Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

PCάκι που μάζεψα απο παλιό H/W για να κάνω δώρο σε ένα φιλαράκι που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα. Κατά την γνώμη μου και ένα κουτάκι των 22€ αξίζει ένα σωστό "Cable Management"...

Το κουτί είναι το παρακάτω. Ειλικρινά έχω εκπλαγεί για την ποιότητα και τους χώρους του για mATX κουτί...

http://www.e-shop.gr/case-zalman-zm-t5-atx-mini-tower-black-p-PER.815007

1sk13k.jpg

Αν δεν καίγεσαι για optical drive, το παρακάτω νομίζω πως είναι πολύ καλύτερο απο οποιοδήποτε phanteks, εκτός αν είναι εκτός budget σου. Αν θα ήμουν τώρα σε φάση επιλογής κουτιού θα πήγαινα σε αυτό με κλειστά τα μάτια...

https://www.skroutz.gr/s/7950241/NZXT-H440-V2.html

εγω παλι δε θα το ελεγα καλυτερο...εχει καποιες διαφορες και καποια πραγματα που δε μου αρεσαν και γιαυτο δεν πηγα σε αυτο..

οχι οτι ειναι κακο..ισως ειναι και θεμα γουστου...

εμενα δε μου αρεσε πρωτα απολα οτι ειναι κλειστο μπροστα εκτος αν αφαιρεσεις το καπακι..

δευτερον το phantek εχει καλυτερο χωρο για cable management

και 3ον δε μου αρεσε αυτα τα εσωτερικα πανελ που εχει και στους δισκους και κατω που ειναι πολυ κλειστα σε σχεση παλι με το

phanteks...

και 4ον φυσικα το πλαινο που μου αρεσε ποιο πολυ το ακρυλικ....

α και 5ο η τιμη.....

• Like 2
Δημοσ.

Έχω διαβάσει μερικές ιστορίες φρίκης για το airflow του Η440,

όχι από review αλλά από χρήστες και modders.

Πολύ όμορφο βέβαια (το nzxt logo στη καλύπτρα θα μπορούσε να λείπει) αλλά μάλλον ζεστό...

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα πάλι δεν μου αρέσει καθόλου το H440.Σε χαμιλότερη τιμή και με ίδιο σχεδόν απαράδεκτο πλαινό υπάρχει το Enthoo Pro με πολύ καλύτερο εσωτερικό.

Να πω και γιατί το λέω απαράδεκτο.Δεν ξέρω γιατί βάζουν μισό τζαμάκι.Ο μόνος τρόπος να δείς το εσωτερικό σε αυτά τα κουτιά είναι να έχεις το κουτί φάτσα φόρα ή στραβά τοποθετιμένο.Με το να το έχεις δεξιά(όπως οι περισσότεροι) βλέπεις....το πίσω ανεμιστήρα,ελάχιστα την gpu και τίποτα άλλο.

Για μένα ή βάζεις πλαινό τζαμάκι τεράστιο ή μη βάζεις καθόλου.

Και αν θές να έχει 6-7 hdd βρές τρόπο να τα βάλεις στον πάτο του κουτιού.

• Like 2
Δημοσ.

Για το θέμα των τριγμών του Enthoo Pro που αναφέρθηκε προηγουμένως...υπάρχουν στιγμές που είναι υπερβολικό. Ειδικά όταν σου φύγει το hype με το τι κουτάρα είναι αυτό κλπ κλπ, αρχίζει και γίνεται ενοχλητικό όταν το έχεις πάνω στο γραφείο. Κι άλλα cases κάνουν "τσικ-τσακ" στις αυξομειώσεις θερμοκρασιών αλλά στο Enthoo Pro έχω πιάσει τον εαυτό μου να θέλω να το κοπανήσω για να σταματήσει. Είναι μεγάλο κρίμα για ένα τόσο καλό case (απο πολλές απόψεις) να έχει ένα τέτοιο ψεγάδι. Δεν είναι παράγοντας που θα σε κάνει να μην το αγοράσεις αλλά για εμένα είναι το ένα και μόνο αρνητικό του.

Δημοσ.

Ειναι αληθεια οτι το πλαινο του enthoo pro με το παραθυρο, εινα ενα θεμα απο μονο του. Αν εχεις καμμια καρτα μπουρι, θα το νιωθεις λιγο παραπανω. Γενικα σε εμενα το κανει σε ανυποπτες στιγμες, αλλα μου υπενθυμιζει πολλες φορες να ανοιξω και το afterburner με το fan profile μου :P (η καρτα απο μονη της ανεβαζει στροφες μονο οταν πανε αρκετα ψηλα οι θερμοκρασιες ). 

Αυτο με το μισο τζαμι που λες παντως φιλε μου , ισχυει εν μερει . Εδω θυσιαζεται το view μεσα στο κουτι, στο βωμο της πρωτοτυπιας με το 2ο παραθυρακι! Αν βγαλεις ολο το κομματι ομως με το logo της phanteks, θα βλεπεις λιγο καλυτερα μεσα :P

Το κουτι ειναι αψογο παντως σε ολα του. Δε με απογοητευει ποτε. Ενα ακομη ψεγαδι , ειναι οτι ενω εχει τοσο ωραια φιλτρα σχεδον παντου: 

α. Στο ταβανι , τι το ηθελε αυτο το πραγμα; Βαλε ρε φαντεκς ενα μαγνητικο... Μιας και εχω ανεμιστηρα εξαγωγης επανω, το εχω αφαιρεσει πληρως.

β. Στην προσοψη , στο πλαι ακριβως, εχει οπες για αερισμο , ομως απουσιαζουν φιλτρα. Η σκονη μπαινει ανετα. Εκοψα απο κατι παλιοτερα κουτια που ειχα φιλτρα και εκανα αυτοσχεδιο ... 

Δημοσ.

Ειναι αληθεια οτι το πλαινο του enthoo pro με το παραθυρο, εινα ενα θεμα απο μονο του. Αν εχεις καμμια καρτα μπουρι, θα το νιωθεις λιγο παραπανω. Γενικα σε εμενα το κανει σε ανυποπτες στιγμες, αλλα μου υπενθυμιζει πολλες φορες να ανοιξω και το afterburner με το fan profile μου :P (η καρτα απο μονη της ανεβαζει στροφες μονο οταν πανε αρκετα ψηλα οι θερμοκρασιες ). 

Αυτο με το μισο τζαμι που λες παντως φιλε μου , ισχυει εν μερει . Εδω θυσιαζεται το view μεσα στο κουτι, στο βωμο της πρωτοτυπιας με το 2ο παραθυρακι! Αν βγαλεις ολο το κομματι ομως με το logo της phanteks, θα βλεπεις λιγο καλυτερα μεσα :P

Το κουτι ειναι αψογο παντως σε ολα του. Δε με απογοητευει ποτε. Ενα ακομη ψεγαδι , ειναι οτι ενω εχει τοσο ωραια φιλτρα σχεδον παντου: 

α. Στο ταβανι , τι το ηθελε αυτο το πραγμα; Βαλε ρε φαντεκς ενα μαγνητικο... Μιας και εχω ανεμιστηρα εξαγωγης επανω, το εχω αφαιρεσει πληρως.

β. Στην προσοψη , στο πλαι ακριβως, εχει οπες για αερισμο , ομως απουσιαζουν φιλτρα. Η σκονη μπαινει ανετα. Εκοψα απο κατι παλιοτερα κουτια που ειχα φιλτρα και εκανα αυτοσχεδιο ... 

Κάρτα έχω την R9 390 Nitro...την λές και μπουρί νομίζω.

Όταν το αγόρασα νόμιζα κι εγώ ότι πάνω θα έχει μαγνητικό αλλά μας τα χάλασε λίγο. Αυτήν την πατέντα που έχεις κάνει μπροστά, μπορείς να μου εξηγήσεις ή να ανεβάσεις 1-2 φωτογραφίες τι ακριβώς έχεις κάνει;

Δημοσ.

Απο θέμα σκόνης και ψύξης καλύτερα το κουτί δεν ειναι να ειναι στο γραφείο παρά στο πάτωμα ?

• Like 2
Δημοσ.

Κάρτα έχω την R9 390 Nitro...την λές και μπουρί νομίζω.

Όταν το αγόρασα νόμιζα κι εγώ ότι πάνω θα έχει μαγνητικό αλλά μας τα χάλασε λίγο. Αυτήν την πατέντα που έχεις κάνει μπροστά, μπορείς να μου εξηγήσεις ή να ανεβάσεις 1-2 φωτογραφίες τι ακριβώς έχεις κάνει;

εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μαγνητικο ? αφου παει και κολλαει πανω ? μηπως ειναι στην αλλη εκδοση ?

α και αυτο που λετε με το τζαμακι...δεν ειμαι απολυτος αν πεζει σε ολα αλλα το εχω ακουσει και σε αλλα ..

ακομα και σε φιλους μου που φιαξαν αυτοι το τζαμακι κανει...ειναι θεμα συστολης διαστολης ..δεν νομιζω οτι μπορει να ειναι αλλιως ....

Απο θέμα σκόνης και ψύξης καλύτερα το κουτί δεν ειναι να ειναι στο γραφείο παρά στο πάτωμα ?

οπωςδηποτε γραφειο αν παρεις το ακρυλικ ιδικα...

Δημοσ.
εγω παλι γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι μαγνητικο ? αφου παει και κολλαει πανω ? μηπως ειναι στην αλλη εκδοση ?

Μιλαμε για το phanteks enthoo pro , οχι για το enthoo pro M

Νομιζω και απο τα 2 ειναι καλυτερα να το εχεις στο γραφειο. :)

Η πατεντα ειναι με ταινια διπλης οψεως κολλημενα κομματια που εκοψα απο παλιοτερα φιλτρα (του παλιου μου κουτιου που εμεινε "καβατζα" ). Και τα εβαλα στο πλαι. Προχειροδουλεια ειναι αλλα ειδα (πραγματικα) λιγοτερη σκονη, παροτι εχω 2+1 εισαγωγης (ο +1 ειναι στο cage να βαραει την καρτα γραφικων). Υπολογισε οτι εχω και σκυλι και το γραφειο ειναι  ,διπλα στο παραθυρο , εχω λιγο παραπανω σκονη (+τριχα). :P Σκεφτομουν να βαλω και απο την κατω μερια, ενα κομματι, αλλα δεν εβαλα τελικα. 

post-269452-0-15351400-1463121495_thumb.jpg  post-269452-0-45316500-1463121560_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως το corsair στο πάτωμα το εχω τόσα χρόνια , το κακό ειναι οτι γεμίζει με αρκετή σκόνη και με κλειστό το πλαινό ...

Δημοσ.

Εγώ πάντως το corsair στο πάτωμα το εχω τόσα χρόνια , το κακό ειναι οτι γεμίζει με αρκετή σκόνη και με κλειστό το πλαινό ...

ε ναι σκονη και εκτος αυτου αν θα πας τελικα στο ακρυλικ εχει μεγαλυτερη επιφανεια τζαμιου και ποιο επιρρεπεις σε ζημιες γρατζουνιες κλπ... ασε που η σκονη θα κολλαει στο τζαμι καθε μερα θα θελει καθαρισμα...εγω το εχο βαλει πανω σε ενα μικρο τετραγωνο τραπεζακι παντως στη γωνιτσα του και λιγο πλαγιαστο να φενεται μουρη :P και ειναι τζι τζι ...σχετικα πολυ λιγο σκονη σε σχεση με κατω εντελως...

α και πολυ χρησιμο το overlay και πανακι με μικρο ινες...

δεν εχω παρει ακομα αλλα εχω σκοπο να παρω για το καθαρισμα...

γιατι εχουν βαλει 2 φιλοι μου και μου λενε οτι το κανει σουπερ και το τζαμακι και γενικοτερα ολο το κουτι...

μακρυα απο αζαξ και τετοια...

• Like 1
Δημοσ.

Πανι με μικροϊνες παντως πανω στο τζαμι του enthoo pro μου δημιουργησε "αραχνες" . Κλασικο πανακι για γυαλια εχω για να το καθαριζω το πλαινο. Και το μικροινων ειναι κομπλε για τις δαχτυλιες, και δε δημιουργει προβλημα. Οχι ομως για το τζαμι του enthoo pro. Για pro M acrylic δε γνωριζω :) 

Δημοσ.

Πανι με μικροϊνες παντως πανω στο τζαμι του enthoo pro μου δημιουργησε "αραχνες" . Κλασικο πανακι για γυαλια εχω για να το καθαριζω το πλαινο. Και το μικροινων ειναι κομπλε για τις δαχτυλιες, και δε δημιουργει προβλημα. Οχι ομως για το τζαμι του enthoo pro. Για pro M acrylic δε γνωριζω :)

μηπως εβαλες κανα καθαριστικο τπτ ? γιατι λογικα αυτο με της μικρο ινες δεν κανει γρατζουνιες κλπ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...