vaiosgtr Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 το κουτι βοηθάει στην μονωση ?? ισως ειναι χαζη ερωτηση αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου αφου δεν ειμαι απαιτητικος χρηστης απλα για τον θορυβο που μου σπαει τα νευρα ενδιαφερομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αμα ειναι αρκετα "κλειστο" ναι , απο την αλλη αμα ειναι πολυ κλειστο και δε μπαινει αρκετος αερας ωστε να ψυχθει σωστα μπορει να ανεβασει θερμοκρασιες και οι ανεμιστηρες να τρελαινονται για το θορυβο η καλυτερη λυση ειναι ησυχοι ανεμιστηρες (και δροσια) επισης ο θορυβος για το καθενα ειναι κατι υποκειμενικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 αμα ειναι αρκετα "κλειστο" ναι , απο την αλλη αμα ειναι πολυ κλειστο και δε μπαινει αρκετος αερας ωστε να ψυχθει σωστα μπορει να ανεβασει θερμοκρασιες και οι ανεμιστηρες να τρελαινονται για το θορυβο η καλυτερη λυση ειναι ησυχοι ανεμιστηρες (και δροσια) επισης ο θορυβος για το καθενα ειναι κατι υποκειμενικο.. αμα ειναι αρκετα "κλειστο" ναι , απο την αλλη αμα ειναι πολυ κλειστο και δε μπαινει αρκετος αερας ωστε να ψυχθει σωστα μπορει να ανεβασει θερμοκρασιες και οι ανεμιστηρες να τρελαινονται για το θορυβο η καλυτερη λυση ειναι ησυχοι ανεμιστηρες (και δροσια) επισης ο θορυβος για το καθενα ειναι κατι υποκειμενικο.. για την ψύξη δεν είναι ακριβώς έτσι,παίζουν πολλά ρόλο,το βασικότερο είναι να έχει καλό airflow το κουτί πράγμα που δεν έχει να κάνει μόνο με τις διαστάσεις του κουτιού. τώρα για το θόρυβο συμφωνώ οτι τα αθόρυβα φανς εξαλείφουν το θέμα εκτός άμα είσαι πολύ ψείρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ναι απλα το airflow εχει καποιο θορυβο οπως και να το κανουμε , μπορεις να τον μειωσεις , ομως οχι να τον εξαφανισεις διαφορετικα δεν εχεις airflow αν θες ησυχια εχεις κλειστο κουτι με ελαχιστους ανεμιστηρες (exhaust που ειναι ακρως απαραιτητος, cpu ή και passive cooling αν σε παιρνει, καρτα , τροφοδοτικο ) και ησυχους οσο γινεται , δεν ακους τιποτα και μεσα μπορει να γινει και λιγο ψησταρια , μπορει και οχι , αναλογα το hw και τη χρηση ο φιλος παντως που ρωτησε , φανταζομαι οτι απλα θα εχει κανα μικρο ανεμιστηρακι στοκ ψυξης cpu (ή και gpu) που θα γκαζωνει και θα του σπαει τα νευρα ενα αλλο πραγμα που εμενα με ενοχλουσε αρκετα ηταν ο μηχανικος μου δισκος οσο ειχα το λειτουργικο του επανω ολη την ωρα διαβαζε και εκανε ενοχλητικο θορυβο απο τοτε που εβαλα ssd τον ακουω σπανια γιατι πλεον ειναι αποθηκη το αερακι ομως απο τους ανεμιστηρες οσο ησυχοι κι αν ειναι το ακουω , αλλα δε γινεται να μην υπαρχει οπως ειπες μπορει να παιξουν πολλα ρολο , αλλα και κουτι απο κουτι διαφερει στην ηχομονωση αν εχει τρυπες παντου και καναν ανεμιστηρα που σημαδευει προς το μερος σου θα το ακουσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 <p>ναι απλα το airflow εχει καποιο θορυβο οπως και να το κανουμε , μπορεις να τον μειωσεις , ομως οχι να τον εξαφανισεις</p> <p>διαφορετικα δεν εχεις airflow </p> <p> </p> <p>αν θες ησυχια εχεις κλειστο κουτι με ελαχιστους ανεμιστηρες (exhaust που ειναι ακρως απαραιτητος, cpu ή και passive cooling αν σε παιρνει, καρτα , τροφοδοτικο ) και ησυχους οσο γινεται , δεν ακους τιποτα και μεσα μπορει να γινει και λιγο ψησταρια , μπορει και οχι , αναλογα το hw και τη χρηση </p> <p> </p> <p>ο φιλος παντως που ρωτησε , φανταζομαι οτι απλα θα εχει κανα μικρο ανεμιστηρακι στοκ ψυξης cpu (ή και gpu) που θα γκαζωνει και θα του σπαει τα νευρα </p> <p> </p> <p>ενα αλλο πραγμα που εμενα με ενοχλουσε αρκετα ηταν ο μηχανικος μου δισκος οσο ειχα το λειτουργικο του επανω</p> <p>ολη την ωρα διαβαζε και εκανε ενοχλητικο θορυβο</p> <p>απο τοτε που εβαλα ssd τον ακουω σπανια γιατι πλεον ειναι αποθηκη </p> <p>το αερακι ομως απο τους ανεμιστηρες οσο ησυχοι κι αν ειναι το ακουω , αλλα δε γινεται να μην υπαρχει </p> <p> </p> <p>οπως ειπες μπορει να παιξουν πολλα ρολο , αλλα και κουτι απο κουτι διαφερει στην ηχομονωση </p> <p>αν εχει τρυπες παντου και καναν ανεμιστηρα που σημαδευει προς το μερος σου θα το ακουσεις</p> +1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 +1 θα μπορουσες να κανεις μονο like απο το να κανεις quote ολο το κειμενο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Suleiman-Magnificent Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Kαι πώς θα ανέβουν τα ποστ? ε? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 <p>Kαι πώς θα ανέβουν τα ποστ? ε?</p> Ουτε καν και δεν εχω το κουμπι λικε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 ναι, στο ινσόμνια είναι στα ελληνικά, και γράφει "μου αρέσει" μέσα σε μώβ φόντο. αν σου αρέσει το πόστ μου, πάτα το!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
f1vettel Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 θα μπορουσες να κανεις μονο like απο το να κανεις quote ολο το κειμενο... Troll,τι το ψαχνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Να σας δειξω και το δικο μου μιας και χτες αλλαξα κουτακι και βρηκα χρονο να κανω το cable management. Το κουτι το βρισκω καταπληκτικο για τα λεφτα του (37 ευρω), παναλαφρο και με βουρτσισμενο μεταλλο μπροστα. Πανεμορφο για τα γουστα μου, οι φοτο το αδικουν! http://www.aio-group.com/product_view.php?id=sqCLVfoS6luP3MV9oy6lGvZi0foy6 Uploaded with ImageShack.us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Να σας δειξω και το δικο μου μιας και χτες αλλαξα κουτακι και βρηκα χρονο να κανω το cable management. Το κουτι το βρισκω καταπληκτικο για τα λεφτα του (37 ευρω), παναλαφρο και με βουρτσισμενο μεταλλο μπροστα. Πανεμορφο για τα γουστα μου, οι φοτο το αδικουν! http://www.aio-group.com/product_view.php?id=sqCLVfoS6luP3MV9oy6lGvZi0foy6 Uploaded with ImageShack.us Μια παρατήρηση αν μπορείς βγάλε το κουτί πάνω απο το sub μην σου χαλάσει κανένας δίσκος απο τους κραδασμούς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Σωστο αυτο που λες αλλα σπανια ακουω σε υψηλες εντασεις. Γυρω στα 5 χρονια ειναι ετσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red Devil Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 μπορεις να τα βαλεις αναποδα κατω pc πανω sub Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_21 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 μαζεμενο πολυ καλο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα