Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό είναι και το δικό μου κουτί... Φωτογραφία χαλια απο κινητό... Καθώς χάλασε η υδροψυξη περιμένω το αποτέλεσμα του ελέγχου από το κατάστημα που την πήρα έχω τη μαμά ψυκτρα.. Σκέφτομαι να πάρω την noctua nh d 15. Αλλά δεν ξέρω αν χωράει γιατί από πάνω θέλω να βάλω 2 ανεμιστήρες 120mm

post-155331-0-12784500-1461516824_thumb.jpg

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό είναι και το δικό μου κουτί... Φωτογραφία χαλια απο κινητό... Καθώς χάλασε η υδροψυξη περιμένω το αποτέλεσμα του ελέγχου από το κατάστημα που την πήρα έχω τη μαμά ψυκτρα.. Σκέφτομαι να πάρω την noctua nh d 15. Αλλά δεν ξέρω αν χωράει γιατί από πάνω θέλω να βάλω 2 ανεμιστήρες 120mm

πολύ ωραίο φίλε. θα χωρέσει η ψυχτρα, μπορείς αν θες να βγάλεις το σίδερο που έχει από πάνω για να βιδώνεις τους ανεμιστηρες, να βάλεις τον ανεμιστηρα από μέσα μετά να βάλεις το σίδερο και να βιδώσεις μετά τον ανεμιστηρα. Γίνεται σίγουρα το έχω δοκιμάσει με 120mm

πολύ ωραίο φίλε. θα χωρέσει η ψυχτρα, μπορείς αν θες να βγάλεις το σίδερο που έχει από πάνω για να βιδώνεις τους ανεμιστηρες, να βάλεις τον ανεμιστηρα από μέσα μετά να βάλεις το σίδερο και να βιδώσεις μετά τον ανεμιστηρα. Γίνεται σίγουρα το έχω δοκιμάσει με 120mm

Σ ευχαριστω φίλε μου να σαι καλά... Θα το δοκιμάσω... Αν και περιμένω να δω τι θα γίνει με την υδροψυξη και αν μου κόψουν πιστωτικό να παραγγείλω τη noctua

Σ ευχαριστω φίλε μου να σαι καλά... Θα το δοκιμάσω... Αν και περιμένω να δω τι θα γίνει με την υδροψυξη και αν μου κόψουν πιστωτικό να παραγγείλω τη noctua

απλά καλύτερα να βιδώσεις τον ανεμιστηρα πριν βάλεις την ψυχτρα για να έχεις χώρο.
  • Like 1

Μερικές φώτο από το -επιτελους- ολοκληρωμένο μου pc. Αλλαγή κουτιού ήταν το τελευταίο που έμενε και ψύκτρα επεξεργαστή. Το εχτιζα από παλιά κομμάτια από το καλοκαίρι.

Τελικα δεν μπήκαν ολα τα ανεμιστηράκια της 1ης φωτο  :-D

post-254521-0-54551900-1461813589_thumb.jpg

post-254521-0-57873600-1461813593_thumb.jpg

post-254521-0-46440000-1461813600_thumb.jpg

post-254521-0-54475800-1461813603_thumb.jpg

Πολυ ωραιο. Κανε τα μπροστινα εισαγωγης και εισαι μια χαρα ;)

+1 ^

άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του sheo :-D

Μαγκες επίτηδες το εχω κανει ετσι...ο αερας βγαινει μπροστά, καθώς ο χωρος πίσω που μπαινει το κουτί ειναι κλειστός. Απο θερμοκρασίες καλα μέχρι στιγμής.

Μαγκες επίτηδες το εχω κανει ετσι...ο αερας βγαινει μπροστά, καθώς ο χωρος πίσω που μπαινει το κουτί ειναι κλειστός. Απο θερμοκρασίες καλα μέχρι στιγμής.

Και απο πού ακριβώς θα μπαίνει αέρας;

Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάνω στο γραφείο κρίμα είναι.

Και απο πού ακριβώς θα μπαίνει αέρας;

Προσπάθησε να το ανεβάσεις πάνω στο γραφείο κρίμα είναι.

για να μην στα πολυλογώ εχει μια τρύπα το επιπλο πισω .

το σκεφτομουν παλαιότερα αλλα πανω μόνο mini-itx mobo/κουτάκι χωράει

για να μην στα πολυλογώ εχει μια τρύπα το επιπλο πισω .

το σκεφτομουν παλαιότερα αλλα πανω μόνο mini-itx mobo/κουτάκι χωράει

Tρύπα για να φεύγουν τα καλώδια υποθέτω, είτε μείνει εκεί είτε όχι, κάνε ότι σου είπε ο sheo.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...