alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Νέο update με τα δεματικά να φαίνονται τελικά πολύ άσχημα.Πρέπει να βρώ λύση.Νομίζω πως τελικά πως δεν καθάρισε το παλιό υγρό τελείως και χρωμάτισε λίγο το καινούργιο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Ας βάλω και εγώ το δικό μου... Σκέφτομαι sleeved καλώδια μελλοντικά. Πιστεύετε πως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να δείχνει πιο όμορφο; ωραια η ψυχτρα αλλα ρε γαμωτο πηρες μια πανακριβη και κουκλα μητρικη και δεν φαινεται καθολου .Φιλικα παντα Να δειξω και εγω το δικο μου κουτακι με καποιες αλλαγες που εχουν γινει Μια εικονα απο τα φουρφουρια και την αντλια οπου θα φιλοξενειτε στο ποιο χαμηλο μερος κατω απο την καλυπτρα δηλαδη Και παμε στο ποιο ενδιαφερον κομματι Περισσοτερες φωτο θα βρειτε εδω : http://www.insomnia.gr/topic/544259-the-frozen-skylake-tfs/page-12?do=findComment&comment=54407141 TO BE CONTINUED 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Νέο update με τα δεματικά να φαίνονται τελικά πολύ άσχημα.Πρέπει να βρώ λύση.Νομίζω πως τελικά πως δεν καθάρισε το παλιό υγρό τελείως και χρωμάτισε λίγο το καινούργιο πάτα πάνω στην δεύτερη σειρά grommet που εχει το κουτι σου με αλουμίνια βέργα διατομής Π και Μ3 βίδα τα έχω ισιώσει μην τα βλέπεις έτσι 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTheo29 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Και ενα τελευταιο update για το ΣΚ.Βλεποντας ενα tutorial για δρομολογηση καλωδιων σε rack...επεσε πανω σε αυτο... ...ε δεν ηθελα και πολυ μετα...!Πολυ καλη φθηνη λυση για να μην αγορασεις χτενια για να βλειπεις τα καλωδια στην πενα...(ψυχαναγκαστικος...)Υ.Γ Τα σχολια περι ραψιματος / γυναικειος δεν θα απαντηθουν......χαχαχα γιατι οντως θα ισχυουν!!!! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πολυ καλή δουλειά!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Και ενα τελευταιο update για το ΣΚ.Βλεποντας ενα tutorial για δρομολογηση καλωδιων σε rack...επεσε πανω σε αυτο... ...ε δεν ηθελα και πολυ μετα...!Πολυ καλη φθηνη λυση για να μην αγορασεις χτενια για να βλειπεις τα καλωδια στην πενα...(ψυχαναγκαστικος...) Υ.Γ Τα σχολια περι ραψιματος / γυναικειος δεν θα απαντηθουν......χαχαχα γιατι οντως θα ισχυουν!!!! Έραψες!!!!!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Πολυ ωραιο το αποτελεσμα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 πάτα πάνω στην δεύτερη σειρά grommet που εχει το κουτι σου με αλουμίνια βέργα διατομής Π και Μ3 βίδα τα έχω ισιώσει μην τα βλέπεις έτσι αν μπορεις να βγαλεις εναν λιγο ποιο αναλυτικο οδηγο για να καταλαβω κ φυσικα να βοηθησουμε αυτους που δν γνωριζουν κ θα τους ενδιεφερε κατι τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να και το κουτακι μου μετα απο τις τελευταιες αλλαγες! 19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrLifeguard Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να και το κουτακι μου μετα απο τις τελευταιες αλλαγες! Ωραιος!Μικρο και μαζεμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Να και το κουτακι μου μετα απο τις τελευταιες αλλαγες! Πως τα παει με θερμοκρασίες το Phanteks ... To εχω εδώ και καιρο στα υποψην για αλλαγή του prodigy!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πως τα παει με θερμοκρασίες το Phanteks ... To εχω εδώ και καιρο στα υποψην για αλλαγή του prodigy!! To ίδιο ακριβώς θα ρωτούσα,ειδικά για κάρτα γραφικών.Δεν ακούω καλά σχόλια και αυτό με έχει κρατήσει απο το να το αγοράσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korko72 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Πως τα παει με θερμοκρασίες το Phanteks ... To εχω εδώ και καιρο στα υποψην για αλλαγή του prodigy!! Άριστο από θερμοκρασίες αν και δεν το περίμενα από αυτά που άκουγα. Σε ελαφρό gaming είναι κάτω από 50 η κάρτα και χωρίς να δουλεύουν οι ανεμιστήρες της. Και Εγώ αλλαγή από το prodigy έκανε Και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω. Ο cpu πάντα κάτω από 50 Και αρχίζει από 17... Γενικά ο μπροστά 200αρης τα σπάει κανονικά. Φέρνει πάρα πολύ αέρα μέσα Και πιάνει τα πάντα! Θα του έβαζα 9στα10! Σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Καθαρό setup.!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 αν σε παίρνει όχι extensions προσπαθησε να τα κάνεις sleeve χωρίς υπερβολές στο χρώμα έχεις πολύ φως μέσα δεν ξέρω αν θελεις-μπορείς να το μειώσεις λιγο θα έβαζα και δυο ομορφα αυτοκόλλητα πανω στους δισκους Τι αυτοκόλλητα δηλαδή; Που μπορώ να βρω; Όσο για το χρώμα το αδικεί η φώτο. Παρ'όλα αυτά θα το μειώσω. Mitso , εμενα μου αρεσει οπως ειναι. Μη βαλεις extensions οπως εκανα εγω. Εγω δεν το'χω καθολου με ψιλοδουλειες, γι'αυτο απεφυγα sleeving καθαρο, και πηγα στην προχειρη λυση , για να δειξει λιγο... Εσενα ειναι και ετσι πολυ ωραιο! Τα led απο που τα πηρες;; http://www.insomnia.gr/topic/586261-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%8E%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B5-led-strips/αυτά είναι τα led. Τα πήρα 11.60 από το Games-Club. ωραια η ψυχτρα αλλα ρε γαμωτο πηρες μια πανακριβη και κουκλα μητρικη και δεν φαινεται καθολου .Φιλικα παντα Δίκιο έχεις αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω 100ε για υδρόψυξη από τη στιγμή που με αυτή τη ψύκτρα είμαι κομπλέ από θερμοκρασίες μέχρι στα 4.5Ghz. Η μητρική δείχνει λίγο αν κατέβει η κάρτα στο 2ο Pcie x8 slot. Μιας και δεν υπάρχουν απώλειες στις επιδόσεις θα την βάλω εκεί και θα επιστρέψω με μικρο αλλαγές . Edit: Για κάποιο λόγο ξεχάστηκα και πήγα να τραβήξω την κάρτα χωρίς να πατήσω την ασφάλεια στο Pcie. Ευτυχώς δεν έκανα ζημιά στη θύρα και λειτουργεί κανονικά. Παραλίγο να πάθω έμφραγμα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα