Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έγινε η ετήσια συντήρηση και παράλληλα έκανα και κάποιες αλλαγές(sleeved καλώδια, fan) . H Hydro είναι να σταλεί για RMA γι αυτό και τα καλωδιά της είναι λίγο χύμα.

Βαλε και εναν corsair ssd να ολοκληρωσεις το σετακι :D Πολυ ωραιο!!

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ιδέα μου ή η gpu έχει κρεμάσει πολύ.?

το να κρεμαει η καρτα μπορει να κανει ζημια στην μητρικη η στην ιδια την καρτα?αν θελουμε να διορθωσουμε κατι τετοιο υπαρχει λυση?

το να κρεμαει η καρτα μπορει να κανει ζημια στην μητρικη η στην ιδια την καρτα?αν θελουμε να διορθωσουμε κατι τετοιο υπαρχει λυση?

Και στα δύο μπορεί να κάνει αλλά θα θέλει καιρό και ίσως να μην γίνει και ποτέ.Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να κάνεις πέραν κάποιας μόντας να την κρατάει στη θέση της.Κυρίως αισθητικό θέμα είναι νομίζω.Η λύση είναι αυτη,δες το παλιό και ένδοξο σούπερ pc μου :P :D .Χρόνια μπροστά η  ZalmanIMG_20141001_152716298.jpg

Από διαφορετική γωνία.

έχει κρεμάσει πολύ φίλε μου :/ και μιλάμε για μικρή κάρτα που να ήταν καμιά με 3 φαν.Δες την θύρα pci-e ακριβώς απο κάτω της τι κενο υπάρχει στην αρχή της,ενώ στο τέλος είναι κολητά.Δες αν εχεις σφίξει καλά τις βίδες στο πίσω μέρος που δένει.Συνήθως αυτό γίνεται όταν το μέταλο με τις βίδες είναι μαλακό και δεν στιρίζει καλά την gpu.

Έγινε η ετήσια συντήρηση και παράλληλα έκανα και κάποιες αλλαγές(sleeved καλώδια, fan) . H Hydro είναι να σταλεί για RMA γι αυτό και τα καλωδιά της είναι λίγο χύμα.

Αδερφέ, η Hydro τι σου έπαθε?? Την έχω αλλάξει και εγώ μια φορά, λόγω αέρα στην αντλία. Με είχαν αργήσει κανά μήνα λόγω μη ύπαρξης στοκ. Νομίζω πως θα πάρεις καινούργιο μοντέλο πλέον (GT ή GTX) μιας και η Η110 σταμάτησε να βγαίνει...

Εγώ τελευταία βλέπω οι σωλήνες να άλλαξαν χρώμα, οπότε μάλλον θα πάω πάλι για RMA. Το καλό είναι ότι είναι κορυφαίοι στην εξυπηρέτηση. Εμένα ως συγγνώμη για την καθυστέρηση, μου είχαν στείλει ως δώρο μαζί με την Hydro, ένα FLASH VOYAGER MINI 32GB...

Εγω έχω βάλει στυλό για να μη κρεμάει :P 

καθαρισμος μετα απο καιρο....

99999

συγνωμη για τo off topic ενα προγραμμα για να ανεβασω photo γιατι με το  tinypic δεν...

Ανέβασε τες εδώ http://postimage.org/copy το δευτερο link.

• Like 1

έχει κρεμάσει πολύ φίλε μου :/ και μιλάμε για μικρή κάρτα που να ήταν καμιά με 3 φαν.Δες την θύρα pci-e ακριβώς απο κάτω της τι κενο υπάρχει στην αρχή της,ενώ στο τέλος είναι κολητά.Δες αν εχεις σφίξει καλά τις βίδες στο πίσω μέρος που δένει.Συνήθως αυτό γίνεται όταν το μέταλο με τις βίδες είναι μαλακό και δεν στιρίζει καλά την gpu.

Από κοντά δεν φαίνεται τόσο έντονα πάντως η κλίση.

Αδερφέ, η Hydro τι σου έπαθε?? Την έχω αλλάξει και εγώ μια φορά, λόγω αέρα στην αντλία. Με είχαν αργήσει κανά μήνα λόγω μη ύπαρξης στοκ. Νομίζω πως θα πάρεις καινούργιο μοντέλο πλέον (GT ή GTX) μιας και η Η110 σταμάτησε να βγαίνει...

Εγώ τελευταία βλέπω οι σωλήνες να άλλαξαν χρώμα, οπότε μάλλον θα πάω πάλι για RMA. Το καλό είναι ότι είναι κορυφαίοι στην εξυπηρέτηση. Εμένα ως συγγνώμη για την καθυστέρηση, μου είχαν στείλει ως δώρο μαζί με την Hydro, ένα FLASH VOYAGER MINI 32GB...

Κάτι παίζει με τις σωληνώσεις.Τον χειμώνα είχαν μια απόχρωση προς χρυσαφί,τώρα άλλαξαν πάλι αλλά κοντά στο ψυγείο υπάρχει μια petrol απόχρωση. Με έχουν στο περίμενε από αρχές Σεπτεμβρίου και περιμένω στοκ από H110i GTX.

βαλε κανα αυτοκολητο ρε συ το ποιο απλο..δευτερον αποτι ειναι φτιαχμενο αυτο το κομματι...τριτον να σου προτεινω κατι  που χα φτιαξι στο Cosmos ειναι απο πλεξι 25 ευρω μ κοστισε ειναι ουσιαστικα 90 μοιρες γωνια ουτε βιδες ουτες κολλες τιποτα εβρισκε πανω στο ψυγειο και δεν κουνιοταν με τιποτα 

10441109_942114679173819_871878985641746

μπορεις να βαλεις και μετα οτι αυτοκολητο θες....

να δειξω και εγω την καλυπτρα πατωματος που εβαλα στο 780T θα ανεβασω συντομα με καλητερη ποιοτητα..

PB050560.jpg

PB050564.jpg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...