mythic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, να βάλω κι εγώ κάποιες από το ταπεινό Corsair Carbide spec-03. 8
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Νομιζω πως ναι σκεφτομαι για μπλε υγρο (δεν ξερω ποιο ομως?, παστελ κλπ). Στο είπα γιατί έπαθα την πλάκα μου με Site: αυτό ίδια απόχρωση με τις ram, εσύ σίγουρα θές πιό σκούρο οπότε δες σε κάποιο άλλο topic η περίμενε γνώμη απο κάποιον που έβαλε ήδη σκούρο. Πάντως θα δείξει πολύ.
volos27 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα, να βάλω κι εγώ κάποιες από το ταπεινό Corsair Carbide spec-03. πολυ ταπεινο οντως
mythic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 πολυ ταπεινο οντως Σε σχέση με αυτά που βλέπω εδώ μέσα, είναι πολύ μικρό συγκριτικά...
alldaynews Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους.Εγινε αναδιάταξη ψυγείων και σωλήνων.Πέρασαν 2 σωλήνες πίσω από την motherboard και έγινε πιο καθαρό το setup.Πήγε και το ρεζερβουάρ στην σωστή του θέση και άλλαξαν θέση και οι σκληροί δίσκοι που μάλλον θα μείνουν εκεί μόνιμα εκτός αν σκεφτώ κάτι άλλο.Από βδομάδα περιμένω σωλήνες και υγρά για να γίνει σωστά η δουλειά να μπει το midplate και το backplate στο ρεζερβουάρ.Νομίζω μόλις τελειώσει θα δείχνει πολύ ωραία.Εχω γράψει και βίντεο με όλη την διαδικασία μόλις το ετοιμάσω θα το ανεβάσω.Φωτογραφίες στο spoiler Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2015 από alldaynews 10
mythic Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μια απόρια @alldaynews Εκεί που είναι οι δίσκοι στις φωτογραφίες, δεν σου αχρηστεύουν τον ένα απο τους δύο ανεμιστήρες? Επάνω από το dvd σαν να βλέπω ελεύθερο χώρο.... Οι δίσκοι είναι 3 ή 2? Σου χρειάζεται το cage?
alldaynews Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μια απόρια @alldaynews Εκεί που είναι οι δίσκοι στις φωτογραφίες, δεν σου αχρηστεύουν τον ένα απο τους δύο ανεμιστήρες? Επάνω από το dvd σαν να βλέπω ελεύθερο χώρο.... Οι δίσκοι είναι 3 ή 2? Σου χρειάζεται το cage? Οι δίσκοι είναι 3 μόλις βάλω το backplate πίσω από το ρεζερβουάρ θα μπεί εκεί και ο ssd.Οι άλλοι 2 μπορεί να μπούνε πάνω στο midplate η.....ακόμη δεν ξέρω.To cage είναι και hotswap.Ακόμη δεν ξέρω ακριβώς πως θα μπούν οι σκληροί να πω την αλήθεια.Μπορεί να μπουν και στο πάτωμα του 900
Dinosfan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 επιτελους εισακουστηκαν οι προσευχες μας!!!! τωρα δειχνει μο&^%$% το κουτι ειδες ποσο γεμισε τωραι... επειδη εγω δεν προλαβα να δοκιμασω τους "καρχαριες" τι λενε απο θερμοκρασιες τα φανακια? 1
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μια χαρά είναι οι καρχαρίες.5 Εχω και σιγά σιγά θα πάρω άλλους 3 Αλλάξαν όλα όμως φίλε μέχρι ψυγείο και στην πρόσοψη.Αν χρειαστεί έχω χώρο για 1 διπλό ακόμη χαχαχαχαχα.Δ΄σε ιδέες που να βάλω το cage με τους δίσκους.οπως είναι δεν μπαίνει πουθενά.Μόνο εκεί που το έχω.Είναι και hot swap Αυτόν των σωλήνα που κατεβαίνει από την κάρτα γραφικών πως τον εξαφανίζω???Δεν μ`αρέσει καθόλου 1
JohnTheo29 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αλλαγη pc case (Dinosfan) και προσθηκη νερων... Δεν εχει μπει ακομα η σειρα LED και το πινακακι με το θερμομετρο. Οποτε εχει update συντομα Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 240 EKWB EK-D5 Vario Motor (Laing D5 Vario Motor) Primochill PrimoFlex Advanced LRT 19/13 Crystal Clear EKWB EK-CSQ G1/4 Compression Fitting 19/13mm Black Nickel VoltStorm In-Line Temperature Display Red 2 EKWB EK-BAY RES D5 Reservoir EKWB EK-Supremacy EVO - Nickel CPU Block EKWB EK-CoolStream XE 360 EKWB EK-Ekoolant EVO Blood Red 11
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Εκτός αν γυρίσω το ψυγείο από την άλλη και πάει ένα σωλήνας κάθετα και ένας πιο μεγάλος στην αντλία.Μάλλον αυτό θα κάνω
Dinosfan Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ερχομαι και εγω συντομα φιλε ερχονται απο ΕΚ μεσω Eworld ρακορ και μπλοκ καρτας...θα αργησω λογικα καμια εβδομαδα γτ δεν υπαρχει διαθεσιμο το cpu block..εδω εχει 84 ενω εξω το βρισκω 69ο οποτε προτημω να περιμενω μια εβδομαδα 1
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αλλαγη pc case (Dinosfan) και προσθηκη νερων... Δεν εχει μπει ακομα η σειρα LED και το πινακακι με το θερμομετρο. Οποτε εχει update συντομα Alphacool NexXxoS UT60 Full Copper 240 EKWB EK-D5 Vario Motor (Laing D5 Vario Motor) Primochill PrimoFlex Advanced LRT 19/13 Crystal Clear EKWB EK-CSQ G1/4 Compression Fitting 19/13mm Black Nickel VoltStorm In-Line Temperature Display Red 2 EKWB EK-BAY RES D5 Reservoir EKWB EK-Supremacy EVO - Nickel CPU Block EKWB EK-CoolStream XE 360 EKWB EK-Ekoolant EVO Blood Red Μπράβο πολύ ωραίο το σύστημα.Τώρα ανέβασε τον 9590.Αλλαξε και υπογραφή Εγώ στο update που θα ετοιμάσω θα κρύψω και το ψυγείο που φαίνεται στην πρόσοψη και εκεί θα μπεί ο ssd 3
JohnTheo29 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Φιλτατε alldaynews... νομιζω οτι εχεις παρει εργολαβια να clockαρεις τον 9590 μου! 1
alldaynews Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 χαχαχαχααα έγινεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε Φιλτατε alldaynews... νομιζω οτι εχεις παρει εργολαβια να clockαρεις τον 9590 μου! Τι θερμοκρασίες έχεις τώρα σε idle και τρέξε ένα cinebench και πές μου 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα