Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έκατσα χτές και ασχολήθηκα λίγο με το φωτισμό μέσα στο κουτί μου γιατί με το ψιλοφιμέ plexiglass που έχει το c70 δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα μέσα.Δεν έψαξα να βρώ κάτι έτοιμο,είπα να φτιάξω κάτι μόνος μου.Πήρα λοιπόν απο ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά 1 μέτρο απλή ledοταινία,βρήκα και ένα απλό διακοπτάκι 2 θέσεων(on-off) και με κόστος λιγότερο και απο ένα καφέ έτοιμο το pc.Εκανα και μια ψιλομόντα στο κουτί για να μπεί εξωτερικά το διακοπτάκι για να μπορώ να ανοιγοκλείνω το φωτισμό χωρίς να ανοίγω το κουτί.Βάζω και φωτό πως είναι το κουτί με και χωρίς το φωτισμό και στην πρόσοψη πως έβαλα το διακοπτάκι.

Πολύ ωραίο φίλε μου και μου έδωσες και ιδέα με το διακοπτάκι σου για κάτι που ετοιμάζω!  :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν φτιαχνει κανεις ασπρομαυρο κουτι εχω αυτους ανταλλαγη με μαυρους.

Αυτοι ειναι PWM με 4 καλωδια.

http://www.arctic.ac/eu_en/arctic-f12-pwm.html

'Ομορφο φίλε μπράβο. Το plexi νομίζω πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση.

Ευχαριστώ,το plexi και sleeved προεκτάσεις καλωδίων(τουλάχιστον κάρτας γραφικών και μητρικής)είναι όντως το επόμενο βήμα..

Πολύ ωραίο φίλε μου και μου έδωσες και ιδέα με το διακοπτάκι σου για κάτι που ετοιμάζω!  :-)

Ευχαριστώ,το καλό με αυτά τα διακοπτάκια είναι οτι μπαίνουν εύκολα(με μια τρυπούλα στρογγυλή που ανοίγει με απλό τρυπάνι) και είναι φθηνά.Το κακό είναι οτι δεν ταιριάζουν σε όλα τα κουτιά.Στο c70 ταιριάζουν με την φιλοσοφία του κουτιου.Στο δικό σου κουτί καλύτερα θα ταίριαζε ένας τέτοιος http://www.emimikos.gr/RL3-111-BLACK/ νομίζω αλλά είναι πιο δύσκολο να μπεί γιατί θέλει τετράγωνη τρύπα να ανοίξεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@andrapos

Αφού έχεις κόκκινο υγρό θα του πήγαιναν πολύ τα λευκά sleeved.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Delid δεν το σκέφτομαι από την ώρα που έχει εγγύηση.Ούτως η άλλως με stress test aida64 & realbench έχω ανεκτές θερμοκρασίες ακόμα και στα 4.8ghz/1.37vcore (εξαίρεση αποτελούν prime95 & intelburntest που ειλικρινά σε ότι κάνω δεν πιάνει τους βαθμούς που πιάνει στα δύο τελευταία stress test που ανέφερα).Σε gaming στα 4,6ghz που βρίσκομαι είμαι στους 45-47 βαθμούς average.Από δύναμη ικανοποιημένος είμαι σε ότι κάνω απλά να δω και τους καινούργιους amd τι έχουν να προσφέρουν για να δω που θα πάω σε επόμενη αναβάθμιση (μιας και το μικρόβιο υπάρχει).Όσο για το μόνιτορ απλά τα σπάει στα games που έχω παίξει μέχρι στιγμής.Ζωηρά χρώματα / απόκριση /αληθοφάνεια και γενικά σαν perfomance / price απλά είναι perfect deal για μένα (και σίγουρα ένα ευχαριστώ πάντα στους ανθρώπους που μου το πρότειναν).

Εφόσον είναι μόνο από Πλαίσιο μόνο, την Gt δαγκωτό και από μένα!!!

http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/Gigabyte-MB-Z97X-Gaming-GT-1150-Z97X-DD.htm

Στειλε τον βρε να στον κανονησω εγω....  :devil:  :devil:  :devil:  :devil: καθε μερα θα σου στελνω φωτο με θερμοκρασιες μπας και σε πεισω.

Τρεχεις στα 4.8 μονο για bench η εισαι εκει 24/7?

σκεφτομαι να τον παω τον δικο μου οσο φτασει με 1.34 ρευμα για 24/7.αλλα μαλλον ειναι πολυ ε?τι λες?

Ασε το μικροβιο,επεξεργαστη θα αλλαξουμε τωρα εμεις σε 5 χρονια.

• Like 1

Ευχαριστώ,το plexi και sleeved προεκτάσεις καλωδίων(τουλάχιστον κάρτας γραφικών και μητρικής)είναι όντως το επόμενο βήμα..

Ευχαριστώ,το καλό με αυτά τα διακοπτάκια είναι οτι μπαίνουν εύκολα(με μια τρυπούλα στρογγυλή που ανοίγει με απλό τρυπάνι) και είναι φθηνά.Το κακό είναι οτι δεν ταιριάζουν σε όλα τα κουτιά.Στο c70 ταιριάζουν με την φιλοσοφία του κουτιου.Στο δικό σου κουτί καλύτερα θα ταίριαζε ένας τέτοιος http://www.emimikos.gr/RL3-111-BLACK/ νομίζω αλλά είναι πιο δύσκολο να μπεί γιατί θέλει τετράγωνη τρύπα να ανοίξεις.

Όντως πολύ καλύτερα θα ταιριάζει αυτός! Δεν θα έχω θέμα με την τρύπα θα καταφέρω να την ανοίξω (για το κουτί μιλάω 

:devil: :X ) Σε ευχαριστώ για την ιδέα και ίσως τέλος του μήνα να δείτε και δικές μου φώτο!  :-D

• Like 1

Στειλε τον βρε να στον κανονησω εγω.... :devil: :devil: :devil: :devil: καθε μερα θα σου στελνω φωτο με θερμοκρασιες μπας και σε πεισω.

Τρεχεις στα 4.8 μονο για bench η εισαι εκει 24/7?

σκεφτομαι να τον παω τον δικο μου οσο φτασει με 1.34 ρευμα για 24/7.αλλα μαλλον ειναι πολυ ε?τι λες?

Ασε το μικροβιο,επεξεργαστη θα αλλαξουμε τωρα εμεις σε 5 χρονια.

Σιγουρα με delid διορθωνεται η θερμικη αποδοση του συγκεκριμενου cpu (και σιγουρα κατα πολυ).Στα 4.6\1.26 ειμαι καραstable καθημερινα.Στα 4.8/1.37 οτι και να του εχω δωσει ειναι φουλ stable και εκει και ακομα και εκει ειναι κατω απο τα θερμικα ορια που δινει η intel (δινει 74-75 για T-case & για cores 79-80 cores).Ολα αυτα τεσταρισμενα με aida64 & 3 συνεχομενες loopes real bench & 5-6run συνεχομενα cinebench 11.5 & R15 και 24/7 χρηση.Μονο στο prime95 & intelburntest σηκωνει απαγορευτικες θερμοκρασιες.Οσο αν μπορεις να τον εχεις μεχρι 1.34 εγω πιστευω θα εισαι ανετα εφοσον εισαι και τρομερα καλος με τα ανανεωμενα temps μετα το delid.Πιστευω με καλη ψυξη οπως η δικια σου τα 1.34 δεν θα του φαινονται αν και λενε μεχρι 1.3 max για καθε μερα.Για μενα αυτο το chip μεχρι κατω απο 1.35-1.38 δεν εχει αναγκη οπως τα βλεπω τα πραγματα.
  • Like 1

Ελπιζω σε πιστωτικο μπας και παρω την αλλη που ειναι σε κοκκινο χρωμα γιατι αυτο το πορτοκαλι ειναι σιχαμα.

10102_big.png

ga-z97x-gaming-gt-2-large.jpg

Ενας ακομα λογος να παρω την GT (αν τελικα το καταφερω) ειναι οτι και το τριτο pci-e ειναι Χ16 και θα βαλω εκει την καρτα γραφικων που τωρα ειναι ενα με την ψυκτρα.

DSC00305.jpg

• Like 2

Φτιάχνω για ένα φίλο κουτί, είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα ολίγον ανορθόδοξα με τα καλώδια αλλά δέν έχει θέμα τελικά. Στην δεύτερη photo φαίνεται το κρέμασμα, τέταρτη πέμπτη σαν να έστρωσε και βγήκε καλούτσικο το σχεδιάκι.

Παρεπιπτόντως το κουτί είναι aerocool κοστίζει 52 ευρά και δέν έχω δει τπτ καλύτερο σ'αυτά τα λεφτά.

IMG_20151231_152640.jpg

IMG_20160105_123519.jpg

IMG_20160105_123651.jpg

IMG_20160105_151618.jpg

IMG_20160105_151647.jpg

Το aero 800?

Ναι στο μπλέ του, έχει και λευκό και μαύρο.

Φαίνεται πολύ καλό να σε ρωτήσω από visionstudio το πήρες γιατί στο σκρουτζ μόνο εκεί το βλέπω?!

Αξίζει το 800 σε σχέση με το 100?

Γιατί Πάτρα το 1000 έχει ~80..

Σαφώς είναι καλύτερο το 1000 αλλα έχω την εντύπωση οτι βγαίνει μόνο λευκό. Ξαναλέω νομίζω δεν το έψαξα.

Όταν το πήρα ήταν και σε άλλα καταστήματα. Υπάρχει και στο e-shop πιο ακριβό.

Καναμε μερικες αλλαγες..!!! Μπηκαν Sleevαρισμενα καλωδιακια ασπρα,SSD και η h100i....!! Την αλλη βδομαδα θα εχουμε και μια μεγαλη αισθητικη αλλαγη!!! Μετα μενει η καρτουλα και τελος..!! Ελπιζω να σας αρεσει!!

post-259174-0-19018500-1452517235_thumb.jpg

post-259174-0-58321600-1452517259_thumb.jpg

post-259174-0-46343700-1452517281_thumb.jpg

• Like 15

Καναμε μερικες αλλαγες..!!! Μπηκαν Sleevαρισμενα καλωδιακια ασπρα,SSD και η h100i....!! Την αλλη βδομαδα θα εχουμε και μια μεγαλη αισθητικη αλλαγη!!! Μετα μενει η καρτουλα και τελος..!! Ελπιζω να σας αρεσει!!

Έεεεεετσι και άλλος με ασπρόμαυρο 340...Πάααμε :D Ωραίος.

p.s βάλε άσπρες kingston hyper x fury

Έεεεεετσι και άλλος με ασπρόμαυρο 340...Πάααμε :D Ωραίος.

p.s βάλε άσπρες kingston hyper x fury

Οι συγκεκριμένες είναι fury αλλά κόκκινες και έχω βγάλει τις ψύκτρες...αργά η γρήγορα θα μπουν οι άσπρες.....και συ ασπρόμαυρος;;; Γινόμαστε ολο και πιο πολλοί!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...