Ghost007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 ωραια ... μια τελευτεα ερωτηση το κουτι με τι το καθαριζεται γτ εγω συνηθως το καθαριζω με μπιστολακι στο κρυο στην χαμιλη ταχυτητα !! albilosha με 15-20 ευρουλακια περιπου περνεις ενα blower και το κανεις τζι τζι και φυσικα το χρησιμοποιεις και σε αλλα πραγματα η συσκευες... https://www.skroutz.gr/c/1963/Fysitires-Aporrofitires-Kipou.html και συμφωνω με τους παραπανω ιδιαιτερα στο θεμα ψυχτρας να μπει να στελνει τον αερα πισω και οχι πανω καλυτερα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ Ghost007 Το θέμα μ είναι αν πάρω blower σε τι απόσταση να τ έχω Ghost007 Albilosha το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ Ghost007 Το θέμα μ είναι αν πάρω blower σε τι απόσταση να τ έχω Ghost007 Albilosha το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool Καλό είναι απλά δεν έχει dust filter μπροστά.Κάτι άλλο που να μου αρέσει προσωπικά δεν έχω να σου πω σε αυτά τα χρήματα. Υπάρχουν μπόλικα καλά απλά δεν μου αρέσουν εμφανησιακά,έχουν πάνω μάτια φρίδια τουρμπίνες κλπ.Εγώ θέλω κομψό κουτί όχι τσίρκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Στα 55 ευρώ πλέον αυτός είναι ο "βασιλιάς" http://www.e-shop.gr/case-zalman-z9-neo-black-p-PER.815933 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool Επειδή βλέπω οτι θα φτάσουμε να ρωτάς και μητρική ψύκτρα κλπ κλπ εδώ θα δείς μερικές λεπτομέρειες και για τα δύο που προαναφέρθηκαν. Άν έχεις απορίες ρώτα εκεί καλύτερα. http://www.insomnia.gr/topic/604841-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%8D-70%E2%82%AC/ http://www.insomnia.gr/topic/605049-pc-case-%CE%B5%CF%89%CF%82-50-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Radiohead δεν θ αλλαξω κουτί αλλά σε 1,5 χρόνο λέω!! Κ δεύτερων δεν θ ρωτησω τπτ άλλο γτ γ τν φίλο ψαχτηκα κ βρικα τι θ τ πάρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Ευχαριστώ Ghost007 Το θέμα μ είναι αν πάρω blower σε τι απόσταση να τ έχω Ghost007 Albilosha το aerocool που μ εδειξες τα σπαει φιλος σε κατι αλλο εχεις να μ διξεις στα λεφτα τ aerocool δεν εχει θεμα δωστου καργα σε ψυχτρες ανεμιστηρες φιλτρα κλπ ..ε νταξ στη μητρικη μη το παρακανεις και το κολισεις και πανο στους πυκνωτες κλπ ..αλλα σε γενικες γραμμες δεν εχεις θεμα... ...εχει το λαστιχενιο το σωληνα μπροστα και βγαζει τον αερα και εχει αρκετη πιεση ...θα το δεις και μονος σου....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Όταν είναι να πάρω θα ξαναμετρισω της διάστασης τ θρανειου π έχει από κάτο υποδοχή γ τ pc κ θ δω ιδαλος αν δεν μ πέρνει θα μεινω μ το commander ms I !! Ghost007 albilosha Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας κ απο μένα. 1ο ποστ στο φορουμ το οποιο παρακαλουθώ καιρο. Εδώ ειναι το κουτάκι και έχω μερικά φτιαξίματα ακόμα. Περιμένω cable combs για να στρώσω λίγο τα καλώδια και σκέφτομαι να κόψω το μαυρο πλαστικό που έχει στο τζάμι και να κάνω κάτι custom με το όνομα του κουτιού ή κάποιο σχέδιο με led να το φωτίζει απο μέσα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Το θέμα είναι black-red, έχω βάλει κ κόκκινα sleeved καλώδια άλλα μάλλον επέλεξα λάθος φωτισμό. Έχω επιλέξει κόκκινα led που σκοτώνουν τη διχρωμία. Καμία πρόταση για βελτίωση του φωτισμού? Ευχαριστώ προκαταβολικά.. 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2016 Καλησπέρα σας κ απο μένα. 1ο ποστ στο φορουμ το οποιο παρακαλουθώ καιρο. Εδώ ειναι το κουτάκι και έχω μερικά φτιαξίματα ακόμα. Περιμένω cable combs για να στρώσω λίγο τα καλώδια και σκέφτομαι να κόψω το μαυρο πλαστικό που έχει στο τζάμι και να κάνω κάτι custom με το όνομα του κουτιού ή κάποιο σχέδιο με led να το φωτίζει απο μέσα. Θα ήθελα την γνώμη σας στο εξής. Το θέμα είναι black-red, έχω βάλει κ κόκκινα sleeved καλώδια άλλα μάλλον επέλεξα λάθος φωτισμό. Έχω επιλέξει κόκκινα led που σκοτώνουν τη διχρωμία. Καμία πρόταση για βελτίωση του φωτισμού? Ευχαριστώ προκαταβολικά.. Λευκό ψυχρό και μόνο. Μαύρο πλαστικό ποιό εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Στο side panel. Στο κατω μερος εχει ενα μαυρο πλαστικο απο μεσα απο το τζαμακι για να κρυβει το κατω μέρος. http://benchmarkreviews.com/wp-content/uploads/2015/10/Cooler-Master-MasterCase-5-Window-Side-Panel.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 (επεξεργασμένο) Την κοινώς λεγόμενη καλύπτρα εννοείς, αυτές συνήθως είναι μεταλλικές. Η γνώμη μου είναι να μην την πειράξεις, και να βάλεις ένα αυτοκόλλητο πάνω της με το λογότυπο της αρεσκείας σου. Έχοντας περιμετρικά φωτισμό θα φαίνεται εξίσου ωραίο. Γούστα όμως είναι αυτά, οπότε σε περίπτωση που επιμένεις θα μιλήσεις με αυτόν τον άνθρωπο που είναι μανούλα. Εκτός άν ήδη έχεις. Επεξ/σία 23 Απριλίου 2016 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Οχι δεν ειναι μεταλλικο.. Πλαστικο ειναι κ ξεβιδωνει. Δες εδω μια. http://benchmarkreviews.com/wp-content/uploads/2015/10/Cooler-Master-MasterCase-5-Window-Side-Panel-Acrylic.jpg Αυτό που θελω να κανω ουσιαστικα ειναι να κοπει σε καποιο σχεδιο κ να μπει ενα λεντ απο μεσα να φωτιζει το σχεδιο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 ok τότε go for it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2016 Ακουω προτασεις παντως αν εχει κανεις καμια ιδεα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα