Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παρε 900D να φτιαξουμε triple lοοp να ξεχωρισεις!

ο κερσορας ηταν πανω στο 900D Πριν να παρω το 750D.

Μετα ξαναμετρησα τις διαστασεις και ηταν ενα κλικ μεγαλυτερο απο το γραφειο μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για να κανεις ξεχωριστα υδροψυξη σε cpu k gpu πρεπει να τα εχει ολα διπλα?2 αντλιες,2 ψυγεια,2 ρεζερβουαρ κλπ?

σωστα φιλε ! εμενα μ στοιχησε περιπου 370€ για τα παρτς ολα μεταχειρισμενα γιατι για καινουργια θελω πανω απο 500€ κ

Λεω να κοψω το πανω καπακι να φυγει αυτη η καμπουρα και να το κανω ολο γυαλι, τι λετε;

Μια χαρά είναι. Δεν θα το πείραζα.

όχι ξέρω πως την χωράει,απλά μέχρι που φτάνει θέλω να δω και το αν κρεμάει.

Στο C70 που την έχω κρεμάει λίγο.

Ολο και περισσότεροι το 750d

Ώρα να αλλάξω το δικό μου, να ξεχωρίσω απο το σωρό :P

Ήμουν από τους πρώτους που το πήρα με το που ήρθε Ελλάδα (Οκτώβριος 2014). Από την αρχή δεν μπόρεσα να χωνέψω πόσο άσχημο ήταν αν του έβαζες συσκευή (optical, fan controller κτλ) στις 5.25. Ήταν και ψιλοτεράστιο, έ δεν άντεξα και στο 8μηνο πήγα στο Vengeance. 

• Like 1

Ήμουν από τους πρώτους που το πήρα με το που ήρθε Ελλάδα (Οκτώβριος 2014). Από την αρχή δεν μπόρεσα να χωνέψω πόσο άσχημο ήταν αν του έβαζες συσκευή (optical, fan controller κτλ) στις 5.25. Ήταν και ψιλοτεράστιο, έ δεν άντεξα και στο 8μηνο πήγα στο Vengeance. 

Μήπως ήταν Οκτώβρης του '13;

Έχω βάλει κριτική στο e-shop αρχές Φεβρουαρίου του 2014,μετά απο αρκετές μέρες κατοχής (αγορά Ιανουάριο).

Όσο για τα υπόλοιπα,θα συμφωνήσω.Η λύση είναι απλή βέβαια...δέν βάζεις τίποτα στα 5,25

Μακάρι να έρθουν προϊόντα της Caselabs στην Ελλάδα.Μόνο για κάτι τέτοιο θα άλλαζα το Corsair.

• Like 2

Μήπως ήταν Οκτώβρης του '13;

Έχω βάλει κριτική στο e-shop αρχές Φεβρουαρίου του 2014,μετά απο αρκετές μέρες κατοχής (αγορά Ιανουάριο).

Όσο για τα υπόλοιπα,θα συμφωνήσω.Η λύση είναι απλή βέβαια...δέν βάζεις τίποτα στα 5,25

Μακάρι να έρθουν προϊόντα της Caselabs στην Ελλάδα.Μόνο για κάτι τέτοιο θα άλλαζα το Corsair.

Σιγα μην δωσουμε 600 ευρω για κουτι ειπαμε!
  • Like 1

Αυτο που εχεις δεν απεχει και πολυ (κοντα 400ρι). Μη κοιτας που εσυ το βρηκες σε ευκαιρια :P (θα με πεις οτι ισως δε θα το επαιρνες αν ηταν στην οριτζιναλ τιμη)

• Like 1

Όσοι όμως μπορούν να τα δώσουν,παίρνουν κουτί κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους,ακριβώς όπως ένα κουστούμι.Οι υπόλοιποι,ας αρκεστούν στα "φασόν".

• Like 1

Όσοι όμως μπορούν να τα δώσουν,παίρνουν κουτί κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους,ακριβώς όπως ένα κουστούμι.Οι υπόλοιποι,ας αρκεστούν στα "φασόν".

αυτο θελω εγω αλλα capital control   .....   http://www.caselabs-store.com/magnum-th10a/#.Vrp1EC-mc9U.facebook

• Like 1

αυτο θελω εγω αλλα capital control   .....   http://www.caselabs-store.com/magnum-th10a/#.Vrp1EC-mc9U.facebook

Και γιατί δεν πάτε σε κανέναν σιδερά με το σχέδιο που θέλετε; Θα σας πάρει λίγο παραπάνω να το σχεδιάσετε και τελειοποιήσετε αλλά θα έχετε ένα κουτί στα μέτρα σας και προπαντός την αισθητική σας.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γιατί δεν πάτε σε κανέναν σιδερά με το σχέδιο που θέλετε; Θα σας πάρει λίγο παραπάνω να το σχεδιάσετε και τελειοποιήσετε αλλά θα έχετε ένα κουτί στα μέτρα σας και προπαντός την αισθητική σας.

δυσκολα φιλε να το φτιαξουν και πρεπει να εχεις και το πατρον που εγω δεν εχω για να γινει κατι τετοιο και ο αλλος δεν καθεται να στο φτιαξει η αλουμινας . ειμαι στην αγορα του MAGNUM TH10A αλλα δεν μπορουν να στειλουν ελλαδα  και αν δεις το κουτι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει για τα δεδομενα και τα πραγματα που εχω να βαλω μεσα .

Επεξ/σία από limenikos

Αυτο το κουτι της Caselabs ειναι γομαρι που το κανεις στα μετρα σου , του φορτωνεις νερα, αναψυκτικα, ψυγεια ,πλυντηρια και το μονο που αλλαζεις ειναι το εσωτερικο του over the years. Το παιρνεις για να μεινει... Εκτος και αν ειναι χομπυ η αλλαγη κουτιων , οποτε μαλλον δε πας σε ενα τοσο ακριβο κουτι..

• Like 3

εγω αυτο θελω,αν κοψω το τσιγαρο ,το φαγητο κ τον καφε σε 5 χρονια θα το εχω παρει

http://www.inwin-style.com/en/goods.php?act=view&id=H-Tower

για τα λεφτα του 1500$ δεν αξιζει για μενα .και χωρους δεν εχει οπως το MAGNUM TH10A  αυτο που πληρωνεις ειναι τα φρου φρου 

κοιτα τι περνει το αλλο   1ierd1.jpg     1000x1000px_LL_400f7773_DSC_4055.jpg   την αρτα και τα γιαννενα !! 

για τα λεφτα του 1500$ δεν αξιζει για μενα .και χωρους δεν εχει οπως το MAGNUM TH10A αυτο που πληρωνεις ειναι τα φρου φρου

κοιτα τι περνει το αλλο 1ierd1.jpg 1000x1000px_LL_400f7773_DSC_4055.jpg την αρτα και τα γιαννενα !!

το 900D το πηρα 250 μαζι με τετραπλο αλλιως δν θα δινα 400 οσο κανει δλδ! Ειδη ειναι οversιze αυτο το κουτι δν θελω να φανταστω το caselabs! Αλλα αυτα τα κουτια απαιτουν υδροψυξεις και διπλες λουπες αλλιωσ να παρεις αυτο το γομαρι και να το χεις με αεροψυξη θα νε ασχημο οποτε μιλαμε για 1200 μονο για κουτι και υδροψυξη! Εγω εκοψα κ εραψα το 900D στα μετρα μου το κοστος μαζι με διπλη λουπα ανερχετε στα 600 ευρω +50 για μοντα ολα μεταχειρισμενα φυσικα γτ για καινουργια δν το συζηταω!Αν επιαναν τα χερια μου θα εφτιαχνα μονος μου οπως κανει ο Ηρακλης το παλικαρι απλα το χει πρεπει να παει σε καμια εταιρια να φτιαχνει κουτια, εγω ιδεες εχω χρονο και μαστορα δν εχω ;-)
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...