veteranos123 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 To σήμα της Gigabyte βγάλε απο εκεί,δεν ταιριάζει! Δεν ταιριάζετε σου λέω.Τόσο αντικειμενικά στο λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SigmaDelta Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σε όλους,ορίστε μερικές φωτό από το νέο μου PC,στο οποίο κατέληξα ύστερα από την βοήθειά σας για την σύνθεσή του: Τα specs φαίνονται από κάτω. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirosd2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλορίζικο φίλε πολύ όμορφο συστηματάκι!!!! Ένας ssd λείπει μόνο και θα είσαι κορυφή... Υ.Γ. Το άσπρο δίνει απίστευτη ομορφιά σε όλα.!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Καλορίζικο και καλοτάξιδο το εργαλείο!!! Μπράβο και για το συμμάζεμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmakas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Το Dacapo LCD εν λειτουργία..Μπροστά διακρίνεται το πάνελ για διάφορες ρυθμίσεις. Από το 2005 είμαι ένας περήφανος κάτοχος ενός Dacapo LCD από την ACase.Ενός μοναδικού κουτιού για υπολογιστή που ξεχωρίζει το μεγάλο κεντρικό LCD panel των λειτουργιών,η ποιότητα κατασκευής και τα καλά υλικά (Αλουμίνιο)θυμάμαι πως το είχα πρωτοδεί στην έκθεση της infosystem το 2004 και μπορώ να πω πως το είχα ερωτευτεί.Για περισσότερες πληροφορίεςυπάρχει και η επίσημη σελίδα της εταιρίαςΠρόσφατα ξεκίνησα αλλαγές για καλύτερο εξαερισμ Οι παλιοί και θορυβώδες ανεμιστήρες ξηλώθηκαν από το κουτί μια για πάντα.Στα σημερινά μεγάλα κουτιά οι μεγάλοι ανεμιστήρες των 120mm είναι πλέον μονόδρομος και έχουν αντικαταστήσει πλήρως τους μικρούς κλασσικούς ανεμιστήρες που χρησιμοποιούσαμε κάποτε για τον εξαερισμό του κουτιού.λόγος φυσικά ήταν τι άλλο από τον δυνατό θόρυβο..(Παιδί μου κλείσε επιτέλους το σεσουάρ ακόμη στεγνώνεις τα μαλλιά σου?) Κάθε καλοκαίρι είχα θέμα με τιςθερμοκρασίες αφού το κουτί ζεσταινόταν πάρα πολύ και αναγκαστικά τοάνοιγα για να πάρει αέρα η του έκανα αέρα με βεντάλια όπως οι δούλοι στις βασίλισσες της Αιγύπτου ενώ από την άλλη οι 6 ανεμιστήρες - 2 έλεος που έβγαλα από την αρχή κιόλας = 4 μου έπαιρναν κανονικά το κεφάλι κάθε έρα. Εσωτερικά διακρίνονται τα κανάλια στα οποία έχω περάσει τα καλώδια Για να εξαφανίσω τα καλώδια χρησιμοποίησα κανάλια για καλώδια. + Το μπροστινό μέρος κόπηκε και τοποθετήθηκε ένας μεγάλος ανεμιστήρας 4150 στροφών.(εννοείται ότι δουλεύει στα μισά..) Στο πίσω μέρος ετοίμασα χώρο για υδρόψυξη..Με την βοήθεια ενός μαχαιριού αλλά και ενός τρυπανιού ανοίχθηκαν νέες τρύπες για τις βίδες στο πίσω μέρος και εκεί που θα φεύγει ο αέρας από το εσωτερικό του κουτιού.Εκεί θα έμπαινε το ψυγείο της υδρόψυκτης που αναλύσουμε παρακάτω.Στην συνέχεια επικεντρώθηκα στο μπροστινό κομμάτι του κουτιού. Από πίσω υπάρχει άφθονος χώρος για την ροή του αέρα.Η ολοκληρωμένη εικόνα του συστήματος με την υδρόψυξη. Μια καλλιτεχνική όψη της gtx 660 η οποία θα αναλάβει να σηκώσει στις πλάτες της το Crysis 3 Και Farcry 3 Τελειώνοντας τοποθετώ την υδρόψυξη η οποία έρχεται από την Intel με τις ευλογίες της ASATEC.Πρόκειται για μια εκπληκτική επίλυση απαγωγής θερμοκρασία και τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.. Και οι τελευταίες φωτογραφίες από το κουτί λίγο πριν μπει στην θέση του..Κλείνουμε τα φώτα για να δούμε το Intel logo να φωτίζει μέσα στο σκοτάδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Το Dacapo LCD εν λειτουργία..Μπροστά διακρίνεται το πάνελ για διάφορες ρυθμίσεις. Από το 2005 είμαι ένας περήφανος κάτοχος ενός Dacapo LCD από την ACase.Ενός μοναδικού κουτιού για υπολογιστή που ξεχωρίζει το μεγάλο κεντρικό LCD panel των λειτουργιών,η ποιότητα κατασκευής και τα καλά υλικά (Αλουμίνιο)θυμάμαι πως το είχα πρωτοδεί στην έκθεση της infosystem το 2004 και μπορώ να πω πως το είχα ερωτευτεί.Για περισσότερες πληροφορίες υπάρχει και η επίσημη σελίδα της εταιρίας Πρόσφατα ξεκίνησα αλλαγές για καλύτερο εξαερισμ Οι παλιοί και θορυβώδες ανεμιστήρες ξηλώθηκαν από το κουτί μια για πάντα. Στα σημερινά μεγάλα κουτιά οι μεγάλοι ανεμιστήρες των 120mm είναι πλέον μονόδρομος και έχουν αντικαταστήσει πλήρως τους μικρούς κλασσικούς ανεμιστήρες που χρησιμοποιούσαμε κάποτε για τον εξαερισμό του κουτιού.λόγος φυσικά ήταν τι άλλο από τον δυνατό θόρυβο..(Παιδί μου κλείσε επιτέλους το σεσουάρ ακόμη στεγνώνεις τα μαλλιά σου?) Κάθε καλοκαίρι είχα θέμα με τις θερμοκρασίες αφού το κουτί ζεσταινόταν πάρα πολύ και αναγκαστικά τοάνοιγα για να πάρει αέρα η του έκανα αέρα με βεντάλια όπως οι δούλοι στις βασίλισσες της Αιγύπτου ενώ από την άλλη οι 6 ανεμιστήρες - 2 έλεος που έβγαλα από την αρχή κιόλας = 4 μου έπαιρναν κανονικά το κεφάλι κάθε έρα. Εσωτερικά διακρίνονται τα κανάλια στα οποία έχω περάσει τα καλώδια Για να εξαφανίσω τα καλώδια χρησιμοποίησα κανάλια για καλώδια. + Το μπροστινό μέρος κόπηκε και τοποθετήθηκε ένας μεγάλος ανεμιστήρας 4150 στροφών.(εννοείται ότι δουλεύει στα μισά..) Στο πίσω μέρος ετοίμασα χώρο για υδρόψυξη..Με την βοήθεια ενός μαχαιριού αλλά και ενός τρυπανιού ανοίχθηκαν νέες τρύπες για τις βίδες στο πίσω μέρος και εκεί που θα φεύγει ο αέρας από το εσωτερικό του κουτιού.Εκεί θα έμπαινε το ψυγείο της υδρόψυκτης που αναλύσουμε παρακάτω.Στην συνέχεια επικεντρώθηκα στο μπροστινό κομμάτι του κουτιού. Από πίσω υπάρχει άφθονος χώρος για την ροή του αέρα. Η ολοκληρωμένη εικόνα του συστήματος με την υδρόψυξη. Μια καλλιτεχνική όψη της gtx 660 η οποία θα αναλάβει να σηκώσει στις πλάτες της το Crysis 3 Και Farcry 3 Τελειώνοντας τοποθετώ την υδρόψυξη η οποία έρχεται από την Intel με τις ευλογίες της ASATEC.Πρόκειται για μια εκπληκτική επίλυση απαγωγής θερμοκρασία και τα αποτελέσματα είναι άκρως ενδιαφέροντα.. Και οι τελευταίες φωτογραφίες από το κουτί λίγο πριν μπει στην θέση του.. Κλείνουμε τα φώτα για να δούμε το Intel logo να φωτίζει μέσα στο σκοτάδι. Toυμπανο.Πολυ καλο αποτελεσμα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 seriously για μια γραμμή κείμενο χρειαζόταν quote το μακρυνάρι? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 seriously για μια γραμμή κείμενο χρειαζόταν quote το μακρυνάρι? Hθελα να το ξανα δω και στο quote Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Μερικές καινούριες που έβγαλα πριν λίγες ημέρες που το καθάρισα. Λείπει μία GTX 680, αλλά και με τη γερο5870 κάτι γίνεται... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Ώπα και η καλλιτεχνική... Πολύ όμορφη δουλειά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σταύρος321 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 αυτο ειναι το δικο μου "τερατακι" :Ρ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jordan23 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 και το δικό μου εργαλείο. σλι γτχ 680, φενομ 8350, κάρτα ήχου δ2χ χαι φαι και δεν συμαζεύεται. παίζω starcraft wol, hots με 40-60 καρέ και κρίση 3 με 150 καρέ και όλα τσίτα τέρμα γκάζια. ευχαριστώ πολύ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 μπαα δεν εχω τετοια θεματα τελικα τον εβαλα μαζι με νεο 12αρη πισω και μπορω να πω οτι δε το βρισκω καθολου ασχημο θερμοκρασιες ιδιες γιατι εβαλα ιδιο πραγμα στην ουσια και επιτελους δεν εχω θορυβους απο μοτερακια , απλα ακουω το απαλο αερακι που ηξερα καποτε και φωτο.. (οι σκοτεινες σορρυ που δεν ειναι καλες, αλλα για να παρετε μια ιδεα οσο γινεται) κα το βασικοτερο απο κει που καθομαι εγω δε λαμπει ιδιαιτερα , βλεπω απλα μια αχνη κοκκιναδα ΥΓ επισης δοκιμασα να βιδωσω και 20αρι στο πλαινο καπακι για να δω αν βρισκει στη ψυκτρα , και για ελαχιστα εκατοστα για να μην πω και λιγοτερο απο εκατοστο δε βρισκει (ουτε επιτηδες να το ειχαν υπολογισει) , οποτε μπορει να τσιμπησω και εναν ακομα καποτε στο μελλον Δεν γεμίζει σκόνη το κουτάκι χωρις το πλαίνό καπάκι ? Απο τεμπς καλυτερα είσαι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 και το δικό μου εργαλείο. σλι γτχ 680, φενομ 8350, κάρτα ήχου δ2χ χαι φαι και δεν συμαζεύεται. παίζω starcraft wol, hots με 40-60 καρέ και κρίση 3 με 150 καρέ και όλα τσίτα τέρμα γκάζια. ευχαριστώ πολύ το sli gtx 680 μονο εγω δεν το βλεπω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2013 το sli gtx 680 μονο εγω δεν το βλεπω? το είχαμε δεί εμείς στο δικό σου pc.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα