Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι και σφιξει το compresion δεν βγαίνει ο σωλήνες αν είναι σωστό μέγεθος, ποιο πιθανό σενάριο είναι να μην μπήκε εξαρχής μέχρι τέρμα ο σωλήνας πάρα να αποφάσισε στην πορεία να φύγει

Για εμένα το ποσό καλό είναι ένα compresion fitting το καταλαβαίνεις όταν σφίγγεις το δακτυλίδι αν καταφέρεις να τι σφιξεις μέχρι τέρμα τότε να ξέρεις ότι κάτι είναι λάθος γιατί απλά κρατάει το σωλήνα δεν τον σφίγγει

Πχ στα Alphacool που έχω τα θεωρώ καλύτερα από τα ek που δοκίμασα βάζοντας το δακτυλίδι σφίγγει 2 με 3 πάσα δεν τερματίζει

Κοίτα, το συγκεκριμένο fitting ήταν έτσι από πέρυσι. Τόσο καιρό μια χαρά ήτανε. Τώρα τι έπαθε δεν ξέρω. Υποθέτω,δεν είμαι σίγουρος,ότι πριν παίξω λίγο GTA V είχα χαμηλώσει από τον controller που έχω,πήγα τους ανεμιστήρες όλους 20% Και του ψυγείου 50%. Μετά μόλις έγινε αυτό και άνοιξα το καπάκι είχε αρκετή θερμοκρασία το κουτί. Και λέω μήπως έγινε από την θερμοκρασία. Τώρα τους έχω όλους 50% και στο ψυγείο 100%.

• Απαντ. 14,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, το συγκεκριμένο fitting ήταν έτσι από πέρυσι. Τόσο καιρό μια χαρά ήτανε. Τώρα τι έπαθε δεν ξέρω. Υποθέτω,δεν είμαι σίγουρος,ότι πριν παίξω λίγο GTA V είχα χαμηλώσει από τον controller που έχω,πήγα τους ανεμιστήρες όλους 20% Και του ψυγείου 50%. Μετά μόλις έγινε αυτό και άνοιξα το καπάκι είχε αρκετή θερμοκρασία το κουτί. Και λέω μήπως έγινε από την θερμοκρασία. Τώρα τους έχω όλους 50% και στο ψυγείο 100%.

μόνο του έτσι απλά δεν βγαίνει σου είπα το πιο πιθανό σενάριο είναι δεν μπήκε εξαρχής σωστά και με της αλλαγές στην θερμοκρασία του υγρού βγήκε
  • Like 2
Δημοσ.

μόνο του έτσι απλά δεν βγαίνει σου είπα το πιο πιθανό σενάριο είναι δεν μπήκε εξαρχής σωστά και με της αλλαγές στην θερμοκρασία του υγρού βγήκε

Ακριβώς. Σε κάτι EK που είχα αν κούμπωνε το δαχτυλίδι(που όπως πολύ σωστά είπες δεν πρέπει να πάει με την καμμία τέρμα) δεν έβγενε όσο και να τραβούσα με το χέρι.Ακόμα και με κάβουρα που το έχω δοκιμάσει.

Εγώ σκέφτομαι πως μπορεί να ήταν και λάθος το κόψιμο του σωλήνα στην άκρη του,να το είχε κόψει στραβά ξέρω γω.

• Moderators
Δημοσ.

Ακριβώς. Σε κάτι EK που είχα αν κούμπωνε το δαχτυλίδι(που όπως πολύ σωστά είπες δεν πρέπει να πάει με την καμμία τέρμα) δεν έβγενε όσο και να τραβούσα με το χέρι.Ακόμα και με κάβουρα που το έχω δοκιμάσει.

Εγώ σκέφτομαι πως μπορεί να ήταν και λάθος το κόψιμο του σωλήνα στην άκρη του,να το είχε κόψει στραβά ξέρω γω.

Και πάλι εκτός αν το έκοψε με νυκοπτη (η έκανε κάνα κόψιμο 45 μοιρον) αν τερματίσει όσο γίνεται ο σωληνας είναι σχεδόν αδύνατο να φύγει

Μετα πάμε στο θέμα ελλατιματικου ρακορ πχ είχε τύχει παρτίδα της feser όπου το δακτυλίδι επάνω δεν είχε σχεδόν καθόλου πλατιά μεριά με αποτέλεσμα να την πατήσουν πολλοί στην ουσία το δακτυλίδι ήταν μόνο διακόσμητικο μια; να και δεν εσφυγκε καθόλου τον σωλήνα, όπως και να έχει από την στιγμή που δεν σου έκανε ζημιά να λες δόξα το θεό

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά έχω ιδικό εργαλείο που κόβω τα λάστιχα. Που είναι για αυτή την δουλειά. Το ρακόρ λογικά ήταν ελαττωματικό. Το πέταξα ήδη. Ασφάλιζε έτσι όπως είδα,αλλά δεν τερμάτιζε.

Δημοσ.

+1 για την Arctic υδροψηξη.Και για ολο το υπολοιπο κουτι βεβαια.Την υδροψηξη την εχεις push pull προς τα εξω ή ετσι μου φενεται??

Merci. Καλά έχω μείνει μ.......ς με την απόδοση της.

Ναι όπως λες έχω τα fans. 

Υ.Γ. Εβαλα και 2η φωτό με κλειστό το καπάκι. Ο πλαϊνός fan έχει dust filter.

και push pull κιολας...  εμενα δεν χωραει βρισκει στις μνημες..

Θες κουτί με πολύ χώρο απο πάνω ή εναλλακτικά μεγάλο πλάτος για να κάθεται στην μέση του ταβανιού και να μην βρίσκει σε ραμ ή board. Το HAF δεν με προβλημάτισε ΠΟΤΕ σε χώρους ότι κι αν του έχωσα μέσα. Απλά μαζεύει ένα σωρό σκόνη.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αναρωτιέται κανείς άλλος τι απέγινε ο Dinosfan.?

Είχα δει ότι Τα πουλούσε τα πράγματα και το κουτί από τότε χάθηκε
Δημοσ.

Είχα δει ότι Τα πουλούσε τα πράγματα και το κουτί από τότε χάθηκε

Τιιι έκανε όλο τον κόπο να φτιάξει αυτό το τέρας 900D και αποσύρθηκε.??? Κρίμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιιι έκανε όλο τον κόπο να φτιάξει αυτό το τέρας 900D και αποσύρθηκε.??? Κρίμα

Αν κατάλαβα δεν το έφτιαξε ή μάλλον τελείωσε, ποτέ.

Τελευταίες φώτο που είχα δει ήταν με τη μία λούπα γεμάτη

και την άλλη σχεδόν έτοιμη.  Υποθέτω ότι επειδή έκατσε

πάρα πολύ καιρό με το pc γιαπί, κουράστηκε...

Επεξ/σία από Whitefanged
  • Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Αν κατάλαβα δεν το έφτιαξε ή μάλλον τελείωσε, ποτέ.

Τελευταίες φώτο που είχα δει ήταν με τη μία λούπα γεμάτη

και την άλλη σχεδόν έτοιμη. Υποθέτω ότι επειδή έκατσε

πάρα πολύ καιρό με το pc γιαπί, κουράστηκε...

Όταν ξεκινάς τέτοιες δουλειές θέλει υπομονή αλλιώς καλύτερα μην ξεκινάς (δεν το λέω προσωπικά για τον dinos)

Τώρα είτε του πήρε πολύ παραπάνω από ότι υπολόγιζε και τον κούρασε είτε μια άλλη περίπτωση είναι να βγήκε εκτός προϋπολογισμόυ

Δημοσ.

Μια και έφτιαξα καινούργιο συστηματάκια ποιο απο τα phanteks που μου αρέσουν πολύ απο τα κουτία εχει το καλύτερο airflow ? πάντα μιλάω για αερόψυξη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...