LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Άρα ο ανεμιστήρας της ψύκτρας δεν "βγάζει" αέρα αλλά "βάζει" αέρα? Χρησιμοποίησε αν μπορείς τις λέξεις βγάζει/βάζει από/προς σε παρακαλώ γιατί δυσκολεύομαι να το καταλάβω. Βαζει δηλαδη ριχνει αερα μεσα στην ψυκτρα (ελπιζω να μην τον εχεις βαλει αναποδα και τραβαει αερα απο την ψυκτρα και τον ριχνει στις μνημες?) Ο πισω ανεμιστηρας του κουτιου βγαζει τον αερα εξω απο το κουτι. Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2016 από LLLEFTERIS 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panakos_thess Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εχουμε την ιδια Οθονη Qnix QX2710 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Εχουμε την ιδια Οθονη Qnix QX2710 Το ξερω σου εχω γραψει στο θεμα που ειναι για αυτη την οθονη αν ετρεξες το τεστ http://www.insomnia.gr/topic/508345-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-qnix-27-2560x1440p/page-19?do=findComment&comment=54731195 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) καλησπερα! εβαψα τις 2 βασεις των ssd με ασπρο ματ βερνικοχρωμα (τρομερο σπρευ) καμια σχεση καμερα με πραγματικοτητα..θελω γνωμη. να βαξω και τον ssd εκτος του αυτοκολητου ασπρο? η τα πισω μαυρα καλυματα των pci θυρων?edit: βαφτηκε και ο δισκος Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2016 από ekans 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Φίλος έφτιαξε νέο σύστημα και έχουμε ένα θεματάκι. Διαλεξε το enthoo luxe καθώς δεν είχε διαθεσιμότητα το pro. To τζαμάκι του όμως κάνει ένα θόρυβο,θα παραθέσω βίντεο απο άλλο άτομο που βρήκαμε youtube να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Έχει κανείς ιδέα για το πως να το σταματίσουμε.? Δεν είναι το θέμα πως το κάνει όταν το ακουμπάς,το κάνει κάθε τρείς και λίγο μόνο του(ίσως υποθέτω απο μικρές δονήσεις απο τον hdd ή την αντλία της υδρόψυξης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limenikos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Φίλος έφτιαξε νέο σύστημα και έχουμε ένα θεματάκι. Διαλεξε το enthoo luxe καθώς δεν είχε διαθεσιμότητα το pro. To τζαμάκι του όμως κάνει ένα θόρυβο,θα παραθέσω βίντεο απο άλλο άτομο που βρήκαμε youtube να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Έχει κανείς ιδέα για το πως να το σταματίσουμε.? Δεν είναι το θέμα πως το κάνει όταν το ακουμπάς,το κάνει κάθε τρείς και λίγο μόνο του(ίσως υποθέτω απο μικρές δονήσεις απο τον hdd ή την αντλία της υδρόψυξης) αμα το βγαλει και γυρω γυρω τοποθετηση ταινια αυτοκολλητη με αφρολεξ που ειναι νομιζω θα φτιαξει ! http://www.maratsinos.gr/Category/Hxomonwtika/Product/1744/tainia--aytokolliti--afrolex--steganopoiisis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Δεν είμαι σίγουρος αν είναι το ίδιο πρόβλημα αλλά γνωρίζω ότι στο pro έχουν παρουσιαστεί κρούσματα από τριξίματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ψιλοαπογοήτευση γιατί δεν είναι και φτηνό.Θα στείλει βέβαια μήνυμα στη phanteks να δει μήπως του πουν για αλλαγή αλλά αν δεν,τότε θα δοκιμάσουμε ότι είπε ο limenikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ειναι λογω της διαφορας του υλικου. Plexi και μεταλλο , και το πως ειναι δεμενα μεταξυ τους. Οταν ανεβαζει θερμοκρασιες το κανει και σε εμενα, στο pro , αλλα οχι τοσο πολυ οσο ακουγεται στο βιντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satafaka Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ειναι λογω της διαφορας του υλικου. Plexi και μεταλλο , και το πως ειναι δεμενα μεταξυ τους. Οταν ανεβαζει θερμοκρασιες το κανει και σε εμενα, στο pro , αλλα οχι τοσο πολυ οσο ακουγεται στο βιντεο. Και στο δικό μου το luxe συμβαίνει αυτό, όχι όπως στο βίντεο βέβαια. Όταν ανοίγω το pc μετά από 2-3 λεπτά κάνει 4-5 φορές κάτι απότομα μπαμ (όπως τα πλαστικά μπουκάλια νερού, που στο άκυρο αποφασίζουν να σου κόψουν την χολή). Το ίδιο συμβαίνει και όταν το κλείνω κάποιες φορές, πυροβολάει. Υποθέτω είναι συστολή/διαστολή? Or something like that, who knows. Δεν θα δοκιμάσω στο δικό μου με το χέρι όπως στο βίντεο για να μην απογοητευτώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Ειναι συστολη-διαστολη και ακουγεται παραπανω λογω των υλικων θεωρω και του πως ειναι δεμενα. Καποια στιγμη θα κανω ενα βιντεο καθως θα παιζω. Δε ξερω αν θα ακουστει βεβαια αυτο περισσοτερο ή η καρτα γραφικων μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νυσταγμένος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Μια καλη φαση (αλλα λιγο χρονοβορα) ειναι να το στοκαρεις με σιλικονη(οχι θερμοκολιση).Ετσι εκανα εγω το δικο μου.Και δεν ακουγοταν τιποτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Και στο δικό μου το luxe συμβαίνει αυτό, όχι όπως στο βίντεο βέβαια. Όταν ανοίγω το pc μετά από 2-3 λεπτά κάνει 4-5 φορές κάτι απότομα μπαμ (όπως τα πλαστικά μπουκάλια νερού, που στο άκυρο αποφασίζουν να σου κόψουν την χολή). Το ίδιο συμβαίνει και όταν το κλείνω κάποιες φορές, πυροβολάει. Υποθέτω είναι συστολή/διαστολή? Or something like that, who knows. Δεν θα δοκιμάσω στο δικό μου με το χέρι όπως στο βίντεο για να μην απογοητευτώ χαχαχαχαχ έλιωσα.Λοιπόν οκ αν είναι τόσο συχνό φαινόμενο μάλλον δεν θα δεχτούν rma οπότε custom δουλειά.Έχει επικοινωνήσει κανείς σας με την phanteks να δει τι έχουν να πουν.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teo20net Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα παιδιά.Φίλος έφτιαξε νέο σύστημα και έχουμε ένα θεματάκι. Διαλεξε το enthoo luxe καθώς δεν είχε διαθεσιμότητα το pro. To τζαμάκι του όμως κάνει ένα θόρυβο,θα παραθέσω βίντεο απο άλλο άτομο που βρήκαμε youtube να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Έχει κανείς ιδέα για το πως να το σταματίσουμε.? Δεν είναι το θέμα πως το κάνει όταν το ακουμπάς,το κάνει κάθε τρείς και λίγο μόνο του(ίσως υποθέτω απο μικρές δονήσεις απο τον hdd ή την αντλία της υδρόψυξης) Είναι κλασικό πρόβλημα και κυρίως στα Enthoo όπως συμβαίνει και στο δικό μου. Απο συστολή-διαστολή είναι και δεν διορθώνεται απο όσο το είχα ψάξει. Δεν είναι θέμα ελαττωματικού κομματιού. Αν το googlareis θα δείς πολύ κόσμο να το έχει. Όταν παίζω κάποιο βαρύ game ακούγεται πάντα στην αρχή και μόλις το κλείσω το κάνει και πάλι για 2-3 λεπτά, λόγω της αλλαγής θερμοκρασίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2016 μπήκαν και τα καλωδιακια. και ένα με 44multi και καρφωτό 1.20ν όλα τα άλλα auto με aida 64. οι φώτο είναι από κινητό και για να προλάβω όσους πουν για τι διαφορά στους πυρήνες μόλις άλλαξα και πάστα και κάνει κάτι κουλά μέχρι να πατήσει .έχει στρώσει το 59 πάει γύρω στο 55 και θα στρώσει και άλλο .οι ανεμιστήρες τής h100i είναι τέρμα χαμηλά 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα