MoviemakerGr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 είμαι 42 και με μπαλονάκι εδώ και 4 χρόνια. κομμάντο ήμουν από το 1992 μέχρι το 1997 άσε μας βρε γατάκι Έχεις βάλει κανένα Jameson μέσα και κρυφοπινεις από την κυρα μου φαίνεται .. χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Έχεις βάλει κανένα Jameson μέσα και κρυφοπινεις από την κυρα μου φαίνεται .. χαχα ούτε κυρά ούτε σκυλιά ούτε παιδιά ούτε γατιά έχω. viva la μπακουριστάν 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Εμενα η κυρα μεχρι να κανω το pc ειχε πολυ καλυτερο pc απο εμενα... Αυτο και αν ειναι ανεπιτρεπτο... Της τσολεψα την καρτα γραφικων λοιπον για αντιποινα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Mια γρήγορη ερώτηση. Σε κουτί με μόνο 2 120άριδες, ένα μπρος και έναν πίσω, μπορώ να βάλω 240άρι ψυγείο? Χμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Πώς και τι fittings μπαίνουν εδώ?? http://www.amazon.com/Swiftech-MCP655TM-Laing-Vario-controller/dp/B001G6S1JY Θα φτιάξω 2πλή λούπα τελικά.Εχω τα πάντα πλέον εκτός αν πρέπει να αλλαχτεί το τοπ στην swiftech Mια γρήγορη ερώτηση. Σε κουτί με μόνο 2 120άριδες, ένα μπρος και έναν πίσω, μπορώ να βάλω 240άρι ψυγείο? Χμμμ Για βάλε καμια φώτο professor αν μπορείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Για βάλε καμια φώτο professor αν μπορείς Πήρα ιδέα απο Και λέω δεν μαμιέται. Mετά από πολλά ανταλλακτικά σιδηροπριονάκια... Bonus το ανεμιστηράκι στα VRM που λέγαμε τις προάλλες. Ghetto, ε? Tα ποδαράκαι είναι με κόλλα δύο συστατικών-τσιμέντο. Tώρα crunchάρω DATA με θερμοκρασίες μέχρι 48 βαθμούς 16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τους σωληνες πως του περασες απο τις τριπες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 τους σωληνες πως του περασες απο τις τριπες?? Εκοψα απο την μεριά του τροφοδοτικού ένα Τ, το λύγισα, πέρασα τους σωλήνες και μετά το έβαλα στην αρχική του θέση Δεν φαίνεται καθόλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Sheogorath μακράν από τα καλύτερα και πιο προσεγμένα ghetto mods, να το χαίρεσαι το μηχάνημα, δεινόσαυρος αλλά ικανός . 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2015 Sheogorath μακράν από τα καλύτερα και πιο προσεγμένα ghetto mods, να το χαίρεσαι το μηχάνημα, δεινόσαυρος αλλά ικανός . Eυχαριστώ! Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που το αλλάζω για πολύ καιρό, κάθε φορά που ζουλιέμαι για να το φτιάξω με τα λουκανικοδάχτυλά μου, σπάζομαι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το λοιπόν. έλεγα να βάλω την Η110i GTX το ΣΚ αλλά ψιλοαπογοητεύτικά καθώς αν και υποτίθεται ίδια ψυγεία (σε διαστάσεις) με τις Η110 (που είχα) και H110i GT δεν μπαίνει. Τι λέτε να κάνω ? Επιστροφή και αλλαγή με την H110i GT, μοντάρισμα στο C70 για να μπεί ?... Δεν θα ήθελα να πάω τώρα σε αλλαγή case . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Το λοιπόν. έλεγα να βάλω την Η110i GTX το ΣΚ αλλά ψιλοαπογοητεύτικά καθώς αν και υποτίθεται ίδια ψυγεία (σε διαστάσεις) με τις Η110 (που είχα) και H110i GT δεν μπαίνει. Τι λέτε να κάνω ? Επιστροφή και αλλαγή με την H110i GT, μοντάρισμα στο C70 για να μπεί ?... Δεν θα ήθελα να πάω τώρα σε αλλαγή case . Πάρε παράδειγμα απο μένα, πιές δύο ρακές παραπάνω, πάρε ένα σιδηροπρίονο και... Xτύπα το αλύπητα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 μωρέ να το χτυπήσω. αλλά λόγω ότι καπνίζω στο δωμάτιο το κόβω μετά από κανά μήνα να κιτρινίζει, άσε που το θέλω σε λευκό για να ταιριάζει με τα υπόλοιπα εξαρτήματα. οπότε να πάρω σπρέι και να το βάψω εγώ, δύσκολο ως χλωμό Ρε κοψε το καπνισμα λεμεεεεεεεεεεεεεεε..... Βασιλη ας τα σαπια με τα 540 και παρε το tharmaltake.Kαι αν εχουμε θεμα με σκονες και αλλα θα βαλουμε καλσον για φιλτρα.Μην αγχωνεσαι,ολα τα εχω σκεφτει... :devil: :devil: :devil: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2015 Εκοψα απο την μεριά του τροφοδοτικού ένα Τ, το λύγισα, πέρασα τους σωλήνες και μετά το έβαλα στην αρχική του θέση Δεν φαίνεται καθόλου. Μεγεια!!! η nepton ειναι φανταστικη. Μ αρεσε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Πώς και τι fittings μπαίνουν εδώ?? http://www.amazon.com/Swiftech-MCP655TM-Laing-Vario-controller/dp/B001G6S1JY Θα φτιάξω 2πλή λούπα τελικά.Εχω τα πάντα πλέον εκτός αν πρέπει να αλλαχτεί το τοπ στην swiftech Για βάλε καμια φώτο professor αν μπορείς H αντλια δεχεται τα παλια ρακορ 1/2 Barb... η θα ανοιξεις την τρυπα για να παιρνει τα G1/4 η αλλαξε τοπ να ησυχασεις Πηραν τα αυτια μου ειδηση για διπλη λουπα τι εγινε allday σε εβαλα στην μπριζα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2015 από Dinosfan 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα