Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ε την είχε βγάλει όταν τράβηξε τις φωτογραφίες 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 ειχα πει εγω για sli ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Δεν γεμίζει σκόνη το κουτάκι χωρις το πλαίνό καπάκι ? Απο τεμπς καλυτερα είσαι ? πάντα έχω το πλαϊνό καπάκι (στις προηγουμενες φωτο ελειπε γιατι περνουσα τους ανεμιστηρες ήταν δηλαδή εργοτάξιο ) και πάντα γεμίζει σκόνη γιατί ειναι ουσιαστικά τρύπιο από παντού έβαλα τελικά και έναν 20αρη στο πλάι, τρελή διαφορά σε θερμοκρασίες δεν είδα όμως πλέον σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε fan controller ώστε να είναι σχεδόν τάφος όσο κάνω βασικά πράγματα αυτή τη στιγμή είναι έτσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ορίστε και το δικό μου. Το σύστημα της υπογραφής μου, με πολύ πρόχειρο cable management. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 το sli gtx 680 μονο εγω δεν το βλεπω? πλάκα κάνεις ...δεν τα βλέπεις τα θηρία? σκύψε και έρχεται η φάπα τρολάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 πλάκα κάνεις ...δεν τα βλέπεις τα θηρία? σκύψε και έρχεται η φάπα τρολάκι μετά λύπης θα σε ενημερώσω ότι στις φώτο που έχεις δημοσιεύσει δεν έχεις δεύτερη κάρτα γραφικών άρα δεν έχεις sli.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ορίστε και το δικό μου. Το σύστημα της υπογραφής μου, με πολύ πρόχειρο cable management. Ο πιγκουίνος στην τρίτη photo είναι πολύ μπροστά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ο πιγκουίνος στην τρίτη photo είναι πολύ μπροστά.. Στις άλλες 2 δεν είναι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GP7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Στις άλλες 2 δεν είναι; Είναι, αλλά όταν τον βλέπεις με κλειστό το case, είναι αλλιώς.. Μόνιμος κάτοικος!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giokou Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 πλάκα κάνεις ...δεν τα βλέπεις τα θηρία? σκύψε και έρχεται η φάπα τρολάκι Α έχεις ξεφύγει τελείως... Βλέπεις καθόλου τι φωτογραφίες παραθέτεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 το sli gtx 680 μονο εγω δεν το βλεπω? πλάκα κάνεις ...δεν τα βλέπεις τα θηρία? σκύψε και έρχεται η φάπα τρολάκιΕγω σκυβω εσυ πας στον οφθαλμειατρο?Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Στις άλλες 2 δεν είναι; Είναι, αλλά όταν τον βλέπεις με κλειστό το case, είναι αλλιώς.. Μόνιμος κάτοικος!!Αφιερωμενο στον aiwa υποθετω Ωραια ιδεα παντως εξυπνοΑποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosegdit Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ο πιγκουίνος στην τρίτη photo είναι πολύ μπροστά.. Στις άλλες 2 δεν είναι; Τόσα like, μου τον συγκινήσατε πανάθεμά σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Ο πιγκουίνος στην τρίτη photo είναι πολύ μπροστά.. Στις άλλες 2 δεν είναι; Τόσα like, μου τον συγκινήσατε πανάθεμά σας Εχει αδελφια ο πιγκουινος ?Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Θα παω να αγορασω ιδιο ζηλεψα Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 πάντα έχω το πλαϊνό καπάκι (στις προηγουμενες φωτο ελειπε γιατι περνουσα τους ανεμιστηρες ήταν δηλαδή εργοτάξιο ) και πάντα γεμίζει σκόνη γιατί ειναι ουσιαστικά τρύπιο από παντού έβαλα τελικά και έναν 20αρη στο πλάι, τρελή διαφορά σε θερμοκρασίες δεν είδα όμως πλέον σκέφτομαι σοβαρά να πάω σε fan controller ώστε να είναι σχεδόν τάφος όσο κάνω βασικά πράγματα αυτή τη στιγμή είναι έτσι Εγώ πάντως πλαινό δεν βάζω. Είχα έναν πάνω και μου χαλούσε το airflow. Με το που τον έβγαλα κέρδισα 5 c και αρκετά λιγότερη σκόνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μετά λύπης θα σε ενημερώσω ότι στις φώτο που έχεις δημοσιεύσει δεν έχεις δεύτερη κάρτα γραφικών άρα δεν έχεις sli.... αφου με αυτο το sli παιζει crysis 3 στα 150fps... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα