volos27 Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Μερικές φώτο από το -επιτελους- ολοκληρωμένο μου pc. Αλλαγή κουτιού ήταν το τελευταίο που έμενε και ψύκτρα επεξεργαστή. Το εχτιζα από παλιά κομμάτια από το καλοκαίρι. Τελικα δεν μπήκαν ολα τα ανεμιστηράκια της 1ης φωτο παντα το ειχα απορια,δεν υπαρχει κίνδυνος για την μητρικη με τοσο βαρια ψυκτρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ενταξει μωρε, θα δουλευει και με τους ανεμιστηρες ετσι δεν ειναι τραγικο. Αρκει να ειναι γυρισμενοι και της ψυκτρας Φυσικα ΑΝ υπηρχε χωρος θα ηταν καλυτερο το κλασσικο μπροστα μεσα-πισω εξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Εκτός θέματος εντελώς άσχετο Επειδή έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές περί φωτισμού και επειδή το έχω προτείνει σάν εναλλακτική, στo κίτρινο αντί να τα βάλουνε στην κατηγορία Lights τα έχουν στα sleeved cables και ο λόγος για το nzxt 1m ή το δίμετρο που έλεγα για τρείς επιλογές έντασης και on off. Να με σχωράτε και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2016 Ενταξει μωρε, θα δουλευει και με τους ανεμιστηρες ετσι δεν ειναι τραγικο. Αρκει να ειναι γυρισμενοι και της ψυκτρας Φυσικα ΑΝ υπηρχε χωρος θα ηταν καλυτερο το κλασσικο μπροστα μεσα-πισω εξω. ναι Sheo ειναι και της ψυκτρας γυρισμένοι παρολα αυτα με εβαλες σε σκεψεις θα τα δοκιμασω και αντιστροφα τις επομενες ημέρες μπας και πετυχω καλύτερη θερμοκρασια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Περιμενω 3 φανακια να ρθουν(Μαζι με αλλα 2χ120αρια που εχω) Να το παγωσω Επεξ/σία 6 Μαΐου 2016 από Zombistas 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 (επεξεργασμένο) Μετα απο το σημερινο καθαρισμα!!!Λαμπεις μπαμπη μου!!!!! Kαι μια νυχτερινη!! Επεξ/σία 3 Μαΐου 2016 από johnnyman 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Πολύ καθαρό το έχεις? Κραδασμούς(συντονισμούς) των δίσκων έχεις παρατηρήσει καθόλου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τπτ φιλε μου!!και το κουτι το εχω πολυ καιρο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zombistas Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Τπτ φιλε μου!!και το κουτι το εχω πολυ καιρο!! Απτην αλλη μερια αμα ηθελες να γυρισεις τα καλωδια της υδροψυξης γινεται? Η μονο ετσι οπως το εχεις μπενουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Γινεται και απο την αλλη μερια φιλε μου απλα ετσι βολευει εμενα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkoudelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2016 Σε λίγο καιρό θα μπει full modular τροφοδοτικό. Προς το παρόν με το Corsair είναι έτσι: 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 4 Μαΐου 2016 Το δεύτερο "γυμνό"! Δυστυχώς φύγαν τα λευτα του επεξεργαστή αλλού λόγω ανάγκης και καθυστέρησε αρκετά το build! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Και το δικό μου μετά από ένα μικρό καθάρισμα σήμερα... 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν το φουλάρεις το reservoir? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos456 Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαΐου 2016 Δεν το φουλάρεις το reservoir? Περιμένω ένα τώρα από βδομάδα για να το φουλάρω! Έχω ένα παλιό σφραγισμένο,ίδιο, αλλά είναι λίγο διαφορετικό στο χρώμα,και λέω να μη το βάλω και πάθει καμία διάβρωση. Δεν είμαστε για τέτοια. Σήμερα άνοιξα λίγο τα ρακορ να δω τι γίνεται μέσα,αλλά όλα καλά, γιατί είχα διαβάσει για τα μαύρα τα koolace disconnect ότι βγάζουν διάβρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα