WalkerSW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Νεο κουτακι!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_21 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 πολυ καλη δουλεια μπραβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Νεο κουτακι!! DSC00258resized.jpg DSC00259resized.jpg DSC00260resized.jpg η πανω καρτα γραφικων εχει παρει την κατιουσα μου φαινεται... βρες τροπο να περασεις την τροφοδοσια της απο αλλου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 η πανω καρτα γραφικων εχει παρει την κατιουσα μου φαινεται... βρες τροπο να περασεις την τροφοδοσια της απο αλλου... Χαχα Σου φαίνεται επειδη η prolima mk13 εχει μια μικρή κλίση προς τα κατω απο φυσικού της. Αν παρατηρήσεις καλα το pcb ειναι εντελώς ευθεία.... και μαλιστα τις τροφοδοσιες οπως της εχω περάσει απο το cage βοηθάνε και λιγο στην στήριξη της καρτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Kαι ομως ευθεια ειναι η καρτα!!Πως στο καλο περασες τα καλωδια της τροφοδοσιας απο εκει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Kαι ομως ευθεια ειναι η καρτα!!Πως στο καλο περασες τα καλωδια της τροφοδοσιας απο εκει? Χαχα everything is possible! Ειναι 6πιν to molex και τα molex χωρουσαν να περασουν απο τις τρύπες του cage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 χαχα ωραιος.Καλοριζικο και το κουτακι.Ποσο το πηρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 χαχα ωραιος.Καλοριζικο και το κουτακι.Ποσο το πηρες? Γυρω στα 60Ε. Ειμαι εξωτερικο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Σημερα εγινε η αγορα του Corsair 600T White οποτε καποιες φωτογραφιες και απο μενα. Σκεφτομαι για λευκα sleeved extension ενω θα αλλαχτει και ο μπροστινος στοκ φαν με τον Bitfenix Spectre Pro 200mm 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ωραιο το 600Τ το μονο corsair που μου αρεσει πραγματικα το ασπρο παντως μου αρεσει και δε μου αρεσει στα καλωδια παντως θα μπορουσες και λιγο καλυτερα ειδικα αυτο που τροφοδοτει τον επεξεργαστη τι το χεις μες στη μεση ; περνα το απο πισω δεν ειμαι καποιος μανιακος με το cable management (ισα ισα ) , αλλα απο τη στιγμη που εχεις παραθυρο και φαινεται ξεκαθαρα το εσωτερικο θα επρεπε να εισαι τουλαχιστον αψογος στην εμφανιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 ωραιο το 600Τ το μονο corsair που μου αρεσει πραγματικα το ασπρο παντως μου αρεσει και δε μου αρεσει στα καλωδια παντως θα μπορουσες και λιγο καλυτερα ειδικα αυτο που τροφοδοτει τον επεξεργαστη τι το χεις μες στη μεση ; περνα το απο πισω δεν ειμαι καποιος μανιακος με το cable management (ισα ισα ) , αλλα απο τη στιγμη που εχεις παραθυρο και φαινεται ξεκαθαρα το εσωτερικο θα επρεπε να εισαι τουλαχιστον αψογος στην εμφανιση Δεν εφτανε ρε γαμωτο.Ετσι προσωρινα πρεπει να το αφησω εκει.Αλλα με τα extensions θα δειχνει καλυτερο σιγουρα. Μια ερωτηση αν ξερετε.Η Bitfenix εχει βγαλει μονο μια σειρα presleeved καλωδιων???Τα alchemy??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 αν δεν εφτανε το παιρνω πισω , νομιζα οτι απλα αμελησες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarpan Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 To AX750 εχει σχετικα μακρια καλωδια και λογικα θα φτανε.Ελα ομως που εχω θεμα και πρεπει να το στειλω στην Corsair.....Οποτε βολευομαι με το παλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karmen1983 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Για τις προεκτάσεις bitfenix, η απάντηση είναι ναι. Πρόσφατα ανακοίνωσε και δίχρωμα πάντως (μαζί με side window για το prodigy) αν δεν θες να βάλεις μονόχρωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαρτίου 2013 @Sarpan Ωραία ψήκτρα έχεις επιλέξει στο μηχανάκι. Αθόρυβη και αποδοτική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα