άλλο κουτί αλλά είπα να πάω σε κάτι αρκετά πιο απλό και μαζεμένο οπότε τα έδωσα όλα και πήγα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα