tommybertsen Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Με ξεπερναει η τιμη του e-shop για το enthoo pro M , οταν το enthoo pro εχει 20€ παραπανω... Και γενικοτερα η τιμη στα 90+. Αν το παρεις απ'εξω , ποσο θα βγουνε τα μεταφορικα; Αυτο το lamda τι φαση; 90€ και αυτο το εχει , αλλα το full windowed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Δεν ξέρω τι παίζει με το lamda, νομίζω με εμπορικό αφμ δεν έχεις φπα και βγαίνει με τα μεταφ 90. Έχω πάρει απο εκεί και ήταν όλα κομπλέ με τη διαφορά οτι δέν ήταν ''πράγμα'', ήταν αγορά επέκτασης. To έχω αναφέρει ξανά εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Εδώ και το 340 στα 90 είναι...Τραγικές τιμές απλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τωρα μολις ειδα οτι το lamdatek ειναι στην...Αγγλια;;; Ειπα και εγω, τετοιο μαγαζι να μην ειναι στο σκρουτζ; Παντως , ναι , ανεβασε τιμες το κιτρινο σε πολλα κουτακια... Εστιαζει στο οτι εχει πολλα points και οτι αν δεν εισαι κεντρο (Αθηνα) , και δεν εχεις τριγυρω "σκρουτζομαγαζο" , θα τα δωσεις σε μεταφορικα... Οποτε βαραει στο ψαχνο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2016 Τωρα μολις ειδα οτι το lamdatek ειναι στην...Αγγλια;;; Ειπα και εγω, τετοιο μαγαζι να μην ειναι στο σκρουτζ; Αγγλία είναι με τηλεφωνική γραμμή απο 'δω. Με Έλληνα πάντως μίλησα και τηλεφωνικά και μέσω email για την παραγγελία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έκανα μία μικρή προσθήκη...φαινεταί καλό ή να βάλω άσπρα καλύτερα? είναι αρκετά καλύτερο απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες 18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εγω εβαλα ασπρα επειδη βαρεθηκα τα κοκκινα, δικια σου επιλογη ειναι, οτι σε κανει κεφι! ;-) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Οριστε και με πρασινα. Στη φωτο φαινεται αθλιο το cable management αλλα αληθεια χωρις ξεχωριστο πανελ κατω δεν γινεται καλυτερα.. Το κουτι ειναι το aero 500 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΔημητρηςΜπιστιολης Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εγω να το δειξω η θα γελατε μεχρι τετοια μερα του χρονου? Οριστε και με πρασινα. Στη φωτο φαινεται αθλιο το cable management αλλα αληθεια χωρις ξεχωριστο πανελ κατω δεν γινεται καλυτερα..Το κουτι ειναι το aero 500 20160413_220354_Richtone(HDR).jpg το pc case του joker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Οριστε και με πρασινα. Στη φωτο φαινεται αθλιο το cable management αλλα αληθεια χωρις ξεχωριστο πανελ κατω δεν γινεται καλυτερα.. Το κουτι ειναι το aero 500 20160413_220354_Richtone(HDR).jpg μάλλον δεν εχει καλό χωρο το aerocool για cable managment απο πισω, το zalman z1 που είχα παρόλο που ήταν σχετικά φθηνό είχε πολυ χωρο, δεν φαινόταν τιποτα και με απλο τροφοδοτικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CrimsonSky_gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Εγω να το δειξω η θα γελατε μεχρι τετοια μερα του χρονου? το pc case του joker τι θελει να πει ο ποιητης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ghost007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2016 Έκανα μία μικρή προσθήκη...φαινεταί καλό ή να βάλω άσπρα καλύτερα? είναι αρκετά καλύτερο απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες μια χαρα..καλυτερα κοκκινο η κανα βαθυ μπλε ...το ασπρο δειχνει πολυ τη σκονη κλπ δε λεει τοσο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 καλησπερα! να πω και εγω οτι ειχα ενα θεμα με το πλαινο τζαμι του nzxt s340 ειχε κατι μικρες γρατζουνιες.. ειχα στειλει στην nzxt email πριν 2 εβδομαδες και μου ζητησαν μονο μια φωτογραφια της αποδειξης. την εστειλα και με 3 μυνηματα ολα κι ολα σημερα παρελαβα καινουργιο πλαινο καπακι με το τζαμι, και εναν ανεμηστηρα σαν αυτο που εχει στο κουτι.. τελειο support κυριολεκτικα..η φωτο με το νεο τζαμι.. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 καλησπερα! να πω και εγω οτι ειχα ενα θεμα με το πλαινο τζαμι του nzxt s340 ειχε κατι μικρες γρατζουνιες.. ειχα στειλει στην nzxt email πριν 2 εβδομαδες και μου ζητησαν μονο μια φωτογραφια της αποδειξης. την εστειλα και με 3 μυνηματα ολα κι ολα σημερα παρελαβα καινουργιο πλαινο καπακι με το τζαμι, και εναν ανεμηστηρα σαν αυτο που εχει στο κουτι.. τελειο support κυριολεκτικα.. η φωτο με το νεο τζαμι.. Τι δουλεια εχει το χαλι κατω απ'το κουτι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2016 Τι δουλεια εχει το χαλι κατω απ'το κουτι; χαχαχα φτανει μεχρι εκει τι να το κανα! τωρα που πιασαν οι ζεστες θα φαει δρομο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα