Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 αντε να δειξω και εγω το δικο μου λιγο παλιο κουτι και πραγματικα δεν νομιζω να γινεται καλυτερο cable management για τους χωρους του.. εχω αφαιρεσει ενα πλαινο οριζοντιο σιδερο που βρισκοταν πανω απο τα πισω ανεμηστηρακια για να μπει η υδροψυξη..εχω φτιαξει στο 230mm πλαινο fan ενα φιλτρο απο λεπτο υφασμα, εχω βαλει εναν διαδρομο κατω για να κρυψω τα καλωδια που μπαινουν στην mobo, αλλαξα motherboard και περιμενω τροφοδοτικο! αυτα.. Sopranara αθάνατη? Ωραίος! Θα ανεβάσω κι εγώ όπου νά 'ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αλλαξε το project.Σε κάτι τέτοιο θα πάω με ακρυλικους.Εχω το γραφείο τα πλαινά θα φτιάξω Allday τελικα εσυ χειροτερος απο μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Θειο,αμα φτιαξω κι'εγω,θα μου κανεις και μενα τετοιο δωρο? αν είναι ανηψιέ να φτιάξεις κάτι παρόμοιο, εννοείται. τώρα που πλησιάζει και η γιορτή μου. να μοιράζω κομφλέρ σε μπλεδάκι για να ταιριάζει με το χρώμα της θάλασσας που έχει η πόλη σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Αυτό ξαναπέστο βρε Κωνσταντίνε χαχαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2015 τελικα με βλεπω να ολοκληρωνω εγω πρωτος...απο parts υδροψυξης αν υπαρχει τιποτα μ λες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Χρήστος15 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Καλημέρα στην παρέα. Ρε παιδιά για πείτε μου την άποψη σας να δώσω το enthoo pro και τι να πάρω? Δεν θέλω θέσεις 5,25 και απο δίσκους άντε να έχω δύο ssd ή έναν ssd και ένα hdd. Καημό το έχω το corsair 540air. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Θες κουτί ? αλλά θα τα χώσεις ! Πάρε κουτί > http://www.e-shop.gr/case-phanteks-enthoo-evolv-atx-midi-tower-black-p-PER.815643 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 άνθρωπος που ασχολείται με hackintosh(MoviemakerGR) μην τον εμπιστεύεσαι ένα απλό κουτάκι για να βάλεις τα καλούδια σου είναι αυτό http://www.e-shop.gr/case-thermaltake-core-x9-atx-cube-black-window-p-PER.815809 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MoviemakerGr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 άνθρωπος που ασχολείται με hackintosh(MoviemakerGR) μην τον εμπιστεύεσαι ένα απλό κουτάκι για να βάλεις τα καλούδια σου είναι αυτό http://www.e-shop.gr/case-thermaltake-core-x9-atx-cube-black-window-p-PER.815809 Ωραίος αλλα δεν το ειπες σωστά,άνθρωπο που πηγε και έστησε το P5 μην εμπιστεύεται,οχι άνθρωπο Hackint0chi. :lol: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 One does not simply give the enthoo pro!!! Αλλα αν θες να το δωσεις , μαλλον για κυβακι ή για το evolv σε κοβω οπως ειπε ο μουβιμεικερ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Αν ισχύει η υπογραφή του φίλου, προφανώς με ATX ΜΒ δεν μπορεί να πάει σε κυβάκι mATX, κλπ. Θέλει κουτί που να δέχεται κανονικό μέγεθος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 για κύβο και να δέχεται μητρική ΑΤΧ, ή το Thermaltake Χ9 που πόσταρα ή το Corsair 540. Δεν έρχεται κάτι άλλο στο μυαλό μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το 540 θελω και εγω καποια στιγμη να το παρω αν μπορει να μπει μεσα η soc force Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vassilis018 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 και εγώ ακύρωσα το X9 πολλά τα λεφτά και δεν έχω σκοπό να κάνω custom υδρόψυξη με σωλήνες αποχέτευσης οπότε από εβδομάδα θα παραγγείλω το 540 σε λευκό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Μια χαρα ειναι το κουτακι σου γιατι να το αλλαξεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα