Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στα παιδιά.Θα φύγω απο την Η100i να πάω σε αέρα.Για κάποιο λόγο σκέφτομαι συνέχεια πως κάτι θα γίνει και θα την πατήσω + τα βράδυα ο παραμικρός θόρυβος αποτ ο pc είναι ενοχλητικός.Στην cryorig r1 universal θα πάω μιας και κολλάει και με το build.Αν ακούσει κανείς για καμμιά μεταχειρησμένη στείλτε ένα μήνυμα αν δεν σας κάνει κόπο.

Ο φίλος πάνω με την r1 ultimate μπορεί να μου πει που βρήκε κόκκινη.? Υπάρχει σε λευκή.?

Ακυρο τρώω απο το κουτί...δεν την χωράει :(

Επεξ/σία από Albilosha
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα στα παιδιά.Θα φύγω απο την Η100i να πάω σε αέρα.Για κάποιο λόγο σκέφτομαι συνέχεια πως κάτι θα γίνει και θα την πατήσω + τα βράδυα ο παραμικρός θόρυβος αποτ ο pc είναι ενοχλητικός.Στην cryorig r1 universal θα πάω μιας και κολλάει και με το build.Αν ακούσει κανείς για καμμιά μεταχειρησμένη στείλτε ένα μήνυμα αν δεν σας κάνει κόπο.

Ο φίλος πάνω με την r1 ultimate μπορεί να μου πει που βρήκε κόκκινη.? Υπάρχει σε λευκή.?

Ακυρο τρώω απο το κουτί...δεν την χωράει :(

7 χιλιοστά είναι η διαφορά σου κι εγώ σου λέω τα έχεις. Το θέμα είναι οτι δεν θα σου αρέσει εμφανισιακά γιατί θα είναι κολλητά επάνω στο 'τζάμι'.

Ίδια σχεδόν απόδοση με την universal και πιο ήσυχη, 'φθηνότερη' και με 2 χιλιοστά παραπάνω απο το max του κουτιού σου bq dark rock δες κανένα review.

Επίσης thermalright

Το σιγουράκι μετά που ταιριάζει και εμφανισιακά είναι η Phanteks σε ασπρόμαυρο σαφώς φθηνότερη.

Δημοσ.

7 χιλιοστά είναι η διαφορά σου κι εγώ σου λέω τα έχεις. Το θέμα είναι οτι δεν θα σου αρέσει εμφανισιακά γιατί θα είναι κολλητά επάνω στο 'τζάμι'.

Ίδια σχεδόν απόδοση με την universal και πιο ήσυχη, 'φθηνότερη' και με 2 χιλιοστά παραπάνω απο το max του κουτιού σου bq dark rock δες κανένα review.

Επίσης thermalright

Το σιγουράκι μετά που ταιριάζει και εμφανισιακά είναι η Phanteks σε ασπρόμαυρο σαφώς φθηνότερη.

online δε βρήκα Σ340 με καμμία απο τις μεγάλες 140ρες..Το θέμα είναι πως μόνο η cryorig μου αρέσει κιόλας.Δεν κάνει σίγουρα.Απο την μητρική τέρμα μέσα μέτρησα 16.8 και είναι εκτός κουτιού :/

Δεν θέλω να πάω σε μικρή ψύκτρα γιατί χάνουν σε απόδοση.Θέλω κάτι ιδίων επιδόσεων με την H100i.

Mόνο κάτι νόκτουα έχει που....τα ξέρεις τα περι εμφάνησης..

Επισκέπτης
Δημοσ.

online δε βρήκα Σ340 με καμμία απο τις μεγάλες 140ρες..Το θέμα είναι πως μόνο η cryorig μου αρέσει κιόλας.Δεν κάνει σίγουρα.Απο την μητρική τέρμα μέσα μέτρησα 16.8 και είναι εκτός κουτιού :/

Δεν θέλω να πάω σε μικρή ψύκτρα γιατί χάνουν σε απόδοση.Θέλω κάτι ιδίων επιδόσεων με την H100i.

Συνήθως ο κατασκευαστής βάζει μικρότερο όριο γιαυτό στο είπα, αλλα εννοείται οτι με το μέτρο θα την έκανες τη δουλειά.

Τι να σου πώ.. μείνε με την υδρο ρε φίλε εκτός άν αρχίσεις να βλέπεις εφιάλτες. 

Τότε αναγκαστικά θα πας σε 12άρα ή θα μπογιατίσεις το τσιρλί :-D

Δημοσ.

Συνήθως ο κατασκευαστής βάζει μικρότερο όριο γιαυτό στο είπα, αλλα εννοείται οτι με το μέτρο θα την έκανες τη δουλειά.

Τι να σου πώ.. μείνε με την υδρο ρε φίλε εκτός άν αρχίσεις να βλέπεις εφιάλτες. 

Τότε αναγκαστικά θα πας σε 12άρα ή θα μπογιατίσεις το τσιρλί :-D

Ή να αλλάξω κουτί :P που δεν το θέλω ρε γαμώτο αλλά..Θα δω.

Ωραίος ο οδηγός να σαι καλά.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ή να αλλάξω κουτί :P που δεν το θέλω ρε γαμώτο αλλά..Θα δω.

Ωραίος ο οδηγός να σαι καλά.

Όχι ρε τρελέ, μια χαρά κουτί πλάκα κάνεις;

Δημοσ.

Αν θέλεις beast cooler με επιδόσεις ανάλογες της H100 με χαμηλό προφίλ(131mm), τσέκαρε την Dark Rock TF. Δεν ξέρω βέβαια χρωματικά κατά πόσο θα μπορέσεις να την προσαρμόσεις. Σίγουρα ομορφότερη από Noctua όμως.

https://www.skroutz.gr/s/7106625/Be-Quiet-Dark-Rock-TF.html?keyphrase=dark+rock+tf

Την άλλη βδομάδα μάλλον θα την πάρω κι εγώ για το Htpc που ετοιμάζω, άν θέλεις μπορώ να σου πω εντυπώσεις, αν δεν βιάζεσαι.

Edit: Βασικά παίζει να μην χωράει για εκεί που τη θέλω αλλα θα την πάρω για δοκιμή. Αν δεν μου κάνει θα πάει στις αγγελίες.

Δημοσ.

Και το δικό μου setup πως σας φαίνεται?(δεν ειμαι fan τις razer απλά το κουτί και το mouse μου αρέσανε σαν εμφάνιση )

post-265062-0-79149600-1466243579_thumb.jpg

post-265062-0-02323300-1466243607_thumb.jpg

post-265062-0-01333100-1466243620_thumb.jpg

• Like 13
Δημοσ.

Και το δικό μου setup πως σας φαίνεται?(δεν ειμαι fan τις razer απλά το κουτί και το mouse μου αρέσανε σαν εμφάνιση )

Πολύ ωραίο και καθαρό σαν χρώματα.

Τι specs έχει?

• Like 3
Δημοσ.

Πολύ ωραίο και καθαρό σαν χρώματα.

Τι specs έχει?

mobo: gigabyte 990XA-UD3  θα την αλλάξω κάποια στιγμή θα πάω σε κάτι καλύτερο

cpu: fx8320

gpu: gtx 780 x2

ram: corsair vengeance 2x8

ssd: samsung 840 pro 250gb και εναν ocz 140 480gb

psu: corsair hx1000i

cpu cooler: nzxt kraken x61

• Like 5
Δημοσ.

mobo: gigabyte 990XA-UD3  θα την αλλάξω κάποια στιγμή θα πάω σε κάτι καλύτερο

cpu: fx8320

gpu: gtx 780 x2

ram: corsair vengeance 2x8

ssd: samsung 840 pro 250gb και εναν ocz 140 480gb

psu: corsair hx1000i

cpu cooler: nzxt kraken x61

Καλα εισαι.Αν αλλαξεις,τουλαχιστον πηγαινε σε intel 1151 και θα σαι βασιλιας με 2x780

• Like 4
Δημοσ.

Καλα εισαι.Αν αλλαξεις,τουλαχιστον πηγαινε σε intel 1151 και θα σαι βασιλιας με 2x780

σκεφτόμουνα να πάω σε κάτι τέτοιο

http://www.e-shop.gr/mitriki-asus-maximus-viii-formula-retail-p-PER.524441

http://www.e-shop.gr/cpu-intel-core-i7-6700k-400ghz-lga1151-box-p-PER.558495

http://www.e-shop.gr/ram-corsair-cmd16gx4m4b3600c18-dominator-platinum-16gb-4x4gb-ddr4-3600mhz-quad-kit-p-PER.549743

• Like 1
Δημοσ.

Για μένα περίμενε και τους zen πριν προβείς σε αναβάθμιση πλατφόρμας intel ή amd!

• Like 3
Δημοσ.

Η μητρική αχρείαστα πανάκριβη, και οι μνήμες σίγουρα υπερβολικές.

Θα ανοίξεις νέο θέμα πριν την αναβάθμιση, μην τα πάρεις αυτά.

• Like 4
Δημοσ.

Η μητρική αχρείαστα πανάκριβη, και οι μνήμες σίγουρα υπερβολικές.

Θα ανοίξεις νέο θέμα πριν την αναβάθμιση, μην τα πάρεις αυτά.

Και βεβαια θα ανοιξει.Ειναι πανακρυβα τα parts και δεν θα του χρειαστουν πουθενα τα 3000mhz με cas 15

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...