cpttony Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μιας και περιμένω απο εβδομάδα τα πράγματα με το καινούργιο κουτάκι ήρθε η ώρα να ξεφορτωθώ τα χοντροκομένα καλώδια του τροφοδοτικού και να βάλω sleeved καλώδια , ψάχνω για κόκκινα μαύρο και άσπρο με αυτον τον συνδιασμό πείτε μερικές εταιρίες να κάνω μια έρευνα αγοράς Κάτι τέτοιο? http://www.e-shop.gr/corsair-professional-individually-sleeved-dc-cable-kit-type-3-generation-2-red-p-PER.641473 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ναι αν και προτιμώ αυτον τον συνδιασμό χρωμάτων βρήκα σε αυτο το κατάστημα που φαίνεται να εχει καλά πράγματα http://www.icemodz.eu/store/#!/Custom-Psu-24pin-Cables-w-MDPC-X/p/30019973/category=7063815 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ναι αν και προτιμώ αυτον τον συνδιασμό χρωμάτων βρήκα σε αυτο το κατάστημα που φαίνεται να εχει καλά πράγματα http://www.icemodz.eu/store/#!/Custom-Psu-24pin-Cables-w-MDPC-X/p/30019973/category=7063815 Spank να σαι καλά φίλε! Δεν το ήξερα το κατάστημα και μόλις βρήκα σε καλή τιμή τον led controller που έψαχνα.. Αν και ζήλεψα τα καλώδια που είναι πολύχρωμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα συγκεκριμένα καλώδια εκτος οτι ειναι πανέμορφα και μπορείς να παραγείλεις οτι χρωματικούς συνδιασμούς θέλεις έχω διαβάσει οτι ειναι και ποιοτικά , το θέμα ειναι ομως οτι ειναι λίγο ακριβά δηλαδή ενα 24 pin 2 χ 6 pin και ενα 8 pin με δικούς μου χρωματικούς συνδιασμούς + μεταφορικά κτλπ πάει περίπου 130 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μιας και περιμένω απο εβδομάδα τα πράγματα με το καινούργιο κουτάκι ήρθε η ώρα να ξεφορτωθώ τα χοντροκομένα καλώδια του τροφοδοτικού και να βάλω sleeved καλώδια , ψάχνω για κόκκινα μαύρο και άσπρο με αυτον τον συνδιασμό πείτε μερικές εταιρίες να κάνω μια έρευνα αγοράς spank καλυτερα τελικα για να αλλαξεις και τους ανεμιστηρες στην παραγγελια και παρε με λεντ ...δεν ειναι οι ιδιοι... με το λεντ ειναι σε premium εκδοση και ειναι τα ιδια λεφτα....αλλα στης ακρες ειναι με καουτσουκ εχει επενδυση στα καλωδια και προεκταση + ενα κουμπακι αν θες να εχεις ανοιχτα τα λεντ η οχι.... σαν λεντ δε λεει τπτ ιδιαιτερο αλλα οκ αφου δεν πληρωνεις κατι και μονο για τη συνολικη ποιοτητα κατασκευης και τα εχτρα ειναι καλυτεροι.... αντιθετα ο corsair high airflow 14ρις στα ιδια λεφτα ειναι απαραδεκτος για την τιμη του...κανενα εχτρα τπτ στης γωνιες για της βιδες.. το μονο που αξιζε το χρωμμα το μωβ και αυτο γιατι δεν πεζουν αλλοι σε αυτο το χρωμμα...σε οτιδηποτε αλλο δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση.... και μερικες φρεσκες εικονιτσες ... + το καλωδιο που σου λεω με την επενδυση προεκταση... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 spank καλυτερα τελικα για να αλλαξεις και τους ανεμιστηρες στην παραγγελια και παρε με λεντ ...δεν ειναι οι ιδιοι... με το λεντ ειναι σε premium εκδοση και ειναι τα ιδια λεφτα....αλλα στης ακρες ειναι με καουτσουκ εχει επενδυση στα καλωδια και προεκταση + ενα κουμπακι αν θες να εχεις ανοιχτα τα λεντ η οχι.... σαν λεντ δε λεει τπτ ιδιαιτερο αλλα οκ αφου δεν πληρωνεις κατι και μονο για τη συνολικη ποιοτητα κατασκευης και τα εχτρα ειναι καλυτεροι.... αντιθετα ο corsair high airflow 14ρις στα ιδια λεφτα ειναι απαραδεκτος για την τιμη του...κανενα εχτρα τπτ στης γωνιες για της βιδες.. το μονο που αξιζε το χρωμμα το μωβ και αυτο γιατι δεν πεζουν αλλοι σε αυτο το χρωμμα...σε οτιδηποτε αλλο δεν προτεινεται σε καμια περιπτωση.... και μερικες φρεσκες εικονιτσες ... + το καλωδιο που σου λεω με την επενδυση προεκταση... Τα άλλαξα τα ανεμιστηράκια τελικά με αυτα με τα led , ολα τα πράγματα θα ειναι εδώ στις 25 του μήνα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Τα άλλαξα τα ανεμιστηράκια τελικά με αυτα με τα led , ολα τα πράγματα θα ειναι εδώ στις 25 του μήνα αντε με το καλο...ελπιζω να πανε ολα καλα και να μεινεις ευχαριστημενος στο τελος...και να αξιζε την οποια ταλαιπωρια και υπομονη... οχι τπτ αλλο γιατι κινδυνευω και με ban 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Έχει κανείς καμμιά ιδέα που μπορώ να βρώ στην Ελλάδα modded side window για το Enthoo Pro? Έχω δεί 3-4 βίντεο στο youtube με custom acrylic side windows και έχω πάθει κάτι τώρα...αλλά στην Ελλάδα δεν βρίσκω κάτι. Είναι εύκολο να πάω σε κάποιο κατάστημα και να ζητήσω να μου φτιάξουν κάτι τέτοιο, δείχνοντάς τους το κανονικό side panel ώς πρότυπο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iraklis19871 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Ναι δεν θα εχεις κανενα προβλημα απλα μην δεχθεις πανω απο 20 ευρα να πληρωσεις γιατι αν δουν οτι το θες για pc το πιθανοτερο ειναι να σε σφαξουν. Αν εισαι απο θεσσαλονικη εχω να σου προτεινο μαγαζι στο ινμποξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 και εμένα θα με ενδιέφερε αν μάθεις κάτι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μπα δεν είμαι Θεσσαλονίκη. Μέχρι που έχω σκεφτεί να πάω σε μαγαζί "τζαμτζή" που λένε και στο χωριό μου ή με κουφώματα κτλ και να μου κόψουν χοντρό τζάμι/γυαλί για να το προσαρμόσω. Ή έστω plexi. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μπα δεν είμαι Θεσσαλονίκη. Μέχρι που έχω σκεφτεί να πάω σε μαγαζί "τζαμτζή" που λένε και στο χωριό μου ή με κουφώματα κτλ και να μου κόψουν χοντρό τζάμι/γυαλί για να το προσαρμόσω. Ή έστω plexi. με λιγο ψαξιμο δεν ειναι τπτ να το κανεις...το πλεξι κανα 10-15ε μαξ κανει...δες και πως ακριβως θα το προσαρμοσεις πανω τπτ βιδακια με τρυπουλες κλπ...η μπορεις να κοψεις το καπακι οπως ειναι και να προσαρμοσεις πανω του το πλεξι ωστε να κουμπονει οπως πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Μπα δεν είμαι Θεσσαλονίκη. Μέχρι που έχω σκεφτεί να πάω σε μαγαζί "τζαμτζή" που λένε και στο χωριό μου ή με κουφώματα κτλ και να μου κόψουν χοντρό τζάμι/γυαλί για να το προσαρμόσω. Ή έστω plexi. Σε μαγαζί με επιγραφές θα κάνεις δουλειά.Εγώ τουλάχιστον εδώ κρήτη όταν ήθελα να κάνω εκεί πήγα και μου είπε γίνετε.Άλλο που δεν το έκανα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Έλα...βασανιστείτε....!!!!! Λέτε αν του στείλω mail και του ζητήσω το "πατρόν" ...να μου το στείλει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2016 Έλα...βασανιστείτε....!!!!! Λέτε αν του στείλω mail και του ζητήσω το "πατρόν" ...να μου το στείλει; H τιμή ειναι λιγο ouch Αλλα ειναι καληηη φαση. Τα αξιζει τα λεφτα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα