alldaynews Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εύλογες οι απορίες.Ναι με τους ακρυλικούς είναι πιο μανούρα οποιαδήποτε αλλαγή.Εγώ ότι corsair είχα πάνω τους έβγαλα και έβαλα τους sharkoon shark blades εκτός από 3 arctic που θα αλλάξουν και αυτοί.Oι noctua δεν το συζητώ φοβεροί πανάκριβοι και μπεζ που μας χαλάει όταν φτιάχνουμε ένα χρώμα ή διχρωμία.Εχω 9 ανεμιστήρες και είμαι χαμηλά σε θόρυβο.Γυρω στα 28 με 30 db 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 To κακο με το ακρυλικο ειναι αυτο οτι αν θελεις να αλλαξεις Hardware σου βγαινει η πιστη γτ θελει λυσιμο ολη η λουπα ενω με τους πλαστικους απλα ξεκουμπωνεις.Σκεψου οτι μας πηρε πανω απο 6 ωρες να στησουμε την λουπα.Η ανταμοιβη στον κοπο μας αυτο το ωραιο αποτελεσμα.Βεβαια αμα στησεις σωστα την λουπα με 1-2 βανες στα σωστα σημεια αδειαζεις σε δευτερολεπτα.Τα sharkoon fan blades πρεπει να νε οτι καλητερο.Στις 1000 στροφες αθορυβοι με στατικη πιεση που φτανει τα 2,4.Εγω απο προσωπικα απογοητευτικα με τα Vardar φανακια της ΕΚ.Πολυ φασαρια και καθολου αποδοτικα.Απο προσωπικη εμπειρεια με τα 2 φανακια στην καρτα γραφικων να καταλαβεις με τα Vardar εφτασα 25-26 βαθμους ,ενω οταν εβαλα τα sharkoon επεσα 4 με 5 βαθμους.Ναι οποιος αμφισβητει οτι ειμαι στους 20 βαθμους μπορω να στειλω και φωτο.Τωρα με το κρυο εχω δει κατι 18 αρια 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Σε σχεση με το προυγουμενο H440 οχι με το 750D.......λαθος διατυπωση Τα led ειναι λευκα, στη φωτο μπλεδιζουν. Ευχαριστω για τα καλα σου λογια! Πήγαινα να σχολιάσω την λάθος διατύπωση (ως πρώην χρήστης του 750D) αλλά είδα το διόρθωσες. Για πες για το V2 οι διαφορές είναι αυτές που αναφέρεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king_k Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Πήγαινα να σχολιάσω την λάθος διατύπωση (ως πρώην χρήστης του 750D) αλλά είδα το διόρθωσες. Για πες για το V2 οι διαφορές είναι αυτές που αναφέρεις ? Fixed Οι διαφορες του V2 με το προυγουμενο ειναι: λιγο μεγαλυτερες διαστασεις του κουτιου/μεγαλυτερες γριλιες στα καπακια πανω και μπροστα για καλυτερο αερισμο αλλαγη του fan hub σε pwm (μεχρι 8 fans αν θυμαμαι καλα) υποστηριξη μεχρι 10HDD/12SSD, ανοιξαν τρυπες στα trays και μπορουν να μπουν σκληροι και απο την πανω και απο την κατω πλευρα ελαφρως φιμε παραθυρο σε σχεση με πριν καινουργια βαφη στο εξωτερικο μερος του κουτιου fingerprint resistant (το εσωτερικο παραμενει το ιδιο) Περισσοτερα εδω https://www.overclockers.co.uk/nzxt-h440-new-2015-edition-case-matte-black-ca-172-nx.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=q36Ma_y5NTo Αυτά τα fan ξέρουμε ποια είναι ? (στο 15' φαίνονται) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=q36Ma_y5NTo Αυτά τα fan ξέρουμε ποια είναι ? (στο 15' φαίνονται) Λογικά είναι σαν τον παρακάτω. Ο Tinytomlogan είναι παιδί της Corsair... http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-led-white-high-static-pressure-120mm-fan-single-pack-p-PER.814862 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 το κακο ειναι οτι το 1151 θα ειναι ξεπερασμενο σε εναν χρονο.ειδικα αν οι τιμες των 6core skylake ειναι χαμηλες Μα δεν θα είναι Skylake, και το Χ99 το σκοτώνουν νωρίς αυτή την φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Λογικά είναι σαν τον παρακάτω. Ο Tinytomlogan είναι παιδί της Corsair... http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-led-white-high-static-pressure-120mm-fan-single-pack-p-PER.814862 Είναι λευκά όμως ? γιατί εμένα μου φαίνονται μπλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Αδελφέ stathisgtr, ώρα να πουλήσουμε το μισό νεφρό μας 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalidor Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Ηρθε χτες το νεο κουτι...υστερα απο το πληρες μονταρισμα αυτες ειναι οι φωτος για το νεο ετος.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Megatontnt Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 και το δικο μου προσφατο built με 6700κ και 980τι 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veldi1973 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Η swiftech h220 παρέδωσε πνεύμα και έγινε αλλαγή με EK predator 240 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2015 από veldi1973 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα που είδα swiftech σκέφτηκα ότι πρέπει να στείλω για rma την δική μου.Κάνε μια τούμπα την φώτο είναι ανάποδα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Πρεπει σιγα σιγα να βρω καμια Corsair 100i 110i γιατι η Macho Zero με στριμωχνει την τη R9 390 G1 που πηρα. Η τουλαχιστον να αλλαξω τον ανεμιστηρα με τετραγωνο να μην ακουμπαει στην καρτα. 14 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2015 Όντως το γαιδούρι προκαλεί ασφυξία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα