SaFiS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Παιδια οι Sp 120 της corsair ανεμιστηρες βγαζουν αερα απο εκει που ειναι το ring η απο την αναποδη μερια; Δες τα βελη. Ολοι οι ανεμιστηρες εχουν... 2
7nisiotis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος. Περιποιημένο το κουτί. Στην τελευταία φωτογραφία, έχεις δοκιμάσει τα καλώδια για την κάρτα γραφικών να μπαίνουν από πίσω κανονικά, αλλά να τα περάσεις από κάτω. Δηλαδή από την κάτω τρύπα που θα τα βάλεις, από την κάτω τρύπα θα τα βγάλεις. Σε Furmark τι θερμοκρασία είχες; Σχετικά με το Furmark προσοχή παιδιά, ζορίζει υπερβολικά την κάρτα! 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος. Περιποιημένο το κουτί. Στην τελευταία φωτογραφία, έχεις δοκιμάσει τα καλώδια για την κάρτα γραφικών να μπαίνουν από πίσω κανονικά, αλλά να τα περάσεις από κάτω. Δηλαδή από την κάτω τρύπα που θα τα βάλεις, από την κάτω τρύπα θα τα βγάλεις. Σε Furmark τι θερμοκρασία είχες; Δηλαδη να ειναι τα καλωδια μπροστα απο την καρτα στους ανεμιστηρες; αν ναι πιστευω ποιο καλα ειναι απο πισω στο backplate Furmark δεν εχω τρεξει θα τρεξω σε λιγο. 62 βαθμοι με 8X MSAA
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Ωραίος. Περιποιημένο το κουτί. Στην τελευταία φωτογραφία, έχεις δοκιμάσει τα καλώδια για την κάρτα γραφικών να μπαίνουν από πίσω κανονικά, αλλά να τα περάσεις από κάτω. Δηλαδή από την κάτω τρύπα που θα τα βάλεις, από την κάτω τρύπα θα τα βγάλεις. Σε Furmark τι θερμοκρασία είχες; Εκανα μια αλλαγη αλλα καποια στιγμη ισως βρω καποιο καλυτερο κουτι αλλα σιγουρα θα φυγουν οι δυο μαυροι με λευκο ελικα 12αρηδες και αυτος με το σκατι χρωμα της ψυκτρας. Ηθελα να βαλω και AIO υδροψυξη αλλα επειδη θελω να κοιμαμαι διπλα στον υπολογιστη οταν κατεβαζω καμια ταινια τον θελω εντελως αθορυβο οπως τον εχω τωρα.
vb23 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 #FINAL 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg Φίλε μου επειδή σκέφτομαι να το χτυπήσω το CORE P5 από θέμα σκόνης πως το διαχειρίζεσαι? Τα φοβάμαι λίγο τύπου open case. Τα σπάει το κουτί σου!!
MrLifeguard Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Εκανα μια αλλαγη αλλα καποια στιγμη ισως βρω καποιο καλυτερο κουτι αλλα σιγουρα θα φυγουν οι δυο μαυροι με λευκο ελικα 12αρηδες και αυτος με το σκατι χρωμα της ψυκτρας. Ηθελα να βαλω και AIO υδροψυξη αλλα επειδη θελω να κοιμαμαι διπλα στον υπολογιστη οταν κατεβαζω καμια ταινια τον θελω εντελως αθορυβο οπως τον εχω τωρα. Μπορεις να αλλαξεις τους ανεμιστηρες της AIO οπως εχω κανει κ εγω...Εχω βαλει 2 αθορυβους τελειως!Βεβαια χανεις λιγο σε αποδοση αλλα μιλαμε για μικρη διαφορα,των 3-4 βαθμων!
seloner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δες τα βελη. Ολοι οι ανεμιστηρες εχουν... google-images.jpg Το ξερω αυτο φιλε δεν εχω τους συγκεκριμενους ανεμιστηρες απλα ρωταω για την αισθητικη του θεματος καθως θελω να τους βαλω σαν exhaust στο πανω μερος του κουτιου και θελω να δω αν θα φαινεται το ring η θα ειναι απο τη μερια του κουτιου. Οταν βλέπεις το ring σημαίνει οτι ο ανεμιστήρας βγάζει Eισαι σιγουρος ;Δηλαδη ο φιλος ο Βασιλης τα εχει σαν intake στο κουτι του πανω;
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Για να έχεις αισθητικό αποτέλεσμα θα τους βάλεις πίσω η πάνω να βγάζουν. Αν τους τοποθετήσεις μπροστά για εισαγωγή δεν θα βλέπεις το ring.
Heatspreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δηλαδη να ειναι τα καλωδια μπροστα απο την καρτα στους ανεμιστηρες; αν ναι πιστευω ποιο καλα ειναι απο πισω στο backplate Furmark δεν εχω τρεξει θα τρεξω σε λιγο. 62 βαθμοι με 8X MSAA Το γράφημα θα ήθελα να δω. Εκανα μια αλλαγη αλλα καποια στιγμη ισως βρω καποιο καλυτερο κουτι αλλα σιγουρα θα φυγουν οι δυο μαυροι με λευκο ελικα 12αρηδες και αυτος με το σκατι χρωμα της ψυκτρας. Ηθελα να βαλω και AIO υδροψυξη αλλα επειδη θελω να κοιμαμαι διπλα στον υπολογιστη οταν κατεβαζω καμια ταινια τον θελω εντελως αθορυβο οπως τον εχω τωρα. Δεν εμφανίζεται η φωτογραφία.
seloner Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Για να έχεις αισθητικό αποτέλεσμα θα τους βάλεις πίσω η πάνω να βγάζουν. Αν τους τοποθετήσεις μπροστά για εισαγωγή δεν θα βλέπεις το ring. Ωραιος αυτο ηθελα ευχαριστω πολυ.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Το γράφημα θα ήθελα να δω. Δεν εμφανίζεται η φωτογραφία. Πως θα βγαλω το γραφημα;
Heatspreader Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι εννοώ.Όπως το έχεις κάνει τώρα καλύτερα είναι αλλά από εκείνο το σημείο η κάρτα βγάζει πολύ ζέστη. Ίσως της κόβεις λίγο τον "αέρα". Όταν τρέχεις το Furmark σου βγάζει ένα γράφημα με το βήμα που ανεβαίνει η θερμοκρασία.
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Έτσι εννοώ. DSC00033 (1).jpg Όπως το έχεις κάνει τώρα καλύτερα είναι αλλά από εκείνο το σημείο η κάρτα βγάζει πολύ ζέστη. Ίσως της κόβεις λίγο τον "αέρα". Όταν τρέχεις το Furmark σου βγάζει ένα γράφημα με το βήμα που ανεβαίνει η θερμοκρασία. Ετσι οπως το εχω βαλει τωρα ειναι στην ακρη στο πλαστικο της ψυκτρας και δεν ενοχλει καθουλου το το airflow Στο stress test η στο bench ???
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2016 GPU Stress Test 1920x1080 x8 furmarksettings.JPG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα