LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ελπιζω σε πιστωτικο μπας και παρω την αλλη που ειναι σε κοκκινο χρωμα γιατι αυτο το πορτοκαλι ειναι σιχαμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Εχω εναν ανεμιστηρα be quiet 9mm pwm καινουριο στο κουτι να τον βαλω πισω απο την μητρικη εκει πισω απο τον επεξεργαστη που εχει θεση το κουτι μου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Καλό είναι αν χωράει να μπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Και πως να το βαλω να ριχνει αερα στην μητρικη η να τον βγαζει εξω απο το κουτι; Ακυρο τζαμπα χαρηκα παιρνει ποιο μικρο απο 92mm στην θεση αυτη. Και ειπα να βρηκα που θα βαλω τον silent wings 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Αν βρεις να ρίχνει αέρα στην μητρική Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Μου εχει μεινει αυτο και το εχω καινουριο στο κουτι γιατι το πηρα για ενα μινι pc αλλα τελικα δεν τον εβαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) πως μπορω να ανεβαζω φωτογαφια[/url]" /> Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από γιαννης ροδος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 πως μπορω να ανεβαζω φωτογαφια http://tinypic.com/ εγώ χρησιμοποιούσα το παραπάνω Link. για φώτο σε forums έχει συγκεκριμένο command (copy paste) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ελπιζω σε πιστωτικο μπας και παρω την αλλη που ειναι σε κοκκινο χρωμα γιατι αυτο το πορτοκαλι ειναι σιχαμα. Κατα την ταπεινή μου άποψη το κόκκινο είναι συνηθισμένο, το πορτοκαλί το έκανε πραγματικά μοναδικό το κουτί σου! Φυσικά εσύ θα το κοιτάς περισσότερη ώρα και περι ορέξεως Just my 2 cents πως μπορω να ανεβαζω φωτογαφια Εχεις τους δυο ανεμιστήρες να "πολεμούν" ο ένας τον άλλο. Κατα μήκος (90ο) δεν χωρούσε να την βάλεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω υπολογιστη μονος μου και τα εβαλα ετσι που ελεγαν η οδηγιες Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2016 από γιαννης ροδος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ειναι η πρωτη φορα που φτιαχνω υπολογιστη μονος μου και τα εβαλα ετσι που ελεγαν η οδηγιες Δεν είναι έτσι στις οδηγίες λογικά, κάπου τα έμπλεξες. Προσπάθησε να το κάνεις έτσι. Φαίνονταν πριν οι φωτό σου, πλέον όχι, τι άλλαξες? Εγώ τις ανεβάω στο postimage.org και απο εκεί το εικονίδιο το πράσινο για εικόνα, paste το Direct Link και την ποστάρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γιαννης ροδος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Θα προσπαθησω να το φτιαξω κιαλο δεν αλλαξα κατι στην φωτο και μια αλλη ερωτηση τα καλωδια πως μπορω να τα φτιαξω και το τροφοδιτικο πειραζει που το εβαλα ετσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2016 Ρίχτου και ένα delid και αναμονή φίλε Μπάμπη.Το μόνιτορ καλό?(άσχετο) Delid δεν το σκέφτομαι από την ώρα που έχει εγγύηση.Ούτως η άλλως με stress test aida64 & realbench έχω ανεκτές θερμοκρασίες ακόμα και στα 4.8ghz/1.37vcore (εξαίρεση αποτελούν prime95 & intelburntest που ειλικρινά σε ότι κάνω δεν πιάνει τους βαθμούς που πιάνει στα δύο τελευταία stress test που ανέφερα).Σε gaming στα 4,6ghz που βρίσκομαι είμαι στους 45-47 βαθμούς average.Από δύναμη ικανοποιημένος είμαι σε ότι κάνω απλά να δω και τους καινούργιους amd τι έχουν να προσφέρουν για να δω που θα πάω σε επόμενη αναβάθμιση (μιας και το μικρόβιο υπάρχει).Όσο για το μόνιτορ απλά τα σπάει στα games που έχω παίξει μέχρι στιγμής.Ζωηρά χρώματα / απόκριση /αληθοφάνεια και γενικά σαν perfomance / price απλά είναι perfect deal για μένα (και σίγουρα ένα ευχαριστώ πάντα στους ανθρώπους που μου το πρότειναν). Μαλλον η μητρικη μου τα εφτυσε και θα παρω πιστωτικο 240 ευρω απο το Πλαισιο. Ποια να παρω; Ειχα την Gigabyte soc force Εφόσον είναι μόνο από Πλαίσιο μόνο, την Gt δαγκωτό και από μένα!!! http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi/motherboard-mitrikes/Gigabyte-MB-Z97X-Gaming-GT-1150-Z97X-DD.htm 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έκατσα χτές και ασχολήθηκα λίγο με το φωτισμό μέσα στο κουτί μου γιατί με το ψιλοφιμέ plexiglass που έχει το c70 δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα μέσα.Δεν έψαξα να βρώ κάτι έτοιμο,είπα να φτιάξω κάτι μόνος μου.Πήρα λοιπόν απο ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά 1 μέτρο απλή ledοταινία,βρήκα και ένα απλό διακοπτάκι 2 θέσεων(on-off) και με κόστος λιγότερο και απο ένα καφέ έτοιμο το pc.Εκανα και μια ψιλομόντα στο κουτί για να μπεί εξωτερικά το διακοπτάκι για να μπορώ να ανοιγοκλείνω το φωτισμό χωρίς να ανοίγω το κουτί.Βάζω και φωτό πως είναι το κουτί με και χωρίς το φωτισμό και στην πρόσοψη πως έβαλα το διακοπτάκι. 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Έκατσα χτές και ασχολήθηκα λίγο με το φωτισμό μέσα στο κουτί μου γιατί με το ψιλοφιμέ plexiglass που έχει το c70 δεν φαινόταν σχεδόν τίποτα μέσα.Δεν έψαξα να βρώ κάτι έτοιμο,είπα να φτιάξω κάτι μόνος μου.Πήρα λοιπόν απο ένα μαγαζί με ηλεκτρολογικά 1 μέτρο απλή ledοταινία,βρήκα και ένα απλό διακοπτάκι 2 θέσεων(on-off) και με κόστος λιγότερο και απο ένα καφέ έτοιμο το pc.Εκανα και μια ψιλομόντα στο κουτί για να μπεί εξωτερικά το διακοπτάκι για να μπορώ να ανοιγοκλείνω το φωτισμό χωρίς να ανοίγω το κουτί.Βάζω και φωτό πως είναι το κουτί με και χωρίς το φωτισμό και στην πρόσοψη πως έβαλα το διακοπτάκι. 'Ομορφο φίλε μπράβο. Το plexi νομίζω πρέπει να είναι η επόμενη κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα