alldaynews Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με dino ακόμη καλύτεροι και πιο ήσυχοι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Πηρε το ματι μου αυτους εδω: https://www.youtube.com/watch?v=ymE_Fpu5OPo Επεισης βγηκαν οι αντιστοιχοι 140αρηδες ο οποιοι ειναι RGB https://www.youtube.com/watch?v=LAOsfMXrMgM Θα συμφωνήσω με dino ακόμη καλύτεροι και πιο ήσυχοι. Τι γινεται με σενα το 900D συνεχιζετε η παμε για Desk Case? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Την κάρτα γραφικών την έχεις βάλει με extender λογικά. Το extender σου κόβει το pci express x16 ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο? Ρωτάω γιατί θέλω να βάλω και εγώ. Όπως βλέπεις, την ώρα του screenshot έτρεχε σε x1. Το x16 που βλέπεις είναι το potential της κάρτας, όχι το τρέχον. Τρέξε κάτι απαιτητικό και δες πάλι πόσο λέει. Με x1 θα έχεις σεβαστή πτώση στις επιδόσεις. Επανέρχομαι με απαντήσεις,είχα κάνει το εξής Τραγικό επειδή μου έδινε 2 slot x16 η μητρική,για θέμα εικαστικής το ειχα βάλει στο δεύτερο,πράγμα που με τον extender μου έριχνε το Pci στο x1 τώρα το έβαλα σωστά στο #1 Pci και όλα διορθώθηκαν. Του λόγου.. και η διαφορά για όποιον ενδιαφέρει στο osX Cinebench 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Τι γινεται με σενα το 900D συνεχιζετε η παμε για Desk Case? Τώρα λόγο συνεχούς ωραρίου και τρέξιμο με τα δημοτικά δρώμενα δεν προλαβαίνω.Με βλέπω από το νέο χρόνο να ξεκινάω. Καλημέρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Καλησπέρα! Για να μην ανοίγω νέο θέμα για μια τέτοια ερώτηση, ερωτώ εδώ. Στα exhaust fans θέλουμε φίλτρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Όχι. Ίσως μόνο αν είναι στο πάνω μέρος του κουτιού και ο υπολογιστής μένει αρκετές ώρες κλειστός. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Το πολύ πολύ βάζεις κάτι όταν είναι κλειστό στο πάνω μέρος για να καλύψεις το μέρος.Το έκανα παλιά σε ένα κουτί που δεν είχε κάποιο φίλτρο. Αν και πόσο σκόνη να μπει πια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα λόγο συνεχούς ωραρίου και τρέξιμο με τα δημοτικά δρώμενα δεν προλαβαίνω.Με βλέπω από το νέο χρόνο να ξεκινάω. Καλημέρα ' Ετσι οπως φτασαμε με βλεπω να τελειωνω πρωτος.Εβαλα το ενα κομματι ακρυλικου που συνδεει το ψυγειο με 5,25 rezervoir.Εκει π μ την ελεγες μετα απο μηνες φαινεται να ολοκληρωνω πρωτος Αντε να ερθει ο Αγιος Βασιλης να μας φερει και το μπλοκ επεξεργαστη ...Allday το σκεφτεσαι τελικα για Desk Case? 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θα το κάνω δεν το σκέφτομαι απλώς φίλε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Θα το κάνω δεν το σκέφτομαι απλώς φίλε!!!! Και θα αφήσεις την ντουλάπα το 900άρι? Κρίμα είναι, τουλάχιστον μεταφέρεται εύκολα σε σχέση με το γραφείο. Αλλά σαν εμφάνιση ξεκάθαρα desk case! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Και θα αφήσεις την ντουλάπα το 900άρι? Κρίμα είναι, τουλάχιστον μεταφέρεται εύκολα σε σχέση με το γραφείο. Αλλά σαν εμφάνιση ξεκάθαρα desk case! Θα το εχει για underwear storage 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι θα την κάνω και την ντουλάπα χαμένη δεν θα πάει μπορεί να στήσω κάτι για το μαγαζί :-D Είναι και πιο εύκολο στην χρήση πιστεύω ένα desk pc Για αλλαγές εννοώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ευχομαι γρηγορα να μπορεσεις να υλοποιησεις το Desk Pc. Πολυ μου αρεσει να τα βλεπω αλλα θελουν καμποσο χρονο,οποτε αναμενουμε Οσο για την ντουλαπα, αν την πουλησεις εχεις βγαλει το desk pc σε φραγκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Ευχομαι γρηγορα να μπορεσεις να υλοποιησεις το Desk Pc. Πολυ μου αρεσει να τα βλεπω αλλα θελουν καμποσο χρονο,οποτε αναμενουμε Οσο για την ντουλαπα, αν την πουλησεις εχεις βγαλει το desk pc σε φραγκα Το σκέφτομαι και αυτό μη νομίζεις 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 #FINAL 22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα