Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια ... :) μια τελευτεα ερωτηση το κουτι με τι το καθαριζεται γτ εγω συνηθως το καθαριζω με μπιστολακι στο κρυο στην χαμιλη ταχυτητα !! albilosha

με 15-20 ευρουλακια περιπου περνεις ενα  blower και το κανεις τζι τζι :P και φυσικα το χρησιμοποιεις και σε αλλα πραγματα η συσκευες...

https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou.html

και συμφωνω με τους παραπανω ιδιαιτερα στο θεμα ψυχτρας να μπει να στελνει τον αερα πισω και οχι πανω καλυτερα...

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ Ghost007

Το θέμα μ είναι αν πάρω blower σε τι απόσταση να τ έχω Ghost007

Albilosha το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool

• Like 1

Ευχαριστώ Ghost007

Albilosha το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool

Καλό είναι απλά δεν έχει dust filter μπροστά.Κάτι άλλο που να μου αρέσει προσωπικά δεν έχω να σου πω σε αυτά τα χρήματα.

Υπάρχουν μπόλικα καλά απλά δεν μου αρέσουν εμφανησιακά,έχουν πάνω μάτια φρίδια τουρμπίνες κλπ.Εγώ θέλω κομψό κουτί όχι τσίρκο.

το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool

Επειδή βλέπω οτι θα φτάσουμε να ρωτάς και μητρική ψύκτρα κλπ κλπ :P εδώ θα δείς μερικές λεπτομέρειες και για τα δύο που προαναφέρθηκαν. Άν έχεις απορίες ρώτα εκεί καλύτερα.

http://www.insomnia.gr/topic/604841-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D-70%E2%82%AC/

http://www.insomnia.gr/topic/605049-pc-case-%CE%B5%CF%89%CF%82-50-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/

Radiohead δεν θ αλλαξω κουτί αλλά σε 1,5 χρόνο λέω!! Κ δεύτερων δεν θ ρωτησω τπτ άλλο γτ γ τν φίλο ψαχτηκα κ βρικα τι θ τ πάρω!

Ευχαριστώ Ghost007

δεν εχει θεμα δωστου καργα σε ψυχτρες ανεμιστηρες φιλτρα κλπ ..ε νταξ στη μητρικη μη το παρακανεις και το κολισεις και πανο στους πυκνωτες κλπ ..αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχεις θεμα...

...εχει το λαστιχενιο το σωληνα μπροστα και βγαζει τον αερα και εχει αρκετη πιεση ...θα το δεις και μονος σου.......

Όταν είναι να πάρω θα ξαναμετρισω της διάστασης τ θρανειου π έχει από κάτο υποδοχή γ τ pc κ θ δω ιδαλος αν δεν μ πέρνει θα μεινω μ το commander ms I !! Ghost007 albilosha

Καλησπέρα σας κ απο μένα. 1ο ποστ στο φορουμ το οποιο παρακαλουθώ καιρο. Εδώ ειναι το κουτάκι και έχω μερικά φτιαξίματα ακόμα.

Περιμένω cable combs για να στρώσω λίγο τα καλώδια και σκέφτομαι να κόψω το μαυρο πλαστικό που έχει στο τζάμι και να κάνω κάτι custom με το όνομα του κουτιού ή κάποιο σχέδιο με led να το φωτίζει απο μέσα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Το θέμα είναι black-red, έχω βάλει κ κόκκινα sleeved καλώδια άλλα μάλλον επέλεξα λάθος φωτισμό. Έχω επιλέξει κόκκινα led που σκοτώνουν τη διχρωμία. Καμία πρόταση για βελτίωση του φωτισμού? Ευχαριστώ προκαταβολικά..

013 8801

013 8802

013 8807

013 8808

• Like 13

Καλησπέρα σας κ απο μένα. 1ο ποστ στο φορουμ το οποιο παρακαλουθώ καιρο. Εδώ ειναι το κουτάκι και έχω μερικά φτιαξίματα ακόμα.

Περιμένω cable combs για να στρώσω λίγο τα καλώδια και σκέφτομαι να κόψω το μαυρο πλαστικό που έχει στο τζάμι και να κάνω κάτι custom με το όνομα του κουτιού ή κάποιο σχέδιο με led να το φωτίζει απο μέσα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Το θέμα είναι black-red, έχω βάλει κ κόκκινα sleeved καλώδια άλλα μάλλον επέλεξα λάθος φωτισμό. Έχω επιλέξει κόκκινα led που σκοτώνουν τη διχρωμία. Καμία πρόταση για βελτίωση του φωτισμού? Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Λευκό ψυχρό και μόνο. Μαύρο πλαστικό ποιό εννοείς;

Στο side panel. Στο κατω μερος εχει ενα μαυρο πλαστικο απο μεσα απο το τζαμακι για να κρυβει το κατω μέρος.

http://benchmarkreviews.com/wp-content/uploads/2015/10/Cooler-Master-MasterCase-5-Window-Side-Panel.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την κοινώς λεγόμενη καλύπτρα εννοείς, αυτές συνήθως είναι μεταλλικές. 

Η γνώμη μου είναι να μην την πειράξεις, και να βάλεις ένα αυτοκόλλητο πάνω της με το λογότυπο της αρεσκείας σου. Έχοντας περιμετρικά φωτισμό θα φαίνεται εξίσου ωραίο. Γούστα όμως είναι αυτά, οπότε σε περίπτωση που επιμένεις θα μιλήσεις με αυτόν τον άνθρωπο που είναι μανούλα. Εκτός άν ήδη έχεις.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Οχι δεν ειναι μεταλλικο.. Πλαστικο ειναι κ ξεβιδωνει. Δες εδω μια. http://benchmarkreviews.com/wp-content/uploads/2015/10/Cooler-Master-MasterCase-5-Window-Side-Panel-Acrylic.jpg

Αυτό που θελω να κανω ουσιαστικα ειναι να κοπει σε καποιο σχεδιο κ να μπει ενα λεντ απο μεσα να φωτιζει το σχεδιο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...