alldaynews Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τελικά θα βάλω 12αρι 16αρι χαλκοσωλήνα.Το ξέρω είναι μπελαλίδικος και δεν μπαινοβγαίνει εύκολα αλλα θα βγεί ωραίο αποτέλεσμα Σκεφτόμουν για 16αρι αλλα βρήκα αντάπτορα από 12 σε 16 οποτε και διπλά έξοδα σε fittings Αλλα να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί ποιά είναι τα σωστά fittings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Τελικά θα βάλω 12αρι χαλκοσωλήνα.Το ξέρω είναι μπελαλίδικος και δεν μπαινοβγαίνει εύκολα αλλα θα βγεί ωραίο αποτέλεσμα Σκεφτόμουν για 16αρι αλλα βρήκα αντάπτορα από 12 σε 16 οποτε και διπλά έξοδα σε fittings Αλλα να πω την αλήθεια έχω μπερδευτεί ποιά είναι τα σωστά fittings Θα ιονίζεται τρομερά γρήγορα το νερό! Προσοχή μετά τον μήνα πιθανή διαρροή σκοτώνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ωχχχχχχχ μη μου λες τέτοια.Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση για να το αποφύγω professor?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ωχχχχχχχ μη μου λες τέτοια.Και τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση για να το αποφύγω professor?? Koίτα, προσωπική εμπειρία απο WaterCool δεν έχω μεγάλη, αλλά το νερό/υγρό παρασέρνει τα ιόντα από το μέταλλο και καθίσταται ηλεκτρικά αγώγιμο. Άλλο αυτό να γίνεται μόνο στα μπλόκ και τα ψυγεία και άλλο να γίνεται και στις σωληνώσεις (ειδικά στις γωνίες, όπου πέφτει με φόρα και αλλάζει κατεύθυνση). Λογικά με ειδικά υγρά (απιονιστικά?) στο υγρό υδρόψυξης θα καθυστερήσει το πρόβλημα αρκετά, αλλά εγώ προσωπικά δεν θα συμβούλευα μεταλλικές σωληνώσεις. Η ίδια η Nvidia όμως τις προτείνει στο youtube (έχει video με tutorial), οπότε όσο δεν υπάρχουν διαρροές είσαι μια χαρά. Though far as I know, De-Ionized water is an even purer form of Distilled. What causes water to conduct is the minerals in it, pure H20 doesnt conduct electricity. So to me, if anything properly de-ionized water would be purer than Distilled. The all knowing Wikipedia seems to back me up. http://en.wikipedia.org/wiki/Purified_water Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ωραιο αλλα νομιζω μονο σε νικελ 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Εγώ θα τις βάψω κιτρινόμαυρες φίλε Κωνσταντίνε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Σε προλαβαινω παντως, αυριο μπαινει η πρωτη λουπα στην καρτα γραφικων...κερναω καφεδακι αν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Δυστυχώς δουλεύω αδερφέ Καλή αρχή Κωνσταντίνε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos7515 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 update Υπολογιστής μέσα σε ένα γραφείο ( μεταλλικό χειροποίητο φτιαγμένο ) ASUS X99-DELUXE/U3.1 INTEL CORE I7-5820K RAM CORSAIR CMK16GX4M4B3000C15R VENGEANCE LPX RED 16GB (4X4GB) DDR4 3000MHZ EK WATER BLOCKS EK-SF3D TRIPLE POINT EVO RAM MODULE 2PCS x2 EK WATER BLOCKS EK-RAM MONARCH X4 CLEAN CSQ NICKEL X2 27 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 update Υπολογιστής μέσα σε ένα γραφείο ( μεταλλικό χειροποίητο φτιαγμένο ) ASUS X99-DELUXE/U3.1 INTEL CORE I7-5820K RAM CORSAIR CMK16GX4M4B3000C15R VENGEANCE LPX RED 16GB (4X4GB) DDR4 3000MHZ EK WATER BLOCKS EK-SF3D TRIPLE POINT EVO RAM MODULE 2PCS x2 EK WATER BLOCKS EK-RAM MONARCH X4 CLEAN CSQ NICKEL X2 Οτι και να πει κανείς τώρα.... Οτι πιο ωραίο έχω δει στο ινσόμνια και γενικά απο τα κορυφαία builds.Εύγε..!! To γραφείο το έφτιαξες μόνος ή αγόρασες τα έτοιμα.? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πολύ ωραίο.Απίθανο θα έλεγα μπράβο σου.Αν το γραφείο είναι έτομο θα ήθελα πληροφορίες σε πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos7515 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τα σχόλια όσο για το γραφείο είναι χειροποίητο. Στην 324 σελίδα έχει φωτογραφίες άπω την αρχική κατασκευή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ για τα σχόλια όσο για το γραφείο είναι χειροποίητο. Στην 324 σελίδα έχει φωτογραφίες άπω την αρχική κατασκευή Σίγουρα είναι 324.? Δεν το βρίσκω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos7515 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 http://www.insomnia.gr/topic/467542-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CE%BE%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%AF-%CF%83%CE%B1%CF%82/page-326?do=findComment&comment=54138134 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 ^αυτο δεν ηταν παλιο build με αλλο hardware?το ειχε παρει το ματι μου πριν καμια 3 χρονια τουλαχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα