Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν χρειάζεσαι τροφοδοτικό με αποσπόμενα καλώδια.Μπορείς και μόνος σου να βάλεις το πλέγμα αυτό που έχεις συνδέσει τα φανάκια στο πίσω μέρος του κουτιού.

Χρειάζεσαι κουτί με χώρο από πίσω όμως. Και το συγκεκριμένο δεν έχει αυτή τη δυνατότητα. Εκεί που τα έχει βάλει μια χαρά είναι , μιας και δεν επηρεάζουν καθόλου το airflow.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Dennisbest δεν είχα χώρο στο θρανίο π θ εβαζα τ κουτί κ αναγκαστικά κ πήρα αυτό εσύ θα έκανες τπτ καλύτερο από cable management

Μα εγώ δεν είπα πως χρειάζεται καλύτερο cable management , το αντίθετο μάλιστα...Για αυτό το κουτί δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι καλύτερο. Μόνο οπτικά θα βελτιωνόταν αν έβαζε τα καλώδια τα φανς από την άλλη πλευρά , στο airflow δεν θα άλλαζε κάτι.

μαλιστα να σε ρωτησω κατι στην πορεια αν πω να αλλαξω μιτρικη και επεξεργαστη να κοιταξω  γ αλλο κουτι  η να μεινω σε αυτο εσυ τι θα εκανες φιλε Dennisbest

αλλη μια φωτο απο την αλλη πλευρα του κουτιου 

post-360146-0-20773500-1461247560_thumb.jpg

Εγώ προσωπικά αν μου περίσσευαν λίγα χρήματα , θα κοίταζα να το αλλάξω. Φυσικά αν εσένα σε καλύπτει δεν υπάρχει λόγος να κάνεις κάτι τέτοιο.

• Like 1

μακαρι να ειχα χωρο στο γραφειο π το εχω στην πορεια αν παω σε νεα αναβαθμηση θα κοιταξω μπας και παρω κανα aerocool

αλλα θα γινοταν καλυτερο cable management με τροφο με αποσπομενα καλοδια !!

μακαρι να ειχα χωρο στο γραφειο π το εχω στην πορεια αν παω σε νεα αναβαθμηση θα κοιταξω μπας και παρω κανα aerocool

αλλα θα γινοταν καλυτερο cable management με τροφο με αποσπομενα καλοδια !!

Aν πάρεις κάτι σε aerocool που λές τσέκαρε αυτό.Κομψό με μεγάλο παράθυρο πλάι,καλύπτρα τροφοδοτικού και καλωδίων και βάζει μέσα πολλά πραγματα.

https://www.skroutz.gr/s/7528322/Aerocool-Aero-800.html?from=catspan&keyphrase=aerocool+aero+800

commander ms i

Πως σας φαινετε έτσι που μου το έστησε ο φίλος μ ο τεχνικός ;;

Μπορεί να είναι καλός στην δουλειά του Αλλά από φαντασία τίποτα! Μια χαρά μπορούν να γίνουν τα καλώδια μιας και εχω δουλέψει σε Αυτό το κουτί. Επίσης γιατί δεν βάζεις την ψυκτρα κάθετα και όχι οριζόντια? Αρέσει στον τεχνικό να περνάει ζεστός αέρας από την κάρτα στον επεξεργαστή ή δεν το ξέρει?

Τι να σ πω δεν ξέρω εγώ δεν ξέρω από αυτα εγώ το αφίσα στα χέρια του και δεύτερων την ψυκτρα επειδη δεν ήξερε πως μπενει είδε μέσο του YouTube πως τοποθέτητε και μ την έβαλε. Ισος μπορει ν μ την έβαλε έτσι γτ μπορεί ν έβρισκε σε κάποιον ανεμιστήρα αν ήμουν τεχνικός θα τα έφτιαχνα μόνος μου !

Πάντως μ είπε ότι μπορεί να γίνει και καλύτερη καλοδιοση έτσι μ είπε αν κάτσει και ασχοληθεί !!

Τι να σ πω δεν ξέρω εγώ δεν ξέρω από αυτα εγώ το αφίσα στα χέρια του και δεύτερων την ψυκτρα επειδη δεν ήξερε πως μπενει είδε μέσο του YouTube πως τοποθέτητε και μ την έβαλε. Ισος μπορει ν μ την έβαλε έτσι γτ μπορεί ν έβρισκε σε κάποιον ανεμιστήρα αν ήμουν τεχνικός θα τα έφτιαχνα μόνος μου !

Πάντως μ είπε ότι μπορεί να γίνει και καλύτερη καλοδιοση έτσι μ είπε αν κάτσει και ασχοληθεί !!

Στην μια βλέπεις πως πρέπει να μπει η ψυκτρα και στην άλλη πως θα μπορούσε να δείχνει το πσ Σου!

post-264794-0-14444600-1461268724_thumb.jpeg

post-264794-0-40960900-1461268746_thumb.jpg

• Like 5

Ωραία τώρα π θα έχει χρόνο θα του πω να μ το φτιάξει !!

μια ερωτηση μονο ποσο χρονο χρειαζεται για να μ κανει αυτες της αλλαγες ??

• Like 1

Ωραία τώρα π θα έχει χρόνο θα του πω να μ το φτιάξει !!

μια ερωτηση μονο ποσο χρονο χρειαζεται για να μ κανει αυτες της αλλαγες ??

Ένα μισάωρο και ίσως λέω πολύ.

ωραια ... :) μια τελευτεα ερωτηση το κουτι με τι το καθαριζεται γτ εγω συνηθως το καθαριζω με μπιστολακι στο κρυο στην χαμιλη ταχυτητα !! albilosha

Δεν κάνει απόσο ξέρω να βάζεις οτιδήποτε ηλεκτρική συσκευή κοντά ή μέσα στο κουτί για καθάρισμα.

Προσωπικά έχω μια βούρτσα και ένα ξεσκονόπανο τύπου sweefer όπου μια φορά στις 2 βδομάδες πέρνω λίγο χνούδι που πιάνει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...