Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators

η thermaltake  τωρα τελευταια βγαζει ισως τα καλυτερα κουτια για custom υδροψυξη

Εχει βρει την "καλυτερη" δοκιμασμενη συνταγη τον κινεζων βλεπουμε τι καλο φτιαχνουν οι αλλοι και το αντιγραφουμε

Οπως και να εχει το core x9 που εχω στα λεφτα που το πηρα πιστευω ηταν οτι καλυτερο και μου αρεσε  παρα πολυ , εχει 1-2 θεματακια αλλα ειναι χαζο προβληματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την ειχαν πει και thermalsteal προσφατα :P 

Καποτε ειχε και ενα soprano , μη το ξεχναμε... Εβγαζε και βγαζει ακομη αξιολογα κουτια. Αυτος ο κυβος ειναι "χωρο και φραγκα να'χεις" . ετσι μεταφραζεται στα ματια μου :)

Nice!

• Like 1

• Moderators

Την ειχαν πει και thermalsteal προσφατα :P

Καποτε ειχε και ενα soprano , μη το ξεχναμε... Εβγαζε και βγαζει ακομη αξιολογα κουτια. Αυτος ο κυβος ειναι "χωρο και φραγκα να'χεις" . ετσι μεταφραζεται στα ματια μου :)

Nice!

Τα περισσότερα τα ειχα της υδροψυξης ευτυχώς, λόγο δουλειάς το κομμάτι που έφτιαξα βγήκε τζάμπα

Καμιά μέρα που δεν θα έχουμε δουλειά ή έστω πολύ δουλειά θέλω να φτιάξω 2 καλυπτρες για το κάτω μέρος για να μην φαίνεται ο χαμός από τα καλώδια

Επειδή κάποιος έστειλε pm και ρωτάει για τον χώρο που πιάνει το κουτί, όχι δεν με ενοχλεί έτσι και αλλιώς σύντομα σκοπεύω να φτιάξω καινούργιο γραφείο όπου και θα μπει επάνω

Πάντα μου ήθελα ένα cube case με οριζόντια διάταξη αλλά τα μόνα που υπήρχαν με τους χώρους που ήθελα ήταν τα case Labs όπου με το μεγάλο κόστος και τα τρελά μεταφορικά +πιθανό τελωνείο ήταν πάντα μόνο όνειρο μόλις είδα το x9 δεν χρειάστηκε πολύ σκέψη για να το πάρω ειδικά στα 120 ευρώ που το πήρα ήταν ακόμα καλύτερο

• Like 1

Νομιζω για το χωρο το ειχαμε ξαναπει παραδιπλα, οτι δηλαδη αδικουταν το κουτι που βρισκοταν στα πατωματα. Ειναι για γραφειο και σε περιοπτη θεση! Ηδη αρχισε να γινεται κουκλι, ειναι πραγματικα απο τους πιο ωραιους κυβους (μαζι με το air 540 ), και ας μην ειμαι καθολου fan της υδροψυξης! 

Caselabs ειναι σε αλλο level , επιπεδου αλλα και τιμης..

• Moderators

Νομιζω για το χωρο το ειχαμε ξαναπει παραδιπλα, οτι δηλαδη αδικουταν το κουτι που βρισκοταν στα πατωματα. Ειναι για γραφειο και σε περιοπτη θεση! Ηδη αρχισε να γινεται κουκλι, ειναι πραγματικα απο τους πιο ωραιους κυβους (μαζι με το air 540 ), και ας μην ειμαι καθολου fan της υδροψυξης!

Caselabs ειναι σε αλλο level , επιπεδου αλλα και τιμης..

Δεν ξέρω αν έχει κάτι Ευρώπη για case Labs τουλάχιστον όταν Κοιτούσα δεν είχε το κουτί που έβλεπα με τα πάνελ και τα έξτρα που ήθελα έβγαινε 760 ευρώ (πριν αναιβει το δολάριο) και ήθελαν +140 ευρώ μεταφορικά οπότε το άκυρο ήρθε πριν καλά καλά ακούσω τα μεταφορικά με αυτά τα λεφτά στην άνετα ένα αρκετά καλό συστήματα γενικά είμαι της άποψης ότι κουτί πάνω από 200 ευρώ ότι και να είναι δεν τα αξίζει για τον μέσο χρήστη, στο εξωτερικό που υπάρχουν άτομα που βγάζουν λεφτά πηγαίνοντας σε διαγωνισμούς και κυνηγάνε χορηγίες για hardware κτλ είναι μια τελείως διαφορετική ιστορία

Αυτό που με χαλάει στα κανονικά case είναι οι πάρα πολύ περιορισμοί που έχεις για υδροψυξη στο πάχος από τα ψυγεία, το τελευταίο case που είχα μείνει σχετικά ευχαριστημένος ήταν το haf932, από εκεί και πέρα βλέπω ότι λίγα ψυγεία περνούν ψυγείο πάχους 60μμ στην οροφή έστω και με μια σειρά ανεμηστηρες

Στο δικό μου πχ έχω μια σειρά ανεμηστηρες και έχω χώρο να βάλω και 2η σειρά αν θέλω

• Like 1

Νομιζω τα Phanteks παιρνουν. Ετσι οπως βλεπω το δικο μου εχει αρκετη αποσταση απο τη μητρικη για να παρει χοντρο ψυγειο, αλλα δεν ασχολουμαι με ψυγεια. Το πηρα μονο και μονο γιατι ηθελα κουτι να μου βγαλει πολλα χρονια, και αυτο θα το κανει πραξη το συγκεκριμενο. Τα 120€ δε τα μετανοιωσα ουτε στιγμη, παροτι ειμαι "αερατος" τυπος :P 

• Moderators

Νομιζω τα Phanteks παιρνουν. Ετσι οπως βλεπω το δικο μου εχει αρκετη αποσταση απο τη μητρικη για να παρει χοντρο ψυγειο, αλλα δεν ασχολουμαι με ψυγεια. Το πηρα μονο και μονο γιατι ηθελα κουτι να μου βγαλει πολλα χρονια, και αυτο θα το κανει πραξη το συγκεκριμενο. Τα 120€ δε τα μετανοιωσα ουτε στιγμη, παροτι ειμαι "αερατος" τυπος :P

Και εγώ αν θυμάμαι περνούν

Βλέπω κουτιά όμως όπως 900d,cosmos 2 που υποτίθεται είναι πιο Watercool friendly που σε περιοριζουν πάρα πολύ στο πάχος των ψυγειων

• Like 1

αντι για labs  μπορει καποιος να παρει μια ωραιοτατη κ φθηνοτερη αντιγραφη

http://www.thermaltakeusa.com/Chassis/Super_Tower_/Core/C_00002803/Core_WP100/design.htm

το ειχα δει η στο σκρουτζ η στο eshop  τωρα δεν το εχουν

• Moderators

αντι για labs  μπορει καποιος να παρει μια ωραιοτατη κ φθηνοτερη αντιγραφη

http://www.thermaltakeusa.com/Chassis/Super_Tower_/Core/C_00002803/Core_WP100/design.htm

το ειχα δει η στο σκρουτζ η στο eshop  τωρα δεν το εχουν

Το εχω για γνωστο το ανοιξα και το ειδα μονο ειναι αρκετα ωραιο , αυτο εδω με την αντιγραφη μου θυμιζει λιγο τα θεματα με τα κινητα , που οτι βγει ειναι "αντιγραφη" της apple οι εταιριες θελουν να πουλησουν , απο την στιγμη που η TT μπορει και δινει στο κοσμο οτι ζητανε απο ενα CL στο 1/10 της τιμης γιατι να μην βγαλει κατι παρομοιο ? αυτος που εχει τα λεφτα θα παρει CL αυτος που δεν εχει και θελει κατι αρκετα φτηνοτερο θα παρει το TT, αν η CL εβγαζε και φτηνοτερες εκδοσεις απο τα κουτια της τοτε να την κραζαμε την ΤΤ η την καθε ΤΤ οταν στην CL οι τιμες ξεκινανε απο τα 300+++ ευρω για αδια κουτια και το κοστος αναιβενει παρα πολυ αν ξεκινησεις με τα εξτρα  το κοστος ξεφευγει

εγω ειμαι υπερ της αντιγραφης γενικως,το samsung μοιαζει με το iphone ,ε και?καποιοι θελουν android ,ετσι κ με CL k Tt ,δεν εχω λεφτα να παρω το πανακριβο εχω ομως την εναλακτικη φθηνοτερη λυση

Παλικάρια, το 500R της Corsair τι λέει?

Άσπρο πάντα :D

Είναι καλό χοντρό μέταλλο?

Αξιόλογο κουτί στην εποχή του. Ξεπερασμένο πλέον τώρα. Γνώμη μου βέβαια. 

• Like 2

Αξιόλογο κουτί στην εποχή του. Ξεπερασμένο πλέον τώρα. Γνώμη μου βέβαια. 

Ξεπερασμένο απο θέμα αισθητικής ή ποιότητας?

Απο εμφάνιση μου αρέσει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...