Tzini_Gr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 οριστε και το δικο μου κουτι.. σκεφτομαι να βγαλω ολα τα ανεμηστερακια της ζαλμαν και να βαλω αυτα http://www.e-shop.gr/enermax-ucta12n-bl-tbapollish-120mm-blue-fan-p-PER.663634 μιας και φαινονται ναχουν καλυτερο φωτισμο και airflow.. οπως και στο πλαι θα προσθεσω 2 απο της enermax.. εκανα οτι μπορουσα για τα καλωδια στο σημειο της υδροψυξης κατι καλυτερο δεν μπορω να κανω.. οσον αφορα στο σημειο του τροφοδοτικου για τα καλωδια εκει ακομα ψανχω τροπο για να κανω χωρο να μην εμποδιζουν τα καλωδια στο σημειο που βρισκεται το κατω ανεμηστερακι... και ψαχνω καποιο φιλτρο για να βαλω στο πλαινο κομματι γτ βλεπω λιγο σκονη πανω στο blackplate της gpu με την προυποθεση και να μην περνα τοση πολη σκονη αλλα ταυτοχρονα να μην χασω τον βαθμο του airflow Τελος,σκεφτομαι στο πλαινο του κουτιου που ειναι οι σιλικονατες βιδες να τις βαψω μαυρες για να μην κανει ''μπαμ'' το ασπρο'' 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Περιμένω νέα κάνω το καινούργιο γραφείο για μπει επάνω αν και είναι τεράστιο, μεταχειρισμενο το πήρα (κάποιο μέλος από εδώ μέσα είπε ότι είναι από παρουσίαση) το κουτί μου φάνηκε ότι ήταν αδουλευτο Ο λόγος που το πήρα είναι ότι δε έχεις περιορισμό στα ψυγεία κυρίως στο πάχος, με χάλασε λίγο ότι οι τρύπες για cable management είναι σε αβολα σημεία και ότι δε έχει τρύπες για το 8pin της μητρικής στην επάνω μεριά, μεγάλο αρνητικό είναι ότι το χρώμα στις βίδες είναι λες και της εβαψαν με μαρκαδορο έφυγε το χρώμα στις περισσότερες μόνο από το σφιξιμο από το χέρι, το χρώμα του κουτιου σε γενικές γραμμές είναι μέτριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Απο το Περιστερι το πηρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2016 Κάπου Αθήνα είναι το παιδί που μου το πούλησε πια περιοχή Αθήνα σένα ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δειτε που ξεπεσε το παλιο μου κουτακι με εναν i3 4130 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Δειτε που ξεπεσε το παλιο μου κουτακι με εναν i3 4130 Χωραει αλλο ενα συστημα μεσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Χωραει αλλο ενα συστημα μεσα Μαζι με τροφοδοτικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Αν βαλεις το τροφοδοτικο οριζονται και το σφηνωσεις, ανετοτατα χαχαχ! Βεβαια δε ξερω απο θερμοτητα πως θα τα παει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Βγαζεις την βαση για τους δισκους οπως ειχα κανει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Και αυτο γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Η τελευταια φωτογραφια ειναι το αποτελεσμα Shar - pei vs thermatake 20cm fan μαλλον κερδισε ο μικρος μου - περα απο την πλακα ο ανεμηστηρας απο την αρχη ετσι και αλλιως δεν μου αρεσε το δουλεμα του (σαν να εβγαζε τρεμουλο ) - ο πισω ανεμηστηρας απο την αλλη μονο για μοστρα τον βαλαν μιας και δεν καταλαβαινεις καν τον αερα που βγαζει βγαζοντας το χερι απο την πισω μερια 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Τούμπανο το skylake!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johninio Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Περιμενω και ενα bracket τωρα και μαλλον θα μπει μια zalman ψυχτρα που εχω. Καλοκαιρακι φυσικα θα μπει i5 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2016 Καλοκαιρακι φυσικα θα μπει i5 Υποθέτω από i5 6500 και πάνω θα κοιτάς διότι ο 6400 δεν αξίζει τα παραπάνω ευρώ από αυτόν που έχεις τώρα... 6100 vs 6400 http://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_core_i3_6100-556-vs-intel_core_i5_6400-527 6100 vs 6500 http://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-intel_core_i3_6100-556-vs-intel_core_i5_6500-524 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα