lefterisv Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια να ανεβασω κ εγω φοτο απο το πυργο μου βεβαια θελει καποιες διορθωσουλες ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgokus Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Την ψυκτρα του επεξεργαστη γιατι την εχεις προς τα πανω; Ετσι θεωρω οτι στελνει το ζεστο αερα του επεξεργαστη στο τροφοδοτικο. Δε χωραει να τη γυρισεις προς τα πισω για να βγαινει εξω ο αερας πιο ευκολα; Αρκετες διορθωσουλες θα ελεγα. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2013 Την ψυκτρα του επεξεργαστη γιατι την εχεις προς τα πανω; Ετσι θεωρω οτι στελνει το ζεστο αερα του επεξεργαστη στο τροφοδοτικο. Δε χωραει να τη γυρισεις προς τα πισω για να βγαινει εξω ο αερας πιο ευκολα; Αρκετες διορθωσουλες θα ελεγα. . Λογο am3 μονο αυτή την επιλογη έχει για τον προσανατολισμο της ψήκτρας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 δεν ξερω αν γινεται προς δεξια ή αριστερα γτ εχει τα κλιψακια κ κουμπωνει :S παντως τα ανεμιστηρακια τα εχω: το μπροστινο να φυσαει in, της cpu down το πισω out κ τα πλαινα out νομιζω τα εχω βαλει σωστα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Δε γίνεται, ας μας πει ο Millenium τι μπορεί να κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgokus Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 δεν ξερω αν γινεται προς δεξια ή αριστερα γτ εχει τα κλιψακια κ κουμπωνει :S παντως τα ανεμιστηρακια τα εχω: το μπροστινο να φυσαει in, της cpu down το πισω out κ τα πλαινα out νομιζω τα εχω βαλει σωστα! Αυτο ειναι λαθος! ΟΧΙ down σε ζεστο αερα. Ο ζεστος αερας ειναι ελαφρυτερος και παει προς τα πανω. Εισαγουμε κρυο απο χαμηλα,ορθως το μπροστινο, και απαγουμε θερμο απο πισω ψηλα. Επομενως γυρνα τον ανεμιστηρα της ψυκτρας up αφου δεν παει προς τα πισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 giannisgokus! σ ευχαριστω για την απαντηση σου και για τα σχεδιαγραματα!οποτε της cpu το ιδανικο ειναι να φυσαει προς τα αριστερα,λες να γινεται στο δικο μου socket;; αλλιως το βαζω προς τα πανω οπως μου ειπες! κ τα δυο πλαινα να τα γυρισω προς τα μεσα;ή μονο το κατω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 και προς τα πανω καλα ειναι , αρκει ομως επανω να υπαρχει καποια τρυπα και ενας ανεμιστηρας που οδηγει το ζεστο αερα εξω απο το κουτι τωρα αν αυτο δε γινεται να ειναι προς τα δεξια (ή πιο σωστα προς τα πισω), ας ειναι προς τα πανω δε χαλασε ο κοσμος το λαθος ειναι να φυσαει προς τη καρτα γραφικων για 2 λογους α) ο ζεστος αερας απο τη ψυκτρα της cpu ζεσταινει τη καρτα β) ο ζεστος αερας αντι να παει προς καποιον ανεμιστηρα να βγει εξω "παγιδευεται" μες στο κουτι και ανεβαζει γενικα τη θερμοκρασια στη περιπτωση σου το να παει προς τα κατω ειναι σιγουρα κακο προς τα πανω δεν ειναι και το πιο ιδανικο , επειδη τον αερα αυτο το ρουφαει το τροφοδοτικο (που τελικα θα βγαλει εξω απο το κουτι, αλλα δε ψυχεται ιδανικα και αυτο με τη σειρα του) το πιο καλο στη περιπτωση σου θα ηταν να φυσαει τον αερα προς τον πισω ανεμιστηρα ωστε να φευγει οσο το δυνατον γρηγοροτερα απο του κουτι σου ομως εσυ ξερεις αν παιζει αυτη η δυνατοτητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisgokus Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 α)το ιδανικο ειναι να φυσαει προς τα αριστερα,λες να γινεται στο δικο μου socket;; β)τα δυο πλαινα να τα γυρισω προς τα μεσα;ή μονο το κατω; α) αυτο δεν το γνωριζω. β) Εχεις δει διαφορα με του πλαινους ανεμιστηρες στις θερμοκρασιες. Μονο θορυβο θα σου δινουν φανταζομαι. Αν κανουν δουλεια και εχουν ιση ή μεγαλυτερη ροη αερα απο τον μπροστινο,τοτε θα ψυχουν μονο το σκληρο δισκο γιατι ο ψυχρος αερας που μπαινει απο τον μπροστινο ανεμ.. θα βγαινει απο το πλαι χωρις να ψυξει το υπολοιπο συστημα. Δηλαδη οχι καλη ροη αερα. Τωρα προς τα μεσα, απο τα λιγα που ξερω, η ροη αερα προς τα εξω θα πρεπει να ειναι ιση ή λιγο μεγαλυτερη απο τη ροη που μπαινει. Φαντασου να εχει τρεις να βαζουν και ενα να βγαζει,δεν θα προλαβαινει ο κακομοιρος ο ενας να πεταξει ολο τον αερα εξω και ετσι θα δημιουργουνται στροβιλισμοι με αποτελεσμα παλι να μην εχουμε την απλη ροη του αερα. Με απλα λογια, ο μπροστινος ανεμιστηρας ψυχει και το σκληρο σου,πεταει αερα στη μητρικη και στην καρτα γρ.. ,με τη σειρα του ο επεξεργαστης (εφοσον ειναι σωστα τοποθετημενος ο ανεμιστηρας της ψυκτρας του ) κλεβει και αυτος ψυχρο αερα και το πεταει προς τα πισω-εξω ή πανω-τροφοδοτικο-εξω ,(το ιδιο ειναι στην ουσια,απλα στην περιπτωση σου θα ζεσταινεται λιγο παραπανω το τροφοδοτικο). Και αλλο ενα βασικο ειναι η τακτοποιση των καλωδιων ωστε να μην εμποδιζει τη ροη του αερα. Αυτα τα λιγα απο μενα. Τωρα αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποιος εμπειρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefterisv Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας!το εβαλα να κοιταει προς τα πανω και απο κατω εβαλα κ δευτερο 12αρι να φυσαει την ψυκτρα.giannisgokus, με τα πλαινα 1-2 βαθμους μαξ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κατεύθασε και το Arc midi r2, και πιασανε δουλεια τα κατσαβίδια. Μετα απο κανα δίωρο και βάλε το αποτέλεσμα είναι αυτό. Για 5 δίσκους νομίζω έκανα καλούτσικη δουλειά στο συμμάζεμα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 πολυ ωραιο , οι ανεμηστηρες ποιοι ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 πολυ ωραιο , οι ανεμηστηρες ποιοι ειναι ? Οι μαμά της fractal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Κατεύθασε και το Arc midi r2, και πιασανε δουλεια τα κατσαβίδια. Μετα απο κανα δίωρο και βάλε το αποτέλεσμα είναι αυτό. IMG_20130420_154058.jpg IMG_20130420_161730.jpg Για 5 δίσκους νομίζω έκανα καλούτσικη δουλειά στο συμμάζεμα. εμενα μου αρεσει που δεν ειμαι ο μονος που εχω το GX750 :-D :-D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aneurysm Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2013 Οι μαμά της fractal. Αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα