7nisiotis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Tελευταιο Update : Εβαλα καρτα γραφικων επιτελους, και εβαλα αυτοκολλητο με θεμα το Krait!!! Eλπιζω να σας αρεσει!!! Πανέμορφο φίλε μου! Από τα πιο όμορφα κουτιά το nzxt s340. Ειδικά αυτή η μινιμαλ ισορροπία μαύρου - άσπρου. Μ'αρέσει και μένα τρελά το συγκεκριμένοι κουτάκι, προς το καλοκαιράκι θα το τσιμπήσω ! Πολύ ωραίο αυτοκόλλητο. Το πήγες σαν σχέδιο και στο εκτύπωσαν ή από ebay? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 photo-283491.gif Πανέμορφο φίλε μου! Από τα πιο όμορφα κουτιά το nzxt s340. Ειδικά αυτή η μινιμαλ ισορροπία μαύρου - άσπρου. Μ'αρέσει και μένα τρελά το συγκεκριμένοι κουτάκι, προς το καλοκαιράκι θα το τσιμπήσω ! Πολύ ωραίο αυτοκόλλητο. Το πήγες σαν σχέδιο και στο εκτύπωσαν ή από ebay? Χαχααχαχαχ ελιωσα με το gif... Το σχεδιο ναι ειναι custom εκτυπωμενο..δεν βρηκα ετοιμο! Πολυ ωραιο κουτι ειναι και για το μεγεθος του και για την τιμη του..!!! Ειμαι πολυ ευχαριστημενος..!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Που ειναι η καλυπτρα τροφοδοτικου. ? Αν την βαλεις και βαλεις και sleeved extentions πετας. !!!!! H καλυπτρα θα μπεί λογικά καποια στιγμη αν και το θεμα ειναι τα sleeved καλώδια.Μολις βγαλει η corsair sleeved καλωδια για type 4(θα δουμε πως θα ειναι λογω πυκνωτων μεσα) ισως να βαλω και αυτα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ειδα και εγω για να βαλω κοκκινα καλωδια στο EVGA G2 που πηρα αλλα με αυτες τις τιμες μια χαρα ειναι τα μαυρα μην πω ποιο ομορφα απο τα κοκκινα. http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=10&family=Power+Supplies&chipset=+Power+Supply+Cable+Set+%28Individually+Sleeved%29 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Ειδα και εγω για να βαλω κοκκινα καλωδια στο EVGA G2 που πηρα αλλα με αυτες τις τιμες μια χαρα ειναι τα μαυρα μην πω ποιο ομορφα απο τα κοκκινα. http://www.evga.com/Products/ProductList.aspx?type=10&family=Power+Supplies&chipset=+Power+Supply+Cable+Set+%28Individually+Sleeved%29 Ολα τα professionally sleeved καλωδια δηστυχως ειναι γύρω στην 100αρα.....Αλλα ειναι πολυ ωραια τα sleeved καλωδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σχεδων sleeved ειναι και αυτα που εχει τωρα. Οκ δεν ειναι ενα ενα καλωδιο αλλα δεν τα λες και ασχημα. Απο ιντερνετ ειναι η φωτο που λεφτα για 1200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
raxanas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα ειναι αυτα!!!!Σε σχεση με αυτα τα χοντρα που εχει το corsair μου ...Ου μπλεξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Μια χαρα ειναι αυτα!!!!Σε σχεση με αυτα τα χοντρα που εχει το corsair μου ...Ου μπλεξεις Ακριβως το ιδιο πλακε συστημα ειχαν τα Antec edge Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καποια στιγμη που δεν θα βαριεμαι θα μαζεψω τα καλωδια γιατι τωρα ειναι προχειρα. Για να σας προλαβω η θυρα που εχω βαλει την καρτα γραφικων ειναι X16 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Καποια στιγμη που δεν θα βαριεμαι θα μαζεψω τα καλωδια γιατι τωρα ειναι προχειρα. Για να σας προλαβω η θυρα που εχω βαλει την καρτα γραφικων ειναι X16 Τώρα κάτι γίνεται! Με τον χώρο κάτω δεξιά θα κάνεις κάτι,γτ φαίνεται αρκετά άδειο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Τώρα κάτι γίνεται! Με τον χώρο κάτω δεξιά θα κάνεις κάτι,γτ φαίνεται αρκετά άδειο...? Τιποτα εναν μαυρο η μαυρο-κοκκινο 12-14αρι ανεμιστηρα θα βαλω για να στελνει αερα στην καρτα γραφικων και καποια στιγμη θα αλλαξω τον κακασχημο ανεμιστηρα της ψυκτρας με δυο 140αρηδες μαυρους η μαυρο-κοκκινους. Το κουτι ειναι το 690 window και με το καπακι δεν βλεπεις το κενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 photo-283491.gif Πανέμορφο φίλε μου! Από τα πιο όμορφα κουτιά το nzxt s340. Ειδικά αυτή η μινιμαλ ισορροπία μαύρου - άσπρου. Μ'αρέσει και μένα τρελά το συγκεκριμένοι κουτάκι, προς το καλοκαιράκι θα το τσιμπήσω ! Πολύ ωραίο αυτοκόλλητο. Το πήγες σαν σχέδιο και στο εκτύπωσαν ή από ebay? Αν περιμένεις μέχρι καλοκαίρι τσέκαρε αυτό.Σχεδόν copy paste έκανε η phanteks αλλα με καλύτερο watercool support και λίγο καλύτερη ποιότητα.Βέβαια δεν ξέρω σε τι τιμή θα έρθει εδώ. Phanteks Eclipse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Σχεδων sleeved ειναι και αυτα που εχει τωρα. Οκ δεν ειναι ενα ενα καλωδιο αλλα δεν τα λες και ασχημα. Απο ιντερνετ ειναι η φωτο που λεφτα για 1200 Άμα αυτά είναι sleeved θα πέσω από το μπαλκόνι . Καμία σχέση πχ με αυτά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Άμα αυτά είναι sleeved θα πέσω από το μπαλκόνι . Καμία σχέση πχ με αυτά Καλα αυτο ειναι αριστοτεχνημα. Τα παραπανω οντως δεν ειναι sleeved , ειναι παστιτσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2016 Άμα αυτά είναι sleeved θα πέσω από το μπαλκόνι . Καμία σχέση πχ με αυτά Να πηδηχτεις απο το παραθυρο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα