Andreasgarb Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Δημοσ. 23 Μαΐου 2016 Μιας και μου ξέμειναν κάποια parts, είπα να στήσω ένα νέο πισάκι (μέχρι να το διώξω πάλι). - κουτί Fazn (του κώλου από Πλαίσιο - λίγη παραπάνω δύναμη να βάλεις, κάνει λακούβες). - i3-4170 με στοκ κούλερ - 1x8gb G.skill 1866 ripjaws red - mobo asrock H81m-dg4 - hdd: 500gb 7200rpm 2.5'' - 400w psu Seasonic Fanless modular Platinum series - R7 370 Sapphire 2gb ddr5. Το κουτί το έχω κανένα 8μηνο παρατημένο, είπα να το αξιοποιήσω. Είναι μίνι ταουερ. Τον i3 τον είχα πάρει μετάχειρο για ένα 70ευρώ - καλά ήταν. Μνήμη έβαλα μια G.skill 8άρα - έχω μπόλικες μαύρες kingston Fury 8gb αλλά με χαλάει το χρωματάκι - περιμένω από εσοπ 8gb σε γαλάζιο για να του βάλω επάνω - 2x8gb 1866 hyper x fury. Μητρική - την πιο φθηνή που βρήκα στο εσοπ. 41ευρώ έδωσα - και πολλά της ήταν. Το θηρίο 1 pci express έχει και γενικώς είναι για υπερβολικά απλά συστήματα. Τροφοδοτικό έβαλα ένα Seasonic 400άρι χωρίς ανεμιστήρα - είμαι ψυχανώμαλος με τον θόρυβο. δίσκος μπήκε ένας 500αρης που βρήκα εύκαιρο και ήταν σεταρισμένος με Windows 10 (από λαπτοπ - αγαπώ Windows 10 που δουλεύουν παντού). Κάποια στιγμή θα βάλω έναν Sandisk Ultra ii 240gb που έχω καβάτζα. R7-370 Sapphire 2gb - 100ευρώ έδωσα για το θηρίο , 10 ημερών ήταν μετάχειρη. Στο κουτί ακόμα δεν έχω βάλει καθόλου ανεμιστήρες και ψήνεις μπριζολάκια άμα πεινάσεις. Σε idle οι θερμοκρασίες είναι πάτος (30 βαθμοί), σε stress test χτυπάμε 90άρια. Είμαι σε δίλημμα τι ανεμιστήρα να πάρω. Μπλε είχα αρκετούς. Να βάλω κάνα πορτοκαλί ή κάνα πρασινάκι για να κάνω διαφορά; 2
teo20net Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Μια χαρά συστηματάκι είναι. Γιατί την θέλεις την μπλέ ram; Αν δεν κάνω λάθος δεν έχει side window το case και δεν σου κρύβω ότι το κοίταζα το case κι εγώ, είναι όμορφο και λιτό.
Andreasgarb Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τις μπλε ραμ τις έχω πάρει ούτως ή άλλως γιατί μου τις χρωστάει φίλος (του έδωσα μαύρες που έχω αρκετό στοκ). Είπα να αλλάξω λίγο χρωματάκι βρε παιδί μου Όσον αφορά το κουτί, ναι δεν έχει πλαινό παράθυρο.
LLLEFTERIS Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Τι SSD εχεις βαλει με δεματικα εχω μια βασουλα μπλε απο Kingston xyper x για να μπει σε θεση 3.5
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καταρχας παρε μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη γιατι ο ι3 με τη στοκ βραζει και ερχεται καλοκαιρι... 1
Andreasgarb Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 καταρχας παρε μια ψυχτρα για τον επεξεργαστη γιατι ο ι3 με τη στοκ βραζει και ερχεται καλοκαιρι... Το ξέρω, το είχα συνειδητοποιήσει όταν τον είχα και πριν 8-9 μήνες τον ίδιο. Αν δεν τον δώσω πουθενά αλλού στο ενδιάμεσο (που στην θέση του έχω έναν g3258) θα του βάλω καμία μικρή cryorig. Τι SSD εχεις βαλει με δεματικα εχω μια βασουλα μπλε απο Kingston xyper x για να μπει σε θεση 3.5 Λευτέρη δεν έχει καν θέση για δίσκους αυτό το κουτί. Μέχρι και από την ίδια την εταιρεία έχουν κάνει παπάτζα και ο ένας 2.5'' που παίρνει, είναι σε λάθος θέση οι βίδες και δεν κουμπώνει σωστά. Οπότε τα ταιρ απ είναι μονόδρομος. 1
Ghost007 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Το ξέρω, το είχα συνειδητοποιήσει όταν τον είχα και πριν 8-9 μήνες τον ίδιο. Αν δεν τον δώσω πουθενά αλλού στο ενδιάμεσο (που στην θέση του έχω έναν g3258) θα του βάλω καμία μικρή cryorig. Λευτέρη δεν έχει καν θέση για δίσκους αυτό το κουτί. Μέχρι και από την ίδια την εταιρεία έχουν κάνει παπάτζα και ο ένας 2.5'' που παίρνει, είναι σε λάθος θέση οι βίδες και δεν κουμπώνει σωστά. Οπότε τα ταιρ απ είναι μονόδρομος. δεν αξιζει να τον δωσεις και να κρατησεις τον πεντιουμ ειναι σαφως ανωτερος ο ι3... απλα λογο hyperthreading και συχνοτητας εχει παραπανω θερμοκρασια απο τον πεντιουμ....
Andreasgarb Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δεν εχει ουτε θεση για DVD? όχι, είναι πολύ μικρό. Θα σου κάνω συγκριτικό αργότερα που θα γυρίσω από δουλειά. δεν αξιζει να τον δωσεις και να κρατησεις τον πεντιουμ ειναι σαφως ανωτερος ο ι3... απλα λογο hyperthreading και συχνοτητας εχει παραπανω θερμοκρασια απο τον πεντιουμ.... σε πελάτη θα φύγει ο i3, οπότε δεν με νοιάζει και τόσο πολύ. άλλωστε το πισί μια στο τόσο ανοίγει.
ekans Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ενα μικρο update απο μενα, εβαψα το ψυγειο ασπρο! ελπιζω να σας αρεσει 5
teo20net Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ενα μικρο update απο μενα, εβαψα το ψυγειο ασπρο! ελπιζω να σας αρεσει Όμορφο και ο φωτισμός κάνει ωραίο glow effect. Την καρτούλα (Gpu) πρόσεξε λίγο, δείχνει να μην είναι ευθυγραμμισμένη και με αγχώνει που την βλέπω έτσι στραβά.
Νυσταγμένος Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 ενα μικρο update απο μενα, εβαψα το ψυγειο ασπρο! ελπιζω να σας αρεσει Σ'ωραιος 1
ekans Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Δημοσ. 24 Μαΐου 2016 Όμορφο και ο φωτισμός κάνει ωραίο glow effect. Την καρτούλα (Gpu) πρόσεξε λίγο, δείχνει να μην είναι ευθυγραμμισμένη και με αγχώνει που την βλέπω έτσι στραβά. η καρτα ειχε σπασει η βαση της ψυκτρας και εχω παρει βιδες πολυ ψιλες εχω λιμαρει λιγο τις τρυπες για να περασουν και με ροδελες απο πανω εχω πιασει την ψυκτρα, ισως θελει λιγο ξεσφιγμα απο δεξια παντως καλα κραταει .. 1
teo20net Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 η καρτα ειχε σπασει η βαση της ψυκτρας και εχω παρει βιδες πολυ ψιλες εχω λιμαρει λιγο τις τρυπες για να περασουν και με ροδελες απο πανω εχω πιασει την ψυκτρα, ισως θελει λιγο ξεσφιγμα απο δεξια παντως καλα κραταει .. Οκ αφού το έχεις μελετημένο, μια χαρά είσαι. 1
Sheogorath Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Δημοσ. 25 Μαΐου 2016 Λοιπόν, επειδή μας έχετε αποθαρρύνει με τα τέρατά σας και έχουμε καιρό να δούμε νορμάλ μηχάνημα, ποστάρω δύο σαραβαλάκια φίλων. Το ένα θέλει και καθάρισμα, ξέρω. Bάλετε και εσείς κανα παλιό, να γελάσουμε και να σχολιάσουμε λίγο 9
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα