mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 στη φωτό μοιάζει να είναι ανάποδα και εγώ μπερδέυτικα και θα στο έγραφα τώρα. ω ανέβασα τις φωτογραφίες απο laptop και βγήκαν ανάποδογυρισμένες και τις έκανα rotate πριν τις ανεβάσω μαλλον γιαυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Αμα δεις στα πλαινα του ανεμιστήρα υπάρχει ένα βελάκι που δείχνει προς τα που είναι η ροή!! Δες το και θα δεις ότι τον έχεις ανάποδα!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 οντως. αναποδα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark vader Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 και εγω συμφωνώ ειναι ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον η φωτογραφία (που είναι rotated) φταίει, μόλις έβαλα χέρι στο κουτι δε μου έρχεται αέρας, όλο πάνω στη ψύκτρα πάει. Θερμοκρασία για 1100 στροφές που είναι κυμαινεται 45-48 σχετικά καλά (αλλά η ψύκτρα είναι τουμπανη, μια thermalight). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vdeseris Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Μάλλον η φωτογραφία (που είναι rotated) φταίει, μόλις έβαλα χέρι στο κουτι δε μου έρχεται αέρας, όλο πάνω στη ψύκτρα πάει. Θερμοκρασία για 1100 στροφές που είναι κυμαινεται 45-48 σχετικά καλά (αλλά η ψύκτρα είναι τουμπανη, μια thermalight). Δεν έχει σχέση το rotaded. Είναι ανάποδα. Θέλει τούμπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σωστα είναι walker λάθος είσαι, στη ψύκτρα στέλνει δε μου έρχεται καθόλου αέρας στο χέρι. Η θερμοκρασία απο sensors(linux app) είναι μονίμως 45-48 με high 60 critical 90 Δεν έχει να λέει καθόλου το ότι δεν σου έρχεται αέρας.Δεν έχει περιθώριο να τραβίξει αέρα ώστε να νιώσεις την ροή με το χέρι.Το ανεμστηράκι έχει πάνω βελάκια,δες τα.Αν δεν έχει τότε η πλευρά που είναι η βάση(έχει αυτοκόλητο με τα στοιχεία της ψύκτρας) του ανεμιστήρα είναι εκείνη που πρέπει να ακουμπάει στην ψύκτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Δεν έχει να λέει καθόλου το ότι δεν σου έρχεται αέρας.Δεν έχει περιθώριο να τραβίξει αέρα ώστε να νιώσεις την ροή με το χέρι.Το ανεμστηράκι έχει πάνω βελάκια,δες τα.Αν δεν έχει τότε η πλευρά που είναι η βάση(έχει αυτοκόλητο με τα στοιχεία της ψύκτρας) του ανεμιστήρα είναι εκείνη που πρέπει να ακουμπάει στην ψύκτρα. Ο ανεμιστήρας δεν είναι της ψύκτρας, ένας coolermaster αγορασμένος απο εμένα είναι. Της ψύκτρας τον έβγαλα γιατι έκανε πολυ θόρυβο(μιλάμε για 1900-2000 rpm).Aλλά επειδη το τεκμηριώσες κάνω poweroff και απαντω σε λίγο. --------------------------------- Το άλλαξα σύμφωνα με τα βελακια(το γύρισα απο την άλλη) αλλά εκει που είχε μετα το boot 41C τώρα με browser ανοικτο είναι στους 51C. Πριν ποτε δε ξεπέρασα τους 48 με browser ανοικτό. -------------------------------- Υστερα απο λίγη ώρα πάλι είμαι 45-48. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Ο ανεμιστήρας δεν είναι της ψύκτρας, ένας coolermaster αγορασμένος απο εμένα είναι. Της ψύκτρας τον έβγαλα γιατι έκανε πολυ θόρυβο(μιλάμε για 1900-2000 rpm).Aλλά επειδη το τεκμηριώσες κάνω poweroff και απαντω σε λίγο. --------------------------------- Το άλλαξα σύμφωνα με τα βελακια(το γύρισα απο την άλλη) αλλά εκει που είχε μετα το boot 41C τώρα με browser ανοικτο είναι στους 51C. Πριν ποτε δε ξεπέρασα τους 48 με browser ανοικτό. -------------------------------- Υστερα απο λίγη ώρα πάλι είμαι 45-48. Δεν έχει σημασία αν είναι της ψύκτρας,είναι παγκόσμιος ίδιος ο τρόπος που δουλεύουν όλα τα φανς.Όλα τα coolers σε αυτήν την διάταξη έχουν τα φανσ όπως όλοι μας σου λέμε.Το λιγότερο περίεργο που έχεις ίδιες ακριβώς θερμοκρασίες,θα επρεπε να δεις διαφορά και μάλιστα προς τα κάτω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω εγω όταν εγκατέστησα τον ανεμιστήρα στη ψύκτρα πήρα ως παραδειγμα τον εργοστασιακο της intel και επειδή γνώριζα ότι πρέπει να φυσάει πάνω στη ψυκτρα και όχι να τραβαει θερμότητα απο αυτην και να διώχνει θερμο αερα(που μου ακουγεται και πιο λογικό) τον εγκατέστησα όπως είδατε στη πρώτη φωτο. Anyways, ευχαριστω όλους για τις επισημάνσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Να σου πω εγω όταν εγκατέστησα τον ανεμιστήρα στη ψύκτρα πήρα ως παραδειγμα τον εργοστασιακο της intel και επειδή γνώριζα ότι πρέπει να φυσάει πάνω στη ψυκτρα και όχι να τραβαει θερμότητα απο αυτην και να διώχνει θερμο αερα(που μου ακουγεται και πιο λογικό) τον εγκατέστησα όπως είδατε στη πρώτη φωτο. Anyways, ευχαριστω όλους για τις επισημάνσεις. Το είπες και μόνος.Btw αυτό είναι το στοκ ιντελ και λειτουργεί έτσι.Εσύ το δικό σου το έχεις να ρουφάει αέρα απο τον ζεστό cpu και στην ουσία να ζεστένει τα fins αντί να πέρνει κρύο αέρα απο το κουτί και να ψύχει τα fins της ψύκτρας.Παρακαλώ peace 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν σε idle οι θερμοκρασίες μειώθηκαν αισθητά είμαστε στους 38. Σε browsing είμαστε στα ίδια 45-48 κ είναι λογικό αν σκεφτεί κάποιος ότι γίνονται spawn ποσά squid, dansguardian κ antivirus child processes. Είναι proxy με content filtering. Κάτι άλλο που ήθελα να ρωτήσω. Επειδή το κουτί δεν έχει 2.5 θήκη SSD και παρήγγειλα ένα γνωρίζει κανείς κάνα μαγαζί Θεσσαλονίκη που να έχει bracket έως 3 ευρώ. Κάτι 8-9 ευρώ τα θεωρώ κλέψιμο για κάτι τόσο απλό. Η μιας κ είμαστε στο modding έχει κάνει κανείς καμιά παρόμοια μοντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Βάλε ταινια διπλής όψης και κόλλησε την στο πάτο του κουτιού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Εννοεις κατι σε velcro ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Και αυτό κάνει μια χαρά δουλειά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα