Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευτυχώς έφαγα νωρίς  :)

Γνωρίζεις ότι τα έβαλα για να γελάσουμε και να κάνουν και άλλοι το ίδιο, αλλά δείχνεις να ευχαριστιέσαι την  κακία λίγο περισσότερο απο ότι πρέπει.  :ph34r:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνωρίζεις ότι τα έβαλα για να γελάσουμε και να κάνουν και άλλοι το ίδιο, αλλά δείχνεις να ευχαριστιέσαι την  κακία λίγο περισσότερο απο ότι πρέπει.  :ph34r:

Δυστηχώς κατάλαβες λάθος φίλε Sheo. Μα εντελώς λάθος. Τόσο λάθος που δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά

Λοιπόν, επειδή μας έχετε αποθαρρύνει με τα τέρατά σας και έχουμε καιρό να δούμε νορμάλ μηχάνημα, ποστάρω δύο σαραβαλάκια φίλων.

Το ένα θέλει και καθάρισμα, ξέρω.

ptl1.jpg

Bάλετε και εσείς κανα παλιό, να γελάσουμε και να σχολιάσουμε λίγο :P

Εντάξει το πρώτο είναι...όνομα και πράγμα (απο το τροφοδοτικό)...! MUNI "ch" . Χεχεχε. Αυτά είναι builds, ανέμελα και χαλαρά. Μερικές φορές νιώθω μειονεκτικά που βλέπω ίχνος σκόνης μέσα στο case και ανατριχιάζω.

p.s. Πριν 20 μέρες άνοιξα το μηχανάκι που έχω στο χωριό...κρίμα που δεν έβγαλα φωτό. Αν την ανέβαζα νομίζω ότι θα έκλεινε το thread και θα έτρωγα report για abuse στα μέλη του forum.  :-D  :-D Έχουν κι αυτά όμως τη γλύκα τους, να τα καθαρίζεις και να τα επαναφέρεις.

• Like 1

Εντάξει το πρώτο είναι...όνομα και πράγμα (απο το τροφοδοτικό)...! MUNI "ch" . Χεχεχε. Αυτά είναι builds, ανέμελα και χαλαρά. Μερικές φορές νιώθω μειονεκτικά που βλέπω ίχνος σκόνης μέσα στο case και ανατριχιάζω.

p.s. Πριν 20 μέρες άνοιξα το μηχανάκι που έχω στο χωριό...κρίμα που δεν έβγαλα φωτό. Αν την ανέβαζα νομίζω ότι θα έκλεινε το thread και θα έτρωγα report για abuse στα μέλη του forum.  :-D  :-D Έχουν κι αυτά όμως τη γλύκα τους, να τα καθαρίζεις και να τα επαναφέρεις.

μην σου πω αυτα τα παλια τα πονας περισσοτερο :o :P

που να βλεπατε το παλιο το δικο μου...βγαλμενο απο ταινια τρομου...ακαταλληλο για ανηλικους...

χωρις πλαινα και μπροστινο και τα περισσια καλωδια απο το τροφοδοτικο να βγαινουν απο μπροστα δεξια και αριστερα σαν χταποδι  :shock:

• Like 1

που να βλεπατε το παλιο το δικο μου...βγαλμενο απο ταινια τρομου...ακαταλληλο για ανηλικους...

χωρις πλαινα και μπροστινο και τα περισσια καλωδια απο το τροφοδοτικο να βγαινουν απο μπροστα δεξια και αριστερα σαν χταποδι  :shock:

''The Kraken'' :D

• Like 3

Ευτυχώς έφαγα νωρίς  :)

Που να εβλεπες ενα που μου εφεραν προχθες για γενικο service ειχε 7 κατσαριδες μεσα μεγαλες ψοφιες.

Την αλλη φορα αγορασα για φιλο μια μοναδα λεω κατσε να την καθαρισω βγαζω το καπακι και λεω τι ειναι αυτο φιλτρο αποροφητηρα; αλλα τελικα ηταν τριχες απο γατες.

• Like 7

Εεε μιας και λέτε για παλιά συστήματα να βάλω και εγώ το δικό μου μιας και το hardware είναι από το 2009 με κάποιες αναβάθμισης στην εμφάνιση μόνο!!! Αν και τώρα άρχισα και κάνω κάποιες αλλαγές πχ. Sleeve cable,management,κτλ θα ανεβάζω φώτο όταν θα τελειώνω το κάθε μέρος !

Εεε μιας και λέτε για παλιά συστήματα να βάλω και εγώ το δικό μου μιας και το hardware είναι από το 2009 με κάποιες αναβάθμισης στην εμφάνιση μόνο!!! Αν και τώρα άρχισα και κάνω κάποιες αλλαγές πχ. Sleeve cable,management,κτλ θα ανεβάζω φώτο όταν θα τελειώνω το κάθε μέρος !

σορυ για της φώτο που είναι ανάποδα

post-304043-0-78022900-1464164010_thumb.jpg

post-304043-0-68090200-1464164096_thumb.jpg

• Like 10

Eσείς που λέτε για pc ιστορίες τρόμου, περιμένουμε φωτογραφίες!

Μην κάνετε μόνο teasing :P

Tαξιάρχη, τούμπανο το pc, τι κομμάτια έχει?

• Like 6

Εεε μιας και λέτε για παλιά συστήματα να βάλω και εγώ το δικό μου μιας και το hardware είναι από το 2009 με κάποιες αναβάθμισης στην εμφάνιση μόνο!!! Αν και τώρα άρχισα και κάνω κάποιες αλλαγές πχ. Sleeve cable,management,κτλ θα ανεβάζω φώτο όταν θα τελειώνω το κάθε μέρος ! σορυ για της φώτο που είναι ανάποδα

Τι parts εχει??

Πρώτα από όλα επειδή δεν κάνω και κάτι το πολύ τρελό με το pc δεν έχω κάνει αναβάθμιση είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ήδη υπάρχον σύστημα απλά μ αρέσει το moding και θέλω να φαίνεται όμορφο.

Λοιπών φοράω

Mobo: msi p55-cd53

Cpu:i7-860

Ram:corsair vengeance 2x4gb 1600mhz cl8

Psu:corsair gs600

Gpu:sapphire r9 270x toxic

Ssd:Samsung 120gb evo

Cpu cooler :corsair h80i

Case:aerocool a500

Αυτά

• Like 3

Πρώτα από όλα επειδή δεν κάνω και κάτι το πολύ τρελό με το pc δεν έχω κάνει αναβάθμιση είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ήδη υπάρχον σύστημα απλά μ αρέσει το moding και θέλω να φαίνεται όμορφο.

Λοιπών φοράω

Mobo: msi p55-cd53

Cpu:i7-860

Ram:corsair vengeance 2x4gb 1600mhz cl8

Psu:corsair gs600

Gpu:sapphire r9 270x toxic

Ssd:Samsung 120gb evo

Cpu cooler :corsair h80i

Case:aerocool a500

Αυτά

Μια χαρα εισαι.

• Like 1

Αυτές της ημέρες δουλεύω το τροφοδοτικό κάνω sleeve τα καλώδια cover για την μητρική με πλέξι γκλας και το cover του τροφοδοτικού που ήδη έχετε δει! Μόλις το τελειώσω θα βάλω φώτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...