Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εύλογες οι απορίες.Ναι με τους ακρυλικούς είναι πιο μανούρα οποιαδήποτε αλλαγή.Εγώ ότι corsair είχα πάνω τους έβγαλα και έβαλα τους sharkoon shark blades εκτός από 3  arctic που θα αλλάξουν και αυτοί.Oι noctua δεν το συζητώ φοβεροί πανάκριβοι και μπεζ που μας χαλάει όταν φτιάχνουμε ένα χρώμα ή διχρωμία.Εχω 9 ανεμιστήρες και είμαι χαμηλά σε θόρυβο.Γυρω στα 28 με 30 db

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

To κακο με το ακρυλικο ειναι αυτο οτι αν θελεις να αλλαξεις Hardware σου βγαινει η πιστη γτ θελει λυσιμο ολη η λουπα ενω με τους πλαστικους απλα ξεκουμπωνεις.Σκεψου οτι μας πηρε πανω απο 6 ωρες να στησουμε την λουπα.Η ανταμοιβη στον κοπο μας αυτο το ωραιο αποτελεσμα.Βεβαια αμα στησεις σωστα την λουπα με 1-2 βανες στα σωστα σημεια αδειαζεις σε δευτερολεπτα.Τα sharkoon fan blades πρεπει να νε οτι καλητερο.Στις 1000 στροφες αθορυβοι με στατικη πιεση που φτανει τα 2,4.Εγω απο προσωπικα απογοητευτικα με τα Vardar φανακια της ΕΚ.Πολυ φασαρια και καθολου αποδοτικα.Απο προσωπικη εμπειρεια με τα 2 φανακια στην καρτα γραφικων να καταλαβεις με τα Vardar εφτασα 25-26 βαθμους ,ενω οταν εβαλα τα sharkoon επεσα 4 με 5 βαθμους.Ναι οποιος αμφισβητει οτι ειμαι στους 20 βαθμους μπορω να στειλω και φωτο.Τωρα με το κρυο εχω δει κατι 18 αρια :D

• Like 3

Σε σχεση με το προυγουμενο H440 οχι με το 750D.......λαθος διατυπωση ;)

WP_20151217_17_19_29_Pro_zpsjn4apl7v.jpg

Τα led ειναι λευκα, στη φωτο μπλεδιζουν.

Ευχαριστω για τα καλα σου λογια!

Πήγαινα να σχολιάσω την λάθος διατύπωση (ως πρώην χρήστης του 750D) αλλά είδα το διόρθωσες. Για πες για το V2 οι διαφορές είναι αυτές που αναφέρεις ?

Πήγαινα να σχολιάσω την λάθος διατύπωση (ως πρώην χρήστης του 750D) αλλά είδα το διόρθωσες. Για πες για το V2 οι διαφορές είναι αυτές που αναφέρεις ?

Fixed ;)

Οι διαφορες του V2 με το προυγουμενο ειναι:

λιγο μεγαλυτερες διαστασεις του κουτιου/μεγαλυτερες γριλιες στα καπακια πανω και μπροστα για καλυτερο αερισμο

αλλαγη του fan hub σε pwm (μεχρι 8 fans αν θυμαμαι καλα)

υποστηριξη μεχρι 10HDD/12SSD, ανοιξαν τρυπες στα trays και μπορουν να μπουν σκληροι και απο την πανω και απο την κατω πλευρα

ελαφρως φιμε παραθυρο σε σχεση με πριν

καινουργια βαφη στο εξωτερικο μερος του κουτιου fingerprint resistant (το εσωτερικο παραμενει το ιδιο)

Περισσοτερα εδω https://www.overclockers.co.uk/nzxt-h440-new-2015-edition-case-matte-black-ca-172-nx.html

https://www.youtube.com/watch?v=q36Ma_y5NTo

Αυτά τα fan ξέρουμε ποια είναι ? (στο 15' φαίνονται)

Λογικά είναι σαν τον παρακάτω. Ο Tinytomlogan είναι παιδί της Corsair... :)

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-led-white-high-static-pressure-120mm-fan-single-pack-p-PER.814862

το κακο ειναι οτι το 1151 θα ειναι ξεπερασμενο σε εναν χρονο.ειδικα αν οι τιμες των 6core skylake ειναι χαμηλες

Μα δεν θα είναι Skylake, και το Χ99 το σκοτώνουν νωρίς αυτή την φορά.

Λογικά είναι σαν τον παρακάτω. Ο Tinytomlogan είναι παιδί της Corsair... :)

http://www.e-shop.gr/corsair-air-series-sp120-led-white-high-static-pressure-120mm-fan-single-pack-p-PER.814862

Είναι λευκά όμως ?  γιατί εμένα μου φαίνονται μπλε   :unsure:

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Τώρα που είδα swiftech σκέφτηκα ότι πρέπει να στείλω για rma την δική μου.Κάνε μια τούμπα την φώτο είναι ανάποδα

• Like 2

Πρεπει σιγα σιγα να βρω καμια Corsair 100i 110i γιατι η Macho Zero με στριμωχνει την τη R9 390 G1 που πηρα.

Η τουλαχιστον να αλλαξω τον ανεμιστηρα με τετραγωνο να μην ακουμπαει στην καρτα.

DSC00231.jpg

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...