JohnTheo29 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχααα έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα σε idle και τρέξε ένα cinebench και πές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotos 1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Αυτόν των σωλήνα που κατεβαίνει από την κάρτα γραφικών πως τον εξαφανίζω???Δεν μ`αρέσει καθόλου all με τις πολλές αλλαγές το έχω χάσει λιγο,λάθος ρακορ από cpu σε gpu θέλει ίσια για να πάρεις μια καμπύλη πιο νορμαλ, χρειάζεσαι και ένα μεσοδιάστημα στο κουτί για να περάσεις το σωλήνα που σε ενοχλεί στο κάτω μέρος με Fillport για να μικρύνει το μήκος του και να φανεί το κουτί πιο όμορφο κρύβοντας τα πάντα μιας και το βρήκα πάρε και μια ιδέα http://www.coldzero.eu/forum/showthread.php?4037-Corsair-900D-Case-Accessories δες το ρακορ στο cpu τέτοια λέω και το υπόλοιπο που σου έγραψα με το πάτωμα-μεσοδιάστημα Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2015 από sotos 1 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Sotos είχα φτιάξει ένα midplate αλλα λόγω των αλλαγών το έβγαλα.Επειδή θα αλλάξουν πάλι κάποια πράγματα μέχρι το σαββατοκύριακο θα έχει γίνει το τελικό.Τους δίσκους βασικά δεν ξέρω που να βάλω.Δώσε ιδέες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είδα κάτι φωτογραφίες στο overclock.net από 900D και σκέφτομαι σοβαρά να καλύψω όλη την πίσω πλευρά του κουτιού που είναι η μητρική με μαύρο plexiglass.Θέλει δουλειά βέβαια αλλά θα αξίζει τον κόπο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είδα κάτι φωτογραφίες στο overclock.net από 900D και σκέφτομαι σοβαρά να καλύψω όλη την πίσω πλευρά του κουτιού που είναι η μητρική με μαύρο plexiglass.Θέλει δουλειά βέβαια αλλά θα αξίζει τον κόποΓτ δν βαζεις τους σκληρους κατω στο πατωμα!ενα παραδειγμα για να εξοικονομισεις χωρο αν εχεις εναν δισκο στα 1ΤΒ και αλλον εναν στα 750GΒ καλητερα ειναι να τους δωσεις να παρεις 2ΤΒ και να τα κανεις δυο partitiοn!Αλλη ιδεα φτιαξε μια καλυπτρα πατωματος κ βαλε απο το μεσα μερος της καλυπτρας τους δισκους και για να συμαζεψεις τους σωληνες κυριως της καρτας γραφικων να περναει δλδ αναμεσα απο την καλυπτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είχα έναν 2 τερα αλλα τα έφτυσε και έχω 1 500gb και 1 250gb και τον ssd.Αλλα καλύτερα φυσικά να έχω έναν 2 τέρα και τον ssd.Το επεξεργάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Είχα έναν 2 τερα αλλα τα έφτυσε και έχω 1 500gb και 1 250gb και τον ssd.Αλλα καλύτερα φυσικά να έχω έναν 2 τέρα και τον ssd.Το επεξεργάζομαι ωραια στο πισω μερος του κουτιου η βιδωσε η κολησε με διπλη ταινια το μπρακετ του ssd!Πουλα τους δισκους εμενα με ενδιαφερει ο 500αρης παρε 2ΤΒ βαλτου και κανα αντικρασδαμικο υλικο και βαλτον στο πατωμα!χωρο εχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
heavyrain Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Να και το δικο μου. Κατι εντελως απλο. Τα καλωδια ειναι μπουρ@#$/ το ξερω!! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Πρέπει να κάνεις κάτι με τα καλώδια να αναπνεύσει λίγο το εσωτερικό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κ σε κουτι αρχαίο με όρεξη κάνεις καλη δουλεια τελικά. 1.30 ώρα μου πήρε το cable management και το καθάρισμα. Περιμένω και ένα ssd μπας και αναστηθει με 3 λεπτα να κάνει boot είναι. Eδω πριν το καθαρισμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Κ σε κουτι αρχαίο με όρεξη κάνεις καλη δουλεια τελικά. 1.30 ώρα μου πήρε το cable management και το καθάρισμα. Περιμένω και ένα ssd μπας και αναστηθει με 3 λεπτα να κάνει boot είναι. Eδω πριν το καθαρισμα O ανεμιστήρας στο cpu cooler γτ είναι ανάποδα? Είναι αντιρρησίας συνείδησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 O ανεμιστήρας στο cpu cooler γτ είναι ανάποδα? Είναι αντιρρησίας συνείδησης? Τον έχω ετσι να χτυπάει τη ψύκτρα, νόμιζα αυτη είναι η σωστη τοποθέτηση. Αλλιως; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Το προβλημα σου είναι οτι έτσι ΔΕΝ στελνει αερα στην ψύκτρά αλλα ρουφάει αέρα απο την ψύκτρα.... Φερτον τούμπα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σωστα είναι walker λάθος είσαι, στη ψύκτρα στέλνει δε μου έρχεται καθόλου αέρας στο χέρι. Η θερμοκρασία απο sensors(linux app) είναι μονίμως 45-48 με high 60 critical 90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2015 Σωστα είναι walker λάθος είσαι, στη ψύκτρα στέλνει δε μου έρχεται καθόλου αέρας στο χέρι. στη φωτό μοιάζει να είναι ανάποδα και εγώ μπερδέυτικα και θα στο έγραφα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα