veldi1973 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που είδα swiftech σκέφτηκα ότι πρέπει να στείλω για rma την δική μου.Κάνε μια τούμπα την φώτο είναι ανάποδα Διορθωθηκε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Πήρα ένα σπρέι συμπιεσμένου αέρα και αφού το καθάρισα λίγο (μετά από 14 μήνες χωρίς φίλτρα ήταν μες στην μπίχλα) έγινε έτσι : 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μεγειά το καρτόνι amd expert . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMD Expert Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Μεγειά το καρτόνι amd expert . Κάποτε είχα amd cpu + amd igpu, τώρα intel cpu και nvidia gpu χαχαχα Ευχαριστώ πολύ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannaros_mes Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2015 Έφτασε η ώρα για το μεγάλο βήμα... Σιγά σιγά μαζεύονται τα κομμάτια και ξεκινώ για το πρώτο μου custom loop. 23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kaklikos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2016 Χρονια πολλα σε ολα τα παιδια του φορουμ! Ευχομαι σε ολους καλη χρονια με υγεια και πανω απ ολα τα καλυτερα builds του κοσμου! 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Με την 390 Nitro πλεον και με πληκτρολογιο ποντικι ασορτι με το γραφειακι. Ναι ειμαι αριστεροχειρας αρα εξυπνος. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BabisTs Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Με την 390 Nitro πλεον και με πληκτρολογιο ποντικι ασορτι με το γραφειακι. Ναι ειμαι αριστεροχειρας αρα εξυπνος. Είσαι jet φίλος!!!Ωραίος... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Λεφτέρη βλέπω πολύμπριζο. Αν δεν έχεις ups πάρε. Είναι κρίμα να τρέχεις αν γίνει η στραβή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Με την 390 Nitro πλεον και με πληκτρολογιο ποντικι ασορτι με το γραφειακι. Ναι ειμαι αριστεροχειρας αρα εξυπνος. like στο όλο PC.Ωραία οθόνη.Βλέπω 390 μιλάμε για gamer.Οπότε άλλαξε γραφείο γρήγορα γιατί σε βλέπω με θέματα μέσης μεγαλώνοντας. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 like στο όλο PC.Ωραία οθόνη.Βλέπω 390 μιλάμε για gamer.Οπότε άλλαξε γραφείο γρήγορα γιατί σε βλέπω με θέματα μέσης μεγαλώνοντας. Δεν παιζω καθολου παιχνιδια ο γιος μου κανενα mame arcade games που του εχω βαλει με περιπου 1500 παιχνιδια. Το γραφειο εκανα αμαν για να το βρω γιατι το δωματιο που ηταν γραφειο εχει γινει παιδικο και γυρναω σαν την αδικη καταρα απο δωματιο σε δωματιο. Λεφτέρη βλέπω πολύμπριζο. Αν δεν έχεις ups πάρε. Είναι κρίμα να τρέχεις αν γίνει η στραβή. Που να το βαλω δεν εχω χωρο. Το ξεβρακωσα τωρα και υδροψυξη παιρνει. Δεν θα βαλω. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Που να το βαλω δεν εχω χωρο. Το βάζεις και από την έξω πλευρά ή αν τραβήξεις λίγο προς τα αριστερά το κουτί το βάζεις στη θέση του πολύμπριζου. Αν θέλεις να μετακινήσεις το τραπεζάκι το βάζεις μπροστά από το κουτί. Όλα τα καλά χωράνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Το βάζεις και από την έξω πλευρά ή αν τραβήξεις λίγο προς τα αριστερά το κουτί το βάζεις στη θέση του πολύμπριζου. Αν θέλεις να μετακινήσεις το τραπεζάκι το βάζεις μπροστά από το κουτί. Όλα τα καλά χωράνε Δεν το εχω ψαξει καθολου να δω μεγεθος κλπ αν θα παρω θα τραβηξω μπροστα το κουτι εκει που ειναι το πολυμπριζο και θα το βαλω απο πισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2016 Πολύ καλές επιλογές! Θα άλλαζα μόνο τον φωτισμό αντί μπλε λευκό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα