Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εβαλα την rgb 5050! να ευχαριστησω τον φιλο radiohead για την βοηθεια! το αποτελεσμα τρομερο πραγματικα! παρακατω φωτο με μερικα χρωματα! η καμερα λιγο fail καμια σχεση απο κοντα! :) :D

post-330850-0-86040500-1453836481_thumb.jpg

post-330850-0-24600000-1453836504_thumb.jpg

post-330850-0-10861900-1453836521_thumb.jpg

post-330850-0-56239300-1453836538_thumb.jpg

post-330850-0-35990600-1453836560_thumb.jpg

post-330850-0-54416900-1453838455_thumb.jpg

Επεξ/σία από ekans
  • Like 11
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εβαλα την rgb 5050! να ευχαριστησω τον φιλο radiohead για την βοηθεια! το αποτελεσμα τρομερο πραγματικα! παρακατω φωτο με μερικα χρωματα! η καμερα λιγο fail καμια σχεση απο κοντα! :) :D

εμενα με ξεχασες .....  :-D  ωραιο δειχνει και χαμηλωσε λιγο  τον φωτισμο και εισαι μια χαρα . 

• Like 1

εμενα με ξεχασες .....  :-D  ωραιο δειχνει και χαμηλωσε λιγο  τον φωτισμο και εισαι μια χαρα . 

χαχα σου απαντησα βρε :P ναι θελει λιγο γιατι ειναι πολυ εντονο :)

Αλλαγες soon..

attachicon.giftest1.jpg

αλλαξε το υγρο και βαλε το mayhems pastel σε οποιο χρωμα θες καμια σχεση με τα αλλα και θα εχεις καλυτερη θερμοκρασια  στον 6700κ  απο εδω αγορασε   http://www.eworld.com.gr/products/details/4786 

https://www.google.gr/search?q=mayhems+pastel&safe=active&rlz=1C1CAFB_enGR675GR675&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiB7vbRx8rKAhXCWywKHWszC08QsAQIMQ&biw=1536&bih=860

• Like 1

Ας βαλω και εγω το σαπακι μου 

ajmid0.jpg

9uw8yb.jpg

φίλε μια συμβουλή επειδή έχω το ίδιο κουτί. βάλε όλους τους σκληρούς στο κάτω "πράγμα", το πάνω ξεβίδωσε το και βγάλε το και ανέβασε το μπροστινό ανεμιστήρα στην πάνω θέση να βαράει την κάρτα και γενικά να έχεις καλύτερο airflow.

• Like 3

Το συστημα ειναι της υπογραφης , το εχω σχεδον 6 χρονια

φίλε μια συμβουλή επειδή έχω το ίδιο κουτί. βάλε όλους τους σκληρούς στο κάτω "πράγμα", το πάνω ξεβίδωσε το και βγάλε το και ανέβασε το μπροστινό ανεμιστήρα στην πάνω θέση να βαράει την κάρτα και γενικά να έχεις καλύτερο airflow.

Ναι τους σκληρους του εβαλα λιγο οπως ναναι, θα το δοκιμασω οπως ειπες , εχω βαλει να τραβαει αερα απο μπροστα και να βγαζει πισω και πανω, το οποιο δεν ξερω αν ειναι το ιδανικοτερο

Ναι τους σκληρους του εβαλα λιγο οπως ναναι, θα το δοκιμασω οπως ειπες , εχω βαλει να τραβαει αερα απο μπροστα και να βγαζει πισω και πανω, το οποιο δεν ξερω αν ειναι το ιδανικοτερο

μια χαρά είναι έτσι. γενικά αυτό που έχω διαβάσει για όλα τα κουτιά είναι ότι από μπροστά και από κάτω βάζεις αέρα και από πίσω βγάζεις, το πάνω είναι αναλόγως τις ανάγκες.

Γενικα το Airflow εξαρταται και απο τα components. Σε καθε Hardware μπορει να χρειαζεσαι διαφορετικη ροη αερα. Κοινως ομως η θετικη πιεση ειναι οκ για τα περισσοτερα κουτια. Για αυτα με υδροψυξη ισως να ειναι και το καλυτερο, αλλα δεν εχω ιδεα , μιας και ειμαι "αερατος" :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...