alldaynews Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Πολύ καλό αν και δεν περίμενα κάτι λιγότερο!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα! Επιστροφή με καλύπτρες τροφοδοτικού-δίσκων. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που μου'φερε νωρίτερα τις γιορτές στο σπίτι κι ο λόγος για τον Doc1355.. Καυλωτικοοοοό? DSC085401.JPGDSC085352.JPG Κάτι σε Φουσέκη μου θυμίζει αυτό. Υπέροχο..!! Πώς και δεν πήγες σε full custom loop btw,μιας και η EK αν δεν κάνω λάθος έχει τσιμπιμένη τιμή.Mε λίγα παραπάνω πάει custom loop. Μια απορία και ας απαντήσει όποιος ξέρει.H predator έχει ανταλακτικά.? π.χ αν πάθει κάτι η αντλία υπάρχει ξεχωριστά να πάρεις άλλη(αν υποθέσουμε πως δεν έχεις εγγύηση).? Επίσης πόσο εύκολο είναι να λλάξεις σωλήνες να ξαναγεμήσεις κλπ κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι σε Φουσέκη μου θυμίζει αυτό. Υπέροχο..!! Πώς και δεν πήγες σε full custom loop btw,μιας και η EK αν δεν κάνω λάθος έχει τσιμπιμένη τιμή.Mε λίγα παραπάνω πάει custom loop. Μια απορία και ας απαντήσει όποιος ξέρει.H predator έχει ανταλακτικά.? π.χ αν πάθει κάτι η αντλία υπάρχει ξεχωριστά να πάρεις άλλη(αν υποθέσουμε πως δεν έχεις εγγύηση).? Επίσης πόσο εύκολο είναι να λλάξεις σωλήνες να ξαναγεμήσεις κλπ κλπ Νίκος Κάλαντας του Καβουρδίρη του Κώστα. Την πήρα απο συμφορουμίτη σε αγγελία, μισή τιμή χωρίς υπερβολές κι έχει ακόμα εγγύηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μεγειά φίλε Χρήστο,πολύ όμορφα έκατσαν τελικά Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Μεγειά φίλε Χρήστο,πολύ όμορφα έκατσαν τελικά Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! και λίγα λέω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Θέλω και εγώ τα ίδια κομμάτια για το enthoo pro Άριστη δουλειά πολύ ωραίο αποτέλεσμα μπράβο σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα! Επιστροφή με καλύπτρες τροφοδοτικού-δίσκων. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που μου'φερε νωρίτερα τις γιορτές στο σπίτι κι ο λόγος για τον Doc1355.. Καυλωτικοοοοό? DSC085401.JPGDSC085352.JPG Μπραβο φιλε,πανεμορφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
featherbrain Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα! Επιστροφή με καλύπτρες τροφοδοτικού-δίσκων. Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον άνθρωπο που μου'φερε νωρίτερα τις γιορτές στο σπίτι κι ο λόγος για τον Doc1355.. Καυλωτικοοοοό? DSC085401.JPGDSC085352.JPG Υπέροχο πραγματικά!! Ο άγιος Βασίλης ήταν γενναιόδωρος απότι φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NissanFan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2015 Για ακομα μια φορα ο Doc εκανε κατι κορυφαιο..συγχαρητηρια και στο μαστορα και στον κατοχο..να το χαιρεσαι! Πανεμορφο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Μπράβο ρε Doc,ταλέντο είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 wtf :S 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Ένας σεισμός να γίνει bb pc, γραφείο, οθόνη και ότι άλλο υπάρχει πάνω . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Παίδες ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Σήμερα έπεσε πλέξιμο... :P Πριν συνεχίσω, θέλω γνώμες αν είναι ωραία η εναλλαγή μαύρου κόκκινου και στις κλωστές ή να προτιμήσω ένα χρώμα?? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Η εναλλαγή είναι όλα τα λεφτά, σπάει την μονοτονία που θα προσέδιδε η χρήση μόνο του κόκκινου ή του μαύρου αντίστοιχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα