ekans Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2016 Τι είναι αυτό εκεί? VGA ΚΑΛΩΔΙΟ??????? χαχαχα κραξεεεε ελευθερα! θα αλαχτει!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 επειδη καποιοι παραπωνεθηκαν που το ειχα στο πατωμα ειπα να του δωσω υψος Αυτό το χούι με τα 5.1 όλα μπροστά δεν λέει να αλλάξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2016 Αυτό το χούι με τα 5.1 όλα μπροστά δεν λέει να αλλάξει τα ειχα απο παλια και βαριεμαι να τα αλλαζω μεσα στο δωματιο τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2016 τα ειχα απο παλια και βαριεμαι να τα αλλαζω μεσα στο δωματιο τωρα και εγω νομιζω καλυτερα να το βαλεις ισια στη δεξια μερια του γραφειου να πανε και τα καλωδια απο πισω να μη φενονται κλπ και θα ειναι μια χαρα...αλλα οκ τι να πω.. γουστα ειναι αυτα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Να και το δικό μου 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 παιδια πως ανεβαζω φωτογραφιες να δειτε και το δικο μου ?? tsofras,ghost007 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δίπλα στην απάντηση κάτω δεξιά, πάτα περισσότερες επιλογές απάντησης. Αφού το πατήσεις απο την αριστερή πλευρά θα σου εμφανίσει επισύναψη αρχείων και εκεί επιλέγεις τις φωτογραφίες σου. Δοκίμασε να το κάνεις εδώ πρώτα http://www.insomnia.gr/topic/394423-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-test/page-56 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 δν το βρισκω να την στηλω σε καποιν μεσω μαιλ και να την ανεβασει γ μενα γτ την εικονα την εχω στην επιφανεια εργασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 δν το βρισκω να την στηλω σε καποιν μεσω μαιλ και να την ανεβασει γ μενα γτ την εικονα την εχω στην επιφανεια εργασιας μηπως εχεις ανοιχτο κανα addblock στη σελιδα η τπτ τετοιο ? γιατι ειναι απλο δεν ειναι κατι δυσκολο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 IMG_20160421_115014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 δν το βρισκω να την στηλω σε καποιν μεσω μαιλ και να την ανεβασει γ μενα γτ την εικονα την εχω στην επιφανεια εργασιας Όταν γράφεις κάτι δεν πατάς απάντηση μετά; Δίπλα απο εκεί έχει την επιλογή για Περισσότερες επιλογές απάντησης. Άν το πατήσεις απέναντι ακριβώς βγαίνει η επισύναψη. Κάν'τα όμως μέχρι να το βρείς εδώ http://www.insomnia.gr/topic/394423-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%87%CE%AE-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-test/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 δν το βρισκω να την στηλω σε καποιν μεσω μαιλ και να την ανεβασει γ μενα γτ την εικονα την εχω στην επιφανεια εργασιας commander ms i Πως σας φαινετε έτσι που μου το έστησε ο φίλος μ ο τεχνικός ;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 commander ms i Πως σας φαινετε έτσι που μου το έστησε ο φίλος μ ο τεχνικός ;; Eμμμμμ ήθελε λίγο περοσσότερη προσοχή νομίζω στο cable management. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν γινόταν γτ το τροφοδοτικό δεν έχει αποσπομενα καλοδια ιδαλος αν είχε θα κάναμε καλύτερο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2016 Δεν χρειάζεσαι τροφοδοτικό με αποσπόμενα καλώδια.Μπορείς και μόνος σου να βάλεις το πλέγμα αυτό που έχεις συνδέσει τα φανάκια στο πίσω μέρος του κουτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα