Vasilis 07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ιδέα μου ή η gpu έχει κρεμάσει πολύ.? Από διαφορετική γωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Μου φαίνεται γέρνει μπροστά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έγινε η ετήσια συντήρηση και παράλληλα έκανα και κάποιες αλλαγές(sleeved καλώδια, fan) . H Hydro είναι να σταλεί για RMA γι αυτό και τα καλωδιά της είναι λίγο χύμα. Βαλε και εναν corsair ssd να ολοκληρωσεις το σετακι Πολυ ωραιο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ιδέα μου ή η gpu έχει κρεμάσει πολύ.? το να κρεμαει η καρτα μπορει να κανει ζημια στην μητρικη η στην ιδια την καρτα?αν θελουμε να διορθωσουμε κατι τετοιο υπαρχει λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 το να κρεμαει η καρτα μπορει να κανει ζημια στην μητρικη η στην ιδια την καρτα?αν θελουμε να διορθωσουμε κατι τετοιο υπαρχει λυση? Και στα δύο μπορεί να κάνει αλλά θα θέλει καιρό και ίσως να μην γίνει και ποτέ.Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι να κάνεις πέραν κάποιας μόντας να την κρατάει στη θέση της.Κυρίως αισθητικό θέμα είναι νομίζω.Η λύση είναι αυτη,δες το παλιό και ένδοξο σούπερ pc μου .Χρόνια μπροστά η Zalman Από διαφορετική γωνία. έχει κρεμάσει πολύ φίλε μου :/ και μιλάμε για μικρή κάρτα που να ήταν καμιά με 3 φαν.Δες την θύρα pci-e ακριβώς απο κάτω της τι κενο υπάρχει στην αρχή της,ενώ στο τέλος είναι κολητά.Δες αν εχεις σφίξει καλά τις βίδες στο πίσω μέρος που δένει.Συνήθως αυτό γίνεται όταν το μέταλο με τις βίδες είναι μαλακό και δεν στιρίζει καλά την gpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Έγινε η ετήσια συντήρηση και παράλληλα έκανα και κάποιες αλλαγές(sleeved καλώδια, fan) . H Hydro είναι να σταλεί για RMA γι αυτό και τα καλωδιά της είναι λίγο χύμα. Αδερφέ, η Hydro τι σου έπαθε?? Την έχω αλλάξει και εγώ μια φορά, λόγω αέρα στην αντλία. Με είχαν αργήσει κανά μήνα λόγω μη ύπαρξης στοκ. Νομίζω πως θα πάρεις καινούργιο μοντέλο πλέον (GT ή GTX) μιας και η Η110 σταμάτησε να βγαίνει... Εγώ τελευταία βλέπω οι σωλήνες να άλλαξαν χρώμα, οπότε μάλλον θα πάω πάλι για RMA. Το καλό είναι ότι είναι κορυφαίοι στην εξυπηρέτηση. Εμένα ως συγγνώμη για την καθυστέρηση, μου είχαν στείλει ως δώρο μαζί με την Hydro, ένα FLASH VOYAGER MINI 32GB... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosKerkyra Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 το να κρεμαει η καρτα μπορει να κανει ζημια στην μητρικη η στην ιδια την καρτα?αν θελουμε να διορθωσουμε κατι τετοιο υπαρχει λυση? Εγω έχω βάλει στυλό για να μη κρεμάει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 καθαρισμος μετα απο καιρο.... καθαρισμος μετα απο καιρο.... συγνωμη για τo off topic ενα προγραμμα για να ανεβασω photo γιατι με το tinypic δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 καθαρισμος μετα απο καιρο.... συγνωμη για τo off topic ενα προγραμμα για να ανεβασω photo γιατι με το tinypic δεν... Ανέβασε τες εδώ http://postimage.org/copy το δευτερο link. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Ανέβασε τες εδώ http://postimage.org/copy το δευτερο link. ευχαριστω φιλος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Βαλε και εναν corsair ssd να ολοκληρωσεις το σετακι Πολυ ωραιο!! Υπάρχει ήδη Samsung 850 pro, αλλά αυτό το διάστημα δουλεύω με τον παππού 830. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 καθαρισμος μετα απο καιρο.... 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilis 07 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 έχει κρεμάσει πολύ φίλε μου :/ και μιλάμε για μικρή κάρτα που να ήταν καμιά με 3 φαν.Δες την θύρα pci-e ακριβώς απο κάτω της τι κενο υπάρχει στην αρχή της,ενώ στο τέλος είναι κολητά.Δες αν εχεις σφίξει καλά τις βίδες στο πίσω μέρος που δένει.Συνήθως αυτό γίνεται όταν το μέταλο με τις βίδες είναι μαλακό και δεν στιρίζει καλά την gpu. Από κοντά δεν φαίνεται τόσο έντονα πάντως η κλίση. Αδερφέ, η Hydro τι σου έπαθε?? Την έχω αλλάξει και εγώ μια φορά, λόγω αέρα στην αντλία. Με είχαν αργήσει κανά μήνα λόγω μη ύπαρξης στοκ. Νομίζω πως θα πάρεις καινούργιο μοντέλο πλέον (GT ή GTX) μιας και η Η110 σταμάτησε να βγαίνει... Εγώ τελευταία βλέπω οι σωλήνες να άλλαξαν χρώμα, οπότε μάλλον θα πάω πάλι για RMA. Το καλό είναι ότι είναι κορυφαίοι στην εξυπηρέτηση. Εμένα ως συγγνώμη για την καθυστέρηση, μου είχαν στείλει ως δώρο μαζί με την Hydro, ένα FLASH VOYAGER MINI 32GB... Κάτι παίζει με τις σωληνώσεις.Τον χειμώνα είχαν μια απόχρωση προς χρυσαφί,τώρα άλλαξαν πάλι αλλά κοντά στο ψυγείο υπάρχει μια petrol απόχρωση. Με έχουν στο περίμενε από αρχές Σεπτεμβρίου και περιμένω στοκ από H110i GTX. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Κάτι αρχίζει και γίνεται προς το καλύτερο. Αυτό το κόκκινο στον samsung μου την χαλάει την εικόνα 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2015 βαλε κανα αυτοκολητο ρε συ το ποιο απλο..δευτερον αποτι ειναι φτιαχμενο αυτο το κομματι...τριτον να σου προτεινω κατι που χα φτιαξι στο Cosmos ειναι απο πλεξι 25 ευρω μ κοστισε ειναι ουσιαστικα 90 μοιρες γωνια ουτε βιδες ουτες κολλες τιποτα εβρισκε πανω στο ψυγειο και δεν κουνιοταν με τιποτα μπορεις να βαλεις και μετα οτι αυτοκολητο θες.... να δειξω και εγω την καλυπτρα πατωματος που εβαλα στο 780T θα ανεβασω συντομα με καλητερη ποιοτητα.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα