Dinosfan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Dual Loop φιλε μ Λευτερη...Το ασπρο ρεζερβουαρ θα παρει κοκκινο παστελ και το μαυρο λευκο παστελ...εχω ξεφυγει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Dual Loop φιλε μ Λευτερη...Το ασπρο ρεζερβουαρ θα παρει κοκκινο παστελ και το μαυρο λευκο παστελ...εχω ξεφυγει Αντε αργεις τελειωσε το να το δουμε! Αγοραστε και καμια καλη φωτογραφικη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Ε εκει π λεγα να τελειωσω το 780Τ μου σκασε στα 200€ το 900D ε τι θα το αφηνα ....Ε ειναι προχειρη η φωτο ρε συ αυριο πρωι πρωι θα βγαλω σε καλητερη αναλυση... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αν εσκαγε με 200€ το 900D οταν εψαχνα και εγω κουτι , θα το επαιρνα, και θα εβαζα 2 μηχανηματα μεσα (μιας και παιρνει και 2 τροφοδοτικα ) Δεν ειμαι της υδροψυξης, οποτε καπως θα γεμιζε (εστω και με μανικετοκουμπα ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ε τωρα δεν εχει χωρο για πουκαμισο... Πιστεύω να βάλεις το παρακάτω Block έτσι?? Πάντως 2 μητρικές τις παίρνει άνετα. Σαν mATX δείχνει η MOBO στο θηρίο... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Εγώ να δω πότε θα κάτσω να στήσω την διπλή λούπα στην ντουλάπα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Πιστεύω να βάλεις το παρακάτω Block έτσι?? Πάντως 2 μητρικές τις παίρνει άνετα. Σαν mATX δείχνει η MOBO στο θηρίο... 12308037_1178543748825936_4244815998628959182_o.jpg μπα δεν παιζει ρε συ γτ πηρα αυτην την μητρικη για την εμφανιση της και ειναι χαζομαρα να βγαλω τα south και northbridge να πηγαινα τοτε σε πολυ φθηνοτερη μητρικη που δεν θα χε τα ψυχτρακια,,,θα παρω αυτο εδω το μπλοκ Εγώ να δω πότε θα κάτσω να στήσω την διπλή λούπα στην ντουλάπα εχεις ειδη αργησει μονο στα λογια θα μενεις.....??? με ενα τηλεφωνημα σε 2 μερες σου εχω ετοιμα και τα πλεξι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Το ξέρω ρε φίλε και σ`ευχαριστώ.Να μετρήσω πρώτα.Εγώ θέλω τρύπες και κάτω από την μητρική όχι μόνο πλάι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 γτ θες τρυπες??? τι ακριβως θα βιδωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ρε παιδιά άσπρες ddr4 που θα βρώ.? eshop/skroutz δεν έχει.Oι μόνες που βρήκα είναι κάτι geil whatever που είναι τεράστιες και έχουν και μπλέ πάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά άσπρες ddr4 που θα βρώ.? eshop/skroutz δεν έχει.Oι μόνες που βρήκα είναι κάτι geil whatever που είναι τεράστιες και έχουν και μπλέ πάνω. Ποιο άσπρες δεν υπάρχουν από αυτές στο Ελλαντα. In Europe.... http://www.ebay.com/itm/HyperX-FURY-White-16GB-2X8GB-Dual-Channel-DDR3-1866MHz-PC3-15000-DIMM-Desktop-/111563027971?hash=item19f9acb603:g:V6MAAOSwv-NWVDgG Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2016 από BlueBlood7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 γτ θες τρυπες??? τι ακριβως θα βιδωσεις? Περνάνε καλώδια απο κάτω και συνδέονται στην sabertooth 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ηρθε και μενα η δωρεαν αντικατασταση του side panel απο την nzxt λόγω γρατζουνιών. Απιστευτο after sales support. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ποιο άσπρες δεν υπάρχουν από αυτές στο Ελλαντα. In Europe.... http://www.ebay.com/itm/HyperX-FURY-White-16GB-2X8GB-Dual-Channel-DDR3-1866MHz-PC3-15000-DIMM-Desktop-/111563027971?hash=item19f9acb603:g:V6MAAOSwv-NWVDgG Οι ripjawsV δεν είναι άσπρες τις είδα :/ Ασημί είναι που απο κοντά είναι ακόμα πιο έντονο.Οι άλλες είναι ddr3 και αυτές έχω...Κάτι την έπιασε την κινγστον και σε ddr4 έχει μόνο μαύρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Οι ripjawsV δεν είναι άσπρες τις είδα :/ Ασημί είναι που απο κοντά είναι ακόμα πιο έντονο.Οι άλλες είναι ddr3 και αυτές έχω...Κάτι την έπιασε την κινγστον και σε ddr4 έχει μόνο μαύρες.. Ναι έχεις δίκιο σόρρυ. Ναι μόνο μαύρες έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα