Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 14,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λάθος αν φαίνεται ωραιο ήθελα να πω.Το κομμάτι είναι από πλέξι.Δυστυχώς δεν έχω πιστόλι θερμού αέρα για να κάνω κούρμπα στο πλέξι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γιατι να μπεις σε αυτην την διαδικασια και να μην πας να στο φτιαξουν μια και καλη...ναι το πλεξι φαινεται παρα πολυ ωραιο δεν το διακρινεις αυτο στις φωτο??? το συγκεκριμενο ειναι γυαλιστερο μαυρο αν θες φτιαχνεις διαφανο πλεξι και βαλε οτι αυτοκολητο θες απο πανω η βαψτο!!!! ακριβος με ιδιο υλικο εφτιαξα και την καλυπτρα για το 780Τ

• Like 1

Νομίζω έγινε και η τελευταία αλλαγή(μέχρι την επόμενη :-D  :-D ) και έγινε η καλύτερη δουλειά κατά την γνώμη μου πάντα.Αλλάχτηκαν οι σωλήνες σε κίτρινους primochill που στην φωτογραφία έγιναν πράσινοι :-D :-D μπήκε διάφανο υγρό άλλαξαν διάταξη οι σωλήνες και έγινε πολύ καθαρό το setup της υδρόψυξης πλέον.Τα μόνα που μένουν είναι το midplate που θα μπεί και αυτό όπως και το backplate πίσω από το ρεζερβουάρ που προς το παρόν είναι πολύ πρόχειρα πιασμένο γι`αυτό και είναι στραβό.Οι φωτογραφίες που βάζω είναι πριν,κατά την διάρκεια και αφού σχεδόν ξηλώθηκαν όλα για να πλυθούν τα ψυγεία και το μπλοκ της κάρτας να φύγει ότι κίτρινο υγρό υπήρχε και το τελικό

Υ.Γ Από το προηγούμενο στήσιμο είμαι 3 βαθμούς κάτω

Υ.Γ Παρατηρήσεις δεκτές !!! :-D :-D

pirhoiotanu_zpsl4qc7wc1.jpg

kappaalphataualpha%20tauetanu%20deltaiot

muepsilontau_zpsebmntbeg.jpg

• Like 10

ψιλοαλλαγες. Αλλαξα το τροφοδοτικο (τραμπα με το 2ο πισι )και εβαλα και κατι δηθεν sleeved καλωδγια της bitfenix. Συμπαθητικο αποτελεσμα, οι φωτογραφικες μου ικανοτητες, ειναι οι πλεον απαραδεκτες, αλλα δεν βαριεσαι :P

post-269452-0-93394200-1446923861_thumb.jpg

post-269452-0-88492300-1446923908_thumb.jpg

post-269452-0-16491900-1446923976_thumb.jpg

post-269452-0-77401700-1446924039_thumb.jpg

post-269452-0-80655500-1446924085_thumb.jpg

post-269452-0-92393000-1446924120_thumb.jpg

• Like 11

Από το cpu στο πάνω ψυγείο σου έχει στρίψει ο σωλήνας στο σφίξιμο;

Βασικα θελει ρακορ περιστρεφομενο γιατι εχουν ζοριστει ολα...!!!Απο βδομαδα...πια να ερθουν τα ρακορ....

• Like 1

Βασικα θελει ρακορ περιστρεφομενο γιατι εχουν ζοριστει ολα...!!!Απο βδομαδα...πια να ερθουν τα ρακορ....

μια χαρά ειναι με το καλό και η κάρτα σου στο νερό  

• Like 1

Ας βάλω και εγώ το δικό μου... :)

Σκέφτομαι sleeved καλώδια μελλοντικά. Πιστεύετε πως πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να δείχνει πιο όμορφο;

αν σε παίρνει όχι extensions προσπαθησε να τα κάνεις sleeve χωρίς υπερβολές στο χρώμα 

έχεις πολύ φως μέσα δεν ξέρω αν θελεις-μπορείς να το μειώσεις λιγο 

θα έβαζα και δυο ομορφα αυτοκόλλητα πανω στους δισκους  :-)

• Like 1

Mitso , εμενα μου αρεσει οπως ειναι. Μη βαλεις extensions οπως εκανα εγω. Εγω δεν το'χω καθολου με ψιλοδουλειες, γι'αυτο απεφυγα sleeving καθαρο, και πηγα στην προχειρη λυση , για να δειξει λιγο... Εσενα ειναι και ετσι πολυ ωραιο! 

Τα led απο που τα πηρες;;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...