korko72 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 μπήκαν και τα καλωδιακια. και ένα με 44multi και καρφωτό 1.20ν όλα τα άλλα auto με aida 64. οι φώτο είναι από κινητό και για να προλάβω όσους πουν για τι διαφορά στους πυρήνες μόλις άλλαξα και πάστα και κάνει κάτι κουλά μέχρι να πατήσει .έχει στρώσει το 59 πάει γύρω στο 55 και θα στρώσει και άλλο .οι ανεμιστήρες τής h100i είναι τέρμα χαμηλά Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν ο πίσω ανεμιστήρας έβγαζε αέρα αντί για να βάζει. Όχι τίποτα άλλο Αλλά βάζεις τζάμπα σκόνη.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερα αν ο πίσω ανεμιστήρας έβγαζε αέρα αντί για να βάζει. Όχι τίποτα άλλο Αλλά βάζεις τζάμπα σκόνη.. καλησπέρα. φιλαράκο στον ανεμιστήρα εχω φτιάξει φίλτρο. συν ότι έχει θετική πίεση το κουτί και έχει πολύ λιγότερη σκόνη .επίσης με αφτί την διάταξη εχω πολύ καλύτερες θερμοκρασίες. ο κάτω 140αρης στέλνει φρέσκο αέρα στην κάρτα γραφικών και οι δυο πάνω στέλνουν στην h100i.τον επόμενο μήνα θα αντiκατασταθουν οι μαμά corsair με 3 120αρηδες enermax μπροστά και 1 πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2016 καλησπέρα. φιλαράκο στον ανεμιστήρα εχω φτιάξει φίλτρο. συν ότι έχει θετική πίεση το κουτί και έχει πολύ λιγότερη σκόνη .επίσης με αφτί την διάταξη εχω πολύ καλύτερες θερμοκρασίες. ο κάτω 140αρης στέλνει φρέσκο αέρα στην κάρτα γραφικών και οι δυο πάνω στέλνουν στην h100i.τον επόμενο μήνα θα αντiκατασταθουν οι μαμά corsair με 3 120αρηδες enermax μπροστά και 1 πίσω.Οκ, την γνώμη μου είπα, αλλά και πάλι με το φίλτρο βάζει σκόνη.. Δεν έχει καμία διαφορά στην θερμοκρασία όπως και να τον έχεις πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Προχθές έκανα και εγώ μια αναβάθμιση στο τερατάκι ορίστε το σύστημα μου οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτη!!! 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Προχθές έκανα και εγώ μια αναβάθμιση στο τερατάκι ορίστε το σύστημα μου οποιαδήποτε παρατήρηση δεκτη!!! ομορφο , αλλα μονο το κουτι δε βλεπουμε, βγαλε καμμια πιο κοντινη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Ορίστε και οι κοντινές χαχαχαχα 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2016 Πολύ καλό αλλά τα καλώδια πιστεύω μπορούσες να κρύψεις λίγο καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chaos KinG Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 ειχα τοσα προβληματα οταν εβαλα υγρο που εβαλα soft tubes στο μισω, δεν ειναι ωραιο παιδια δεν το βαζω χαχα θα ανεβασω οταν αλλαξω καρτα λογικα Ιανουαριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Επιτέλους έφτασα κι εγώ το δικό μου σε σημείο που να μη φοβάμαι να το δείξω.Έχει ακόμα λίγο δρόμο, αλλά εντάξει, βγαίνει από την τελευταία στροφή και πιάνει ευθεία! Το επόμενο βήμα είναι sleeved επεκτάσεις για το 24ρι της μητρικής και τα 8πινα της κάρτας. Έχω και μία λίγο παλαιότερη με κάποια διαφορετικά πράγματα επάνω.Σήμερα ολοκλήρωσα τις αλλαγές.Προσωπικά μου αρέσει αρκετά περισσότερο το σημερινό, είναι πιο σκούρο.Αν και δεν έχει τόσο επιτυχημένες γωνίες λήψης θα έλεγα και αδικείται σε σχέση με το πριν.Ζωντανά πάντως είναι σαφώς πιο όμορφο. Α, ξέχασα να πω, το κουτί είναι το corsair 540. Γνώμες-προτάσεις; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2016 από Bigi444444 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Ορίστε και οι κοντινές χαχαχαχα Στην πρωτη φωτογραφια παντως το κουτι δειχνει κοντα στο καλοριφερ και αρα να το προσεξεις. Ωραιο σαν συνολο και στην πρωτη φωτο του παραπανω post αλλα χαλια αυτη η μπαρα της razer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Στην πρωτη φωτογραφια παντως το κουτι δειχνει κοντα στο καλοριφερ και αρα να το προσεξεις. Ωραιο σαν συνολο και στην πρωτη φωτο του παραπανω post αλλα χαλια αυτη η μπαρα της razer Και εγω εχω καλοριφερ πισω απο το γραφειο. Αν το αφηνα αναμμενο , θα ειχαν λιωσει τα παντα Φανταζομαι το εχει κλεισει ο φιλος ή το αναβει οταν το pc δε δουλευει (οχι οτι ειναι σωστο , αλλα λεμε τωρα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Και εγω εχω καλοριφερ πισω απο το γραφειο. Αν το αφηνα αναμμενο , θα ειχαν λιωσει τα παντα Φανταζομαι το εχει κλεισει ο φιλος ή το αναβει οταν το pc δε δουλευει (οχι οτι ειναι σωστο , αλλα λεμε τωρα ) Είναι και το άλλο βέβαια,ποιος ανάβει πλέον καλοριφέρ !!! Πάντως και το PC είναι μια εναλλακτική πηγή θερμότητας για το χειμώνα!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas443 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Καλημέρα γενικά το έχω χαμηλωμένο το καλοριφέρ σε σχέση με τα υπόλοιπα και δεν είναι και τόσο κοντά το γραφείο στο καλοριφέρ όσο φαίνεται στην φωτογραφία το έχω τραβηγμένο πιο μπροστά. Tώρα όσο για την μπάρα τις razer που είπε ο φίλος πιο πάνω δεν ξέρω εμενα με έχει βολέψει παρα πολύ με το BT και με την ήχο που βγάζει αλλα θα το ήθελα να ήταν παραπάνω watt από τα 30rms που είναι τώρα ώστε να δικαιολογείται και η τιμή τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Κι εγώ τα πρώτα δύο χρόνια, άλλαζα θέση στον πύργο γιατί το καλοκαίρι το είχα δίπλα στο θερμοσυσσωρευτή, θεωρώντας ότι θα έχει μεγάλη διαφορά. Πέρυσι βαρέθηκα και είπα να το αφήσω όπως το είχα. Τελικά η διαφορά ήταν αμελητέα, αν υπήρχε κιόλας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2016 Εγώ δύσκολα να το αφήσω αναμμένο παντως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα