gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 κανουν καλη δουλεια στην h100? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Δες και μονος σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 πολυ καλο υπαρχουν στην αγορα αυτα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 πολυ καλο υπαρχουν στην αγορα αυτα ? http://www.skroutz.gr/c/674/case-fans.html?from=catspan&keyphrase=fractal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 παιδια λετε να αλλαξω τους nf p12 με κανα fractal η με τους ty 140 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 πρωτο και δευτερο ειναι Raidmax Aeolus και το τριτο ειναι το παλιο μανισιο κουτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Συμαζεμα τα καλώδια και εισαι αρχοντας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 απο'τι βλεπω πολλοι πηραν την μωβ αυτην ψυκτρα που την ειχε τοτε προσφορα το e-shop. και εγω μαζι! για πες Fortycade, που συγουρα θα εχεις ταχυτερο επεξεργαστη απο τον δικο μου, τι θερμοκρασιες βλεπεις ? πρεπει να αλλαξω την παστα ? δεν ειναι καλη αυτην που ειχε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 απο'τι βλεπω πολλοι πηραν την μωβ αυτην ψυκτρα που την ειχε τοτε προσφορα το e-shop. και εγω μαζι! για πες Fortycade, που συγουρα θα εχεις ταχυτερο επεξεργαστη απο τον δικο μου, τι θερμοκρασιες βλεπεις ? πρεπει να αλλαξω την παστα ? δεν ειναι καλη αυτην που ειχε ? φιλε εγω δεν αλαξα, εβαλα την ψηκτρα με την παστα που ειχε απο μονη της πανω. οι θερμοκρασιες μου ειναι 23-30 ρελαντι και αμα το ζορισω πιανει 40. αυτο συμβαινει ομως γιατι εχω πολλυ καλο αερισμο κουτιου, οχι μονο απο την ψηκτρα της CPU. εσυ τι θερμοκρασιες εχεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εμενα σε stres ποιανει 49 και εχω core2duo 2,53 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fortycade Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 εμενα σε stres ποιανει 49 και εχω core2duo 2,53 πανω οι θερμοκρασιες απτους 4 πυρινες χωρις να κανω τιποτα. και κατω η καρτα γραφικων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampbeast Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2013 αυτο ειναι πριν 5 Χρονια εχει αλλαξει ΜΒ και CPU ψηχτρα, το κουτι ,PSU και φωτακια μενουν ιδια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaiosgtr Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2013 ανω οι θερμοκρασιες απτους 4 πυρινες χωρις να κανω τιποτα. και κατω η καρτα γραφικων. πολυ ωραιος. εγω χωρις να κανω τιποτα εχω 36 στον εναν και 35 στον αλλον. πιστευεις οτι με ενα καλυτερο αερισμο στο κουτι θα πεσουν οι θερμοκρασιες ? vampbeast πολυ καλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2013 Επιστρέφω με καινούργια ψήκτρα. πως σας φαίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα