Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με αυτην την λογικη κλεισε και το μεσα κομματι να φτιαξεις μια καλυπτρα τροφοδοτικου αλλιως δεν λεει

Αλλα θα σου παει ολο αυτο πανω ενα 30αρικο δεν ξερω αν αξιζει.Γτ αλλιως παρε ενα S340 

Ωραιο κουτακι την καρτουλα μου την παιρνει μεσα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εβρισκε ο ανεμιστηρας της ψυκτρας πανω στην καρτα γραφικων αλλα δεν ειχα προσεξει οτι ειναι οβαλ και ετσι πριν λιγο τον εβαλα ορθιο και πλεον εχει αποσταση.

tr-ty-150-large.jpg

• Like 2

Απλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι το S340 θα χωρέσει ίσα-ίσα τη ψύκτρα σου. Η NZXT αναφέρει έως 161mm ύψος, και αν αυτή είναι η Macho που βλέπω, είναι 162mm. Βέβαια η NZXT αναφέρει λιγότερο clearance, έχω δει Dark Rock Pro 3 (163mm) σε S340 και χώρεσε, αλλά σχεδόν φιλούσε το παράθυρο. Οπότε, να προσέξεις το fan να μην εξέχει από τo ύψος των heatpipes προς το παράθυρο, και αν εξέχει αν γίνετε να το σπρώξεις προς τη μεριά της mobo ακόμη καλύτερα. Αν ακουμπάει το fan έστω και λίγο στο παράθυρο και συντονίζει το κουτί ετοιμάσου για θόρυβο.

Πολύ ωραίο και συμμαζεμένο το κουτάκι, μπράβο!

• Like 2

To 900D σε "Under Construction" κατασταση. Η μητρικη φαινεται πολυυυυυ μικρη.Βεβαια ολο αυτο το κενο θα καλυφθει με την προσθηκη 2 κυλινδρικων ρεζερβουαρ

PC300653.jpg

PC300654.jpg

PC300655.jpg

Σε ντουλάπα έβαλες τη μητρική; Αν ήσουν μερακλής θα κρεμούσες και κάνα πουκαμισάκι απο δίπλα :P

• Like 5

Απλά να έχεις στα υπόψιν σου ότι το S340 θα χωρέσει ίσα-ίσα τη ψύκτρα σου. Η NZXT αναφέρει έως 161mm ύψος, και αν αυτή είναι η Macho που βλέπω, είναι 162mm. Βέβαια η NZXT αναφέρει λιγότερο clearance, έχω δει Dark Rock Pro 3 (163mm) σε S340 και χώρεσε, αλλά σχεδόν φιλούσε το παράθυρο. Οπότε, να προσέξεις το fan να μην εξέχει από τo ύψος των heatpipes προς το παράθυρο, και αν εξέχει αν γίνετε να το σπρώξεις προς τη μεριά της mobo ακόμη καλύτερα. Αν ακουμπάει το fan έστω και λίγο στο παράθυρο και συντονίζει το κουτί ετοιμάσου για θόρυβο.

Πολύ ωραίο και συμμαζεμένο το κουτάκι, μπράβο!

Το fan καποια στιγμη θα το αλλαξω γιατι το χρωμα ειναι χαλια και θα βαλώ παλι 140αρι μαλλον δυο θα βαλω οχι οβαλ αλλα τετραγωνα.

Απο την αλλη λεω τα λεφτα που θα δωσω για δυο καλα pwm fan βαζω κατι παραπανω πουλαω και την ψυκτρα μου και παιρνω καμια 280L η καμια Corsair υδροψυξη απο αγγελια.

• Like 4

Το fan καποια στιγμη θα το αλλαξω γιατι το χρωμα ειναι χαλια και θα βαλώ παλι 140αρι μαλλον δυο θα βαλω οχι οβαλ αλλα τετραγωνα.

Απο την αλλη λεω τα λεφτα που θα δωσω για δυο καλα pwm fan βαζω κατι παραπανω πουλαω και την ψυκτρα μου και παιρνω καμια 280L η καμια Corsair υδροψυξη απο αγγελια.

Aν σου πω εμφανισιακά είναι ωραίοι οι καφέ οβάλ?

Δένει το κουτί.

Aν σου πω εμφανισιακά είναι ωραίοι οι καφέ οβάλ?

Δένει το κουτί.

Θα προτιμουσα τετραγωνους να μην περισευουν απο την ψυκτρα.

Εβαλα ενα δεματικο να κραταει την καρτα γραφικων μην κρεμασει καλα εκανα η χαζομαρα;

DSC00314.jpg

• Like 2

Εβαλα ενα δεματικο να κραταει την καρτα γραφικων μην κρεμασει καλα εκανα η χαζομαρα;

DSC00314.jpg

Πολύ καλά έκανες! ;)

Δεν φαίνεται κίολας .

• Like 3

καλό το δεματικό, αλλά προσωπικά στο δικό μου χαλούσε την εμφάνιση. σαν τσόντα ήταν στο λευκό σύστημα που έχω. για αυτό και εγώ αποφάσισα να πουλήσω το μισό νεφρό μου να πάρω το Lian Li που βρήκα, και μπένει και κάθετα η κάρτα γραφικών :P

Και εγω κανενα Corsair 540 ηθελα να παρω  να το βαλω ξαπλα για να ειναι ορθια η καρτα γραφικων αλλα δεν ξερω αν θα βολεψει στο γραφειο μου.

DSC00314.jpg

Φτιάχνω για ένα φίλο κουτί, είχα το ίδιο πρόβλημα και το έλυσα ολίγον ανορθόδοξα με τα καλώδια αλλά δέν έχει θέμα τελικά. Στην δεύτερη photo φαίνεται το κρέμασμα, τέταρτη πέμπτη σαν να έστρωσε και βγήκε καλούτσικο το σχεδιάκι.

Παρεπιπτόντως το κουτί είναι aerocool κοστίζει 52 ευρά και δέν έχω δει τπτ καλύτερο σ'αυτά τα λεφτά.

post-182716-0-69684900-1452025210_thumb.jpg

post-182716-0-16665400-1452025251_thumb.jpg

post-182716-0-71364900-1452025286_thumb.jpg

post-182716-0-66547700-1452025320_thumb.jpg

post-182716-0-35153400-1452025349_thumb.jpg

Σε ντουλάπα έβαλες τη μητρική; Αν ήσουν μερακλής θα κρεμούσες και κάνα πουκαμισάκι απο δίπλα :P

Ε τωρα δεν εχει χωρο για πουκαμισο...

12465800_1040675609317725_61705040355371

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...