Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Βάλε ένα ΧΕΟΝ και έναν ssd και θα δεις άλλο μηχάνημα. Δευτερο το έχει ο άνθρωπος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ακόμα το σκέφτομαι για αυτοκόλλητα και μια πιο μόνιμη λύση για τη στήριξη του πλέξι στο πλάι αλλά κατά τα άλλα το ετήσιο project έλαβε τέλος. Θα ακολουθήσουν και φώτο από dslr όταν με το καλό τη δανειστώ Τέρας.Ωραίος. Προσωπικά πάντος δεν θα ήθελα να έχω οτιδήποτε να εξέχει έξω απο τόσο μεγάλο κουτί,οπότε το πίσω ψυγείο ή θα το παράταγα τελείως ή θα έβλεπα να χορέσω μεγαλύτερο μπροστά ακόμα και αν χρειαζόταν να βγάλω το μπροστινό rez. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whitefanged Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Τέρας.Ωραίος. Προσωπικά πάντος δεν θα ήθελα να έχω οτιδήποτε να εξέχει έξω απο τόσο μεγάλο κουτί,οπότε το πίσω ψυγείο ή θα το παράταγα τελείως ή θα έβλεπα να χορέσω μεγαλύτερο μπροστά ακόμα και αν χρειαζόταν να βγάλω το μπροστινό rez. Ευχαριστώ φίλος O cpu παίρνει από το πάνω 420 και η gpu από το μπροστά 140 και πίσω 120. Νομίζω το 140άρι δεν θα έφτανε μόνο του κι αν έβαζα πιο μεγάλο μπροστά θα έπρεπε να κρύψω την αντλία ή τους ssd. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δευτερο το έχει ο άνθρωπος Ναι το ξέρω. Και εγώ για 2ο το έχω αλλά με τον duo δεν την πολύ πάλευε και με τον ΧΕΟΝ κάνει σχεδόν τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θα δω πως θα πάει η μητρική , άμα αντέξει ίσως βάλω κάνα quad με 20€ από ebay Κι όμως , ο e7500 στα 4.0ghz είναι καλουτσικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μια βδομαδα χωρις ποστ......τελειωσανε τα builds ρε παιδια.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μια βδομαδα χωρις ποστ......τελειωσανε τα builds ρε παιδια.? Εδώ που τα λέμε μόνο φωτό δεν βλέπαμε. Το θέμα δε είναι μπούρου μπούρου αλλά δείξτε το κουτί σας. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnonymousHD Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2016 Ενα μικρο update και απο εμενα με προσθηκη καλυπτρας, μακαρι να ειχα καλυτερη φωτογραφικη, το κινητο δεν βοηθαει! 95a04c5637cd9b751057cf58668b01566e4e55cafa8743ddbad771d949d4ef80.0.jpg Αν γινότανε κάποιος διαγωνισμός το κύπελο το είχες στο τσεπάκι !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Σουπερ cool το ντουλαπι σου φιλε! Good Job!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μιας και το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο το thread, οπως χαζευα στο fb ειδα αυτο το κουτι απο την corsair http://www.corsair.com/en/landing/400c πως σας φαινεται? Προφανως το βγαλε για να χτυπησει το s340 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μιας και το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο το thread, οπως χαζευα στο fb ειδα αυτο το κουτι απο την corsair http://www.corsair.com/en/landing/400c πως σας φαινεται? Προφανως το βγαλε για να χτυπησει το s340 Στα 103€ από το vision studio φαίνεται καλή τιμή, το μόνο που δεν μ άρεσε είναι το κούμπωμα στο side panelΝομίζω ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα διάλεγα το s340 σε λευκό... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 μια ερώτηση, αυτες τις σωλήνες για τα ψυκτικά που τις αγοράζετε, υπάρχει κάποιο λινκ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Μιας και το εχουμε παει σε αλλο επιπεδο το thread, οπως χαζευα στο fb ειδα αυτο το κουτι απο την corsair http://www.corsair.com/en/landing/400c πως σας φαινεται? Προφανως το βγαλε για να χτυπησει το s340 Δελεαστικό,to είχα δει πριν λίγο καιρό σε ένα review. Θετικά κατά την γνώμη έναντι του s340 1.πλαινό πάνελ(αν και δεν μου αρέσει το χερούλι) 2.φίλτρα αέρα 3.περισσότερα φανάκια 4.modular psu/hdd cover Θετικά του s340 έναντι του 1.τιμή 2.θέσεις ssd(εμένα μου αρέσει να φαίνονται) 3.πιο minimal εμφάνηση Οπότε για μένα αν ήταν τώρα να πάρω ένα απο τα δύο....μάλλον θα το έριχνα κορόνα γράμματα.Νομίζω είναι πιο λειτουργικό το 400c αλλά πιο ωραίο το S340 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekans Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 ενα μικρο update απο μενα στις μνημες.. βγηκαν οι ripjawsX των 8GB και μπηκαν hyperx fury 16GB φυσικα σε ασπρες για να ταιριαζει με το συνολο η καμερα δυστυχως δεν βοηθαει και πολυ οι ripjawsX δινονται αν ενδιαφερεται καποιος 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα