sotos 1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Στο τροφοδοτικό έχω θέμα, το πλαινό το κόβω με σιδηροπρίονο, δεν μαμιέται H silent knight που έχω τώρα 115 (L) x 140 (W) x 110 (H)mm Η 212evo 116 x 51 x 159 mm (4.6 x 2.0 x 6.3 in) Τώρα που τα βλέπω δίπλα δίπλα, ναι 1mm είναι νόμιζα οτι ανησυχείς για το ύψος,δεν θα έχεις κανενα θέμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ας ξανανεβάσω λοιπόν και το δικό μου... Αστειεύομαι μπας και χαλαρώσουμε.Aλλά θα ανεβάσω μια εικόνα.Σκεφτόμουν για ασπρόμαυρη μητρική για να ταιριάζει με το σύνολο αλλά και είμαι στενά οικονομικά και δεν θέλω να δώσω χρήματα σε ένα σχετικά παλιό socket.Η πιο φτηνή που έβρισκα ήτα η Z97 krait msi στα 130...Η δική μου μητρική στο πίσω μέρος φαινόντουσαν όλα τα hubs και μου την έδηναν στα νεύρα.Oπότε έκλεψα κάτι ιδέες απο Dinosfan σε ένα πόστ του(για να δείτε πως απο μερικά πόστ του πέρνουμε ιδέες) anyway πήρα χοντρό πλαστικό έκοψα-έρανα κόλησα μερικά αυτοκόλητα(που θα αλλάξουν όταν εκτυπώσω άλλα) έβαλα και λευκή μονοτική ταινία στις ψύκτρες.....Ε και βγήκε οκ για μένα σε σχέση με πριν.Γνώμες 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 νόμιζα οτι ανησυχείς για το ύψος,δεν θα έχεις κανενα θέμα Ασχετο, τουρμπίζει μέχρι 4.8 μόνο του. Δεν έχει επιλογή στο bios, που έχω βρει δλδ. Χάθηκα στην DFI. Η πρώτη 775 που το κάνει είναι. Και στο cpuz αλλά είναι στιγμιαίο, δεν το πρόλαβα με prntscreen. Καμια ιδέα πως και γιατί. Δεν βρήκα κάτι στο νετ. Το bios είναι δικό μου με κομμάτια από gigabyte κτλ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 κατσε να ανεβασω τον πρωτο μου υπολογιστη PS ειναι η πρωτη φορα π το ανεβαζω εδω στο Thread συντομα θα βαφτει πρασινο και θα βαλω λεντακια οποτε στην επομενη σελιδα θα το ξαναδειτε Ωραίος ο iMac σου, εγώ δεν θα τον πείραζα λόγω του ότι είναι Vintage... Off Topic... Ο πρώτος μας οικογενειακός υπολογιστής (1992) ήταν ένας 386DX@40MHz με 4MB Ram, 80MB HDD και 14" CRT SVGA. DOS, Norton Commander και Win 3.1... iMac είχα το 2008. Ήταν ο πλαστικός 24άρης με Intel Core2. Δυστυχώς πριν 2 χρόνια παρέδωσε η Logic Board... On Topic... To προηγούμενό μου Build. To μόνο που έμεινε είναι ο 4770Κ και τα 16GB Ram που διπλασιάστηκαν στο τωρινό Build... By the way, το Mozart είναι για δώσιμο στα 50€ να φεύγει, διότι πιάνει πλέον χώρο... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 4.8? πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το bios είναι δικό μου με κομμάτια από gigabyte κτλ... μόνο εσύ ξέρεις έχεις κάπως μεγαλη διάφορα στις θερμοκρασίες στους πυρήνες αν βάλεις την evo και δεν στρώσουν την έχει ακούσει το cpu στερεοφωνικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 πολυ ωραιο το κανες και φανταζομαι με ελαχιστο κοστος...γτ αντι για μονωτικη ταινεια να μην βαλεις λευκο αυτοκολητο να ντυσεις το μπλε κομματι δλδ δες εδω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 μόνο εσύ ξέρεις έχεις κάπως μεγαλη διάφορα στις θερμοκρασίες στους πυρήνες αν βάλεις την evo και δεν στρώσουν την έχει ακούσει το cpu στερεοφωνικά Μην λες τέτοια... Αν και λογο ψύκτρας είναι λογικά, με άλλην δεν το έκανε, μαξ 2-3 βαθμούς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Απαπα τι έγινε σήμερα! Απ'οτι βλέπω όμως ηρέμησαν τα πνεύματα...Ενταξει που και που καλό να είναι να υπάρχουν και εντάσεις! @Sheogorath,χωρίς να προσβαλω το κόπο σου και την αγάπη σου για το κουτί που έχεις,αλλά πιστεύω πως χρειάζεσαι ένα καινούριο! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ο sheo αγαπάει(κουτάκι) αφού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Απαπα τι έγινε σήμερα! Απ'οτι βλέπω όμως ηρέμησαν τα πνεύματα...Ενταξει που και που καλό να είναι να υπάρχουν και εντάσεις! @Sheogorath,χωρίς να προσβαλω το κόπο σου και την αγάπη σου για το κουτί που έχεις,αλλά πιστεύω πως χρειάζεσαι ένα καινούριο! χαχα ναι μ θυμιζει τις σχεσεις που θελει και λιγο ενταση να μην μας φαει η καθημερινοτητα ισως ηταν λιγο κρυο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 πολυ ωραιο το κανες και φανταζομαι με ελαχιστο κοστος...γτ αντι για μονωτικη ταινεια να μην βαλεις λευκο αυτοκολητο να ντυσεις το μπλε κομματι δλδ δες εδω ναι απο αυτό είχα δει το αυτοκόλητα.Αλλά δεν έχω αυτοκόλητα.Θα εκτυπώσω κάτι,βασικά το S340 μόνο.Αν βρώ σε κάνα jumbo αυτοκόλητα πάντος θα πάρω.Αν και έχει κάτσει καλά η ταινία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sheogorath Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Απαπα τι έγινε σήμερα! Απ'οτι βλέπω όμως ηρέμησαν τα πνεύματα...Ενταξει που και που καλό να είναι να υπάρχουν και εντάσεις! @Sheogorath,χωρίς να προσβαλω το κόπο σου και την αγάπη σου για το κουτί που έχεις,αλλά πιστεύω πως χρειάζεσαι ένα καινούριο! Το ξέρω, αν δεν στρώσει με το όλα έξω για την 212evo, θα ρωτήσω γνώμες. Κανά καλό σε άσπρο μάυρο? πχ αυτό https://www.skroutz.gr/s/361702/Corsair-Carbide-500R.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Το ξέρω, αν δεν στρώσει με το όλα έξω για την 212evo, θα ρωτήσω γνώμες. Κανά καλό σε άσπρο μάυρο? πχ αυτό https://www.skroutz.gr/s/361702/Corsair-Carbide-500R.html Kουτί χωρίς τζαμάκι πλαινό όχι απο μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 ναι απο αυτό είχα δει το αυτοκόλητα.Αλλά δεν έχω αυτοκόλητα.Θα εκτυπώσω κάτι,βασικά το S340 μόνο.Αν βρώ σε κάνα jumbo αυτοκόλητα πάντος θα πάρω.Αν και έχει κάτσει καλά η ταινία. αν εισαι Αθηνα ελα να το κανουμε παρεα η αν μπορεις ν μ δωσεις διαστασεις υψος πλατος να στο φτιαξω και να στα φερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα