Προς το περιεχόμενο

Δείξτε το κουτί σας.

veteranos123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ωραια η ιδεα σου αγορινα αλλα δν δενει τοσο πολυ με το ολο συνολο η βαλτο διπλα στην μητρικη η πουλα κ παρε ενα 250!Εγω θα βαλω 2 250 στο κουτι γιατι θα φτιαξω διπλη λουπα το ενα θα μπει ξαπλα στο πατωμα οπως κ σε σενα και το αλλο ορθιο διπλα στην μητρικη. Ετοιμαζομαι για τρελα πραγματα εγω

May the force be with you..!!! :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με 1 αντλία η 2??

Για να λεω διπλη λουπα προφανως 2.Οι οποιες θα μπουν κατω απο την καλυπτρα πατωματος!Στην μια λουπα κοκκινο παστελ στην αλλη λουπα ασπρο παστελ!

May the force be with you..!!! :D

πες το και στα Ελληνικα να μην νομιζουν οτι βριζεις ;-)

αν ανασάνω και λίγο οικονομικά και γω κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.2πλό αλλα κιτρινόμαυρο πάντα!!!

Απλώς εγώ θα το κάνω με σωλήνες γιατι μαύρο υγρό δεν υπάρχει

αν ανασάνω και λίγο οικονομικά και γω κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.2πλό αλλα κιτρινόμαυρο πάντα!!!

Απλώς εγώ θα το κάνω με σωλήνες γιατι μαύρο υγρό δεν υπάρχει

Για ψαξε καλυτερα !! Δες στο e-shop για το mayhems x1 oil black και mayhems pastel pure black,βαζω το λινκ αλλα παει σε αλλη σελιδα πολυ περιεργο.

Θα τοδω συμφουρίτη γιατι όπως καταλαβαίνεις ενδιαφέρομαι :-D :-D

@mitsospap έγραψε.Φυσικά και υπάρχουν οπότε όταν γίνει το διπλό θα ξέρω που θα τα βρώ.Ευχαριστώ

Σωστό!!!!!!!!

Είχατε δεν είχατε βρε παλιόπαιδα θα βάλετε τον παπού να αδειάζει πάλι την λούπα και να προσπαθησει να χωρέσει το ρεζερβουάρ το βράδυ μετά την δουλειά

• Like 2

Κάπως έτσι είναι το δικό μου και λέω κάπως γιατί έχω κάνει αλλαγές στα τοπ φανς (δεν έχω φώτος ακόμα) κ γενικότερα θα γίνουν κι άλλες (ελπίζω και στο hardware σύντομα).

post-252332-0-59643300-1446228310_thumb.jpg

post-252332-0-75966100-1446228428_thumb.jpg

• Like 8

Κάπως έτσι είναι το δικό μου και λέω κάπως γιατί έχω κάνει αλλαγές στα τοπ φανς (δεν έχω φώτος ακόμα) κ γενικότερα θα γίνουν κι άλλες (ελπίζω και στο hardware σύντομα).

στην πρώτη photo με μπλέ υγρό δε θα έδειχνε καλύτερα?

παραθετω μερικες φοτο ενος phantec που φτιαξαμε με ενα φιλαρακι να παρεις καμια ιδεα αν θες.εχουμε βγαλει τα κατω cages γιατι εχει διπλο ψυγειο μπροστα και η αντλια ειχε μπει ακριβως μπροστα εκει που τελειωνε η καλυπτρα.στην τριτη φοτο με μεγαλυτερο τανκ το οποιο μπηκε ξαπλωτο στην καλυπτρα,κατι το οποιο μας χαλαγε και το φτιαχαμε οπως στις 2 πρωτες τελικα

post-260475-0-26847200-1446252820_thumb.jpg

post-260475-0-83027600-1446252955_thumb.jpg

post-260475-0-75504400-1446253155_thumb.jpg

• Like 9

Ultraex η δεύτερη 290 είναι vtx 3d 290 ή club 3d 290 royalking ; Ξέρω πως είναι η ίδια κάρτα ακριβώς σε σχέδιο και χρονισμούς η vtx με την royalking, απλά στην μάρκα κολλάω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...